Bø Sommarland er Skandinavias største vannpark. Bestiller du billetter gjennom LOfavør, får du rabatt på inngangsbilletter til parken.
Sesongen 2019 starter lørdag 8. juni og varer helt til 18 august.

I år lanserer de en unik vannsklie «TRYLL»!
Den nye attraksjonen vil være nesten 160 meter lang, hvilket betyr at den er på lengde med én og en halv fotballbane. Høydeforskjellen vil være på 16,43 meter. Farten tilsvarer en medium sklie og spesialeffektene gjør den til en magisk flerdimensjonal vannsklie, hvor de fleste av sansene dine brukes på turen. På fem steder i løpet av nedfarten kan du oppleve forskjellige filmklipp med lyd.

Billettene må forhåndsbestilles på nettsiden til Bø Sommarland.

Dine fordeler
• Periode Juni og August: kr. 199,- per billett (barn og voksen) samme pris for personer under 140 cm.
  Bestillingskode LO2019

• Periode Juli: kr. 249,-  per billett (barn og voksen) samme pris for personer under 140 cm.
  Bestillingskode LO2019JULI

Billettene er datofestet med mulighet til å legge til flexi uten kostnad (veil. kr. 25,-). Med flexitillegg får man 7 kalenderdager fleksibilitet på å bruke billetten. Dagene du har mulighet til å løse ut billetten blir markert i kalenderen ved kjøp.
Det vil være mulighet til å kjøpe inntil 5 billetter / medlem.
Billettene må brukes i sesongen 2019.

Husk å ta med medlemskortet! Dette må vises sammen med billett ved inngang. Medlemskortet finner du også i LOfavør-appen. 

Vi har valgt Bø Sommarland som samarbeidspartner
Bø Sommarland er Scandinavias største vannpark og er et populært feriemål. I tillegg til vannaktiviteter har parken mange andre aktiviteter og opplevelser for hele familien. Mange velger å feriere her hjemme, og vi synes det er flott å få med en av de mest populære attraksjonene i fordelsprogrammet.

Bestill billetter hos Bø Sommarland

416 06 600

Tast 31