Vi har byttet leverandør av LOfavør MasterCard. Nytt kort er utviklet i samarbeid med SpareBank 1 og kan søkes om her.  

Alle som har hatt LOfavør MasterCard tidligere har fått tilsendt informasjon fra LOfavør og tidligere leverandør EnterCard. LOfavør har i sitt brev informert om at man må oppgradere kortet sitt via lofavor.no/oppgrader for å beholde LOfavør MasterCard. I tillegg har EnterCard sendt ut brev som informerer om deres nye tilbud av eget kort som heter «re:member». Dette er IKKE det nye LOfavør MasterCard
EnterCard har valgt å sende ut sitt nye kort til alle som har LOfavør MasterCard, også til de som har oppgradert til nye LOfavør MasterCard. Det er opptil hver enkelt om de ønsker å benytte dette kortet.
Vi ønsker at medlemmene skal fortsette med LOfavør-kredittkort, og oppfordrer de som har LOfavør MasterCard til å oppgradere til vårt nye kort. 

Det nye LOfavør MasterCard ser slik ut:

LOfavør MasterCard

Medlemmene kan også ringe LOfavør Medlemsservice på 815 32 600
Åpningstider: Alle dager fra kl. 07 – 24

Med det nye LOfavør MasterCard gjeldende fra 01.01.2017, får du tilgang til en brukervennlig kortbank der du har full oversikt over din kortbruk. Der kan du enkelt justere kredittgrensen opp og ned etter behov, samt overføre penger til din bankkonto. Innloggingen til kortbanken er via BankID.

> Til kortbanken

For deg som er kunde i SpareBank 1 vil du også få tilgang til LOfavør MasterCard i deres nett – og mobilbank.

Bestill nye LOfavør MasterCard Informasjon om nye LOfavør MasterCard

815 32 600

Tast  2 så 1