Bø Sommarland er Skandinavias største vannpark. Bestiller du billetter gjennom LOfavør, får du rabatt på inngangsbilletter til parken.

Rabatten gjelder åpen billett som kan benyttes når du selv ønsker det. 
Billettene må forhåndsbestilles på nettsiden til Bø Sommarland.

Dine fordeler
• Periode JUNI: kr. 199,- per billett (barn og voksen)
• Periode JULI: kr. 229,- under 140 cm/kr. 249,- over 140 cm
• Barn under 95 cm, gratis

Husk å ta med medlemskortet! Medlemskort må vises sammen med billett ved inngang. Medlemskortet finner du også i LOfavør-appen. 

Slik bestiller du
1. Gå til bestillingssiden

2. For periodene April-Juni og August velger du "Billetter gyldige hele sesongen" (ikke velg dato i kalender). Skjermbilde vil oppdatere seg og du kan fylle ut feltet som heter "Rabattkode" med følgende rabattkode: Rabattkode sesong 2018 kommer 

4.  For perioden JULI må du fullføre bestilling på barn og voksne hver for seg da disse har forskjellige rabattkoder.
Det vil si at du må fullføre bestilling for hver enkel rabattkode - bestille barn og voksenbilletter med hver sin bestilling.

- Legg inn rabattkode Rabattkode kommer for voksne (over 140 cm) klikk "aktiver", velg dato og antall, huk av for flexi og fullfør bestillingen.
- Lag ny bestilling
- Legg så inn rabattkode Rabattkode kommer for barnebilletter (under 140 cm), velg dato og antall, huk av for flexi og fullfør bestillingen. 

Flexibillett gir mulighet til å ankomme parken inntil 7 dager etter valgt dato på billetten uten tillegg i prisen.

Vi har valgt Bø Sommarland som samarbeidspartner
Bø Sommarland er Scandinavias største vannpark og er et populært feriemål. I tillegg til vannaktiviteter har parken mange andre aktiviteter og opplevelser for hele familien. Mange velger å feriere her hjemme, og vi synes det er flott å få med en av de mest populære attraksjonene i fordelsprogrammet.

Sesongen avsluttet hos Bø Sommarland

815 32 600

Tast 31