Som medlem får du gunstig rente på boliglånet ditt hos SpareBank 1. Der får du også egen økonomisk rådgiver.
For deg som er mellom 18 og 34 år har vi et eget produkt LOfavør Boliglån Ung.

Dine medlemsfordeler:

  • Ingen gebyr ved etablering (inntil kr. 2 000,-)*
  • Hvis takst kreves av banken, refunderes taksthonoraret når lånet utbetales.
  • Flyttes lånet til SpareBank 1, eller tas det opp nytt lån, betales ikke omkostninger til banken (inntil kr. 2 000,-). En refinansiering per år uten omkostninger*

Bankens kredittregler gjelder og kredittvurdering vil bli foretatt. Ta kontakt med din SpareBank 1-bank for nærmere informasjon.
* Vi dekker gebyr inntil kr. 2 000,-

Priseksemepel
Eff.rente 2,54 %, 2 mill., o/25 år, totalt: kr 2.693.267 Rentetilbudet fra banken kan påvirkes av din betalingsevne og sikkerhet.

Prisene varierer mellom bankene. For aktuelle rentesatser og priser viser vi til bankenes prislister som du blant annet finner i den lokale SpareBank 1-banken.

Bankens kredittregler gjelder og kredittvurdering vil bli foretatt. Ta kontakt med din SpareBank 1-bank for nærmere informasjon.

Vi har valgt SpareBank 1 som vår samarbeidspartner

Vi har valgt SpareBank 1 som leverandør og samarbeidspartner til bankprodukter i vårt fordelsprogram. SpareBank 1 satser på personlig rådgivning og har gode produkter som også ivaretar de verdiene vi har satt som viktige innen trygghet og sikkerhet. I tillegg har de betjente lokaler over hele landet. SpareBank 1 leverer produkter innen både bank og forsikring som gir totalkunde-rabatter til LO-medlemmer.

Les mer om boliglån hos vår samarbeidspartner SpareBank 1

416 06 600

Tast  2 så 2