SpareBank 1  er forsikringsleverandør og kan hjelpe deg med forsikringsspørsmål.

Trykk på plussknappene for å få svar på hvor spørsmål skal adresseres: 

SpareBank 1  har et eget team som kun jobber med medlemmer av et LO-forbund. De hjelper deg med spørsmål til eksisterende forsikringer eller ved kjøp av forsikring.

De kan nås hver dag mellom kl. 07 og 24:00. Du kan sende e-post til lodirekte@sparebank1.no så kontakter SpareBank 1 deg med et forsikringstilbud hvor dine medlemsfordeler er innlagt. Du kan også ringe 416 06 600, tast 1 så 3 hver dag fra kl. 07:00-24:00.

Skader kan meldes over nett på www.meldeskade.no.

Skadetelefonen er 915 02 300 og er døgnåpen.

Klikk på spørsmålet du vil ha svar på under.

Ring SpareBank 1 sin skadetelefon på 915 02 300.

Ved å logge deg inn til "mine sider" på www.lofavor.no får du tilgang til forsikringsbevis på dine obligatoriske forsikringer. Forsikringsbevis for frivillige forsikringer og reiseforsikringsbevis sendes av SpareBank 1.

Ja, med mindre du har reservert deg har du innboforsikringen LOfavør Innboforsikring gjennom medlemskapet ditt. Dersom du i tillegg har en annen individuell innboforsikring er du dobbelforsikret.

På forhånd trenger du ikke å opplyse hva du eier, men ta vare på kvitteringer og/ eller takstpapirer. En ide kan være å bruke et kamera og fotografere rom for rom. Forsikringen har ingen øvre grense. Merk allikevel at enkeltgjenstander/ samlinger er forsikret for inntil 300 000 kr.

I utgangspunktet er det bare de obligatoriske forsikringene som hadde koder på kortet (ikke de individuelle du har tegnet selv).  Det står heller ingen forsikringskoder på ditt elektroniske medlemskort som ligger i LOfavør appen. 

Dine obligatoriske forsikringer er inkludert i ditt medlemskap og betales i form av kontingent. Om du ønsker mer informasjon angående kontingenten må du kontakte ditt forbund.

De fleste LO - forbund har enten forsikring G og/ eller O i medlemskapet. Dette er en forsikring som gir en engangsutbetaling ved medlemmets død (noen ganger også ved ektefelle/ samboer eller barn under 21 års død).

Meld skade på nett hos vår samarbeidspartner SpareBank 1

416 06 600

Tast  1