SpareBank 1 Forsikring er forsikringsleverandør og kan hjelpe deg med forsikringsspørsmål.

Trykk på plussknappene for å få svar på hvor spørsmål skal adresseres: 

SpareBank 1 Forsikring har et eget team som kun jobber med medlemmer av et LO-forbund. De hjelper deg med spørsmål til eksisterende forsikringer eller ved kjøp av forsikring.

De kan nås hver dag mellom kl. 07 og 24:00. Du kan sende e-post til lodirekte@sparebank1.no så kontakter SpareBank 1 Forsikring deg med et forsikringstilbud hvor dine medlemsfordeler er innlagt. Du kan også ringe 416 06 600, tast 1 så 3 hver dag fra kl. 07:00-24:00.

Skader kan meldes over nett på www.meldeskade.no.

Skadetelefonen er 915 02 300 og er døgnåpen.

Klikk på spørsmålet du vil ha svar på under.

Ring SpareBank Forsikring 1 sin skadetelefon på 915 02 300.

Ved å logge deg inn til "mine sider" på www.lofavor.no får du tilgang til forsikringsbevis på dine obligatoriske forsikringer. Forsikringsbevis for frivillige forsikringer og reiseforsikringsbevis sendes av SpareBank 1 Forsikring.

Ja, med mindre du har reservert deg har du innboforsikringen LOfavør Kollektiv hjem gjennom medlemskapet ditt. Dersom du i tillegg har en annen individuell innboforsikring er du dobbelforsikret.

På forhånd trenger du ikke å opplyse hva du eier, men ta vare på kvitteringer og/ eller takstpapirer. En ide kan være å bruke et kamera og fotografere rom for rom. Forsikringen har ingen øvre grense. Merk allikevel at enkeltgjenstander/ samlinger er forsikret for inntil 300 000 kr.

Dine obligatoriske forsikringer er inkludert i ditt medlemskap og betales i form av kontingent. Om du ønsker mer informasjon angående kontingenten må du kontakte ditt forbund.

De fleste LO - forbund har enten forsikring G og/ eller O i medlemskapet. Dette er en forsikring som gir en engangsutbetaling ved medlemmets død (noen ganger også ved ektefelle/ samboer eller barn under 21 års død).

Meld skade på nett hos vår samarbeidspartner SpareBank 1

416 06 600

Tast  1