Medlemsfordeler hos et av landets mest renommerte teater for medlemmer av LO-forbund.

Det Norske Teatret har flere scener, og forestillingene viser god bredde. Hver sesong tilbys medlemspris på billetter til noen av teatrets hovedoppsetninger. Rabatten gjelder alle plasser i salen.

Dine fordeler:

  • 20 % rabatt på inntil 4 billetter per forestilling
  • Ingen begrensninger på plassering i salen

Billettene må bestilles elektronisk fra LOfavør sin nettsider eller i LOfavør-appen. Husk å ta med medlemskort til forestillingen.

Velg blant følgende forestillinger under

Kva for ein Jesus treng vi i dag?
Da Bjørn Eidsvåg vaks opp i Sauda, var Jesus den store helten. Han var god, snill og rettferdig. Ein superhelt tøffare enn Tarzan!

LOfavør medlemspris kr. 445,-/475,- (ordinær kr. 555/590)

> Les mer om forestillinga

Billetter MÅ bestilles her

- Festen er aldri så intens som når den nærmar seg slutten.

Kasimir og kjærasten Karoline har oppsøkt Oktoberfesten for å få eit avbrekk frå kvardagen. Dei elskar kvarandre. Kasimir har akkurat mista jobben som sjåfør, og er ikkje heilt i humør til å feste. Han har eit heftig temperament og ryk raskt ut i ein krangel med Karoline. Han er brått blitt usikker på om han er god nok for henne. Når kynisme, hedonisme og sjølvnyting er dei mest synlege driftene, korleis går det då med kjærleiken?
Alle samfunnslag møtest for å drikke øl av gigantiske krus, ete digre pølser og gjere ting dei absolutt ikkje elles ville ha gjort. Alle har ein grunn for å gløyme kvardagen for ein kveld. Hovudscenen er gjort om til ein blanding av øltelt og sirkustelt, her er rutsjebanar og karusellar og karaokemusikken ligg som eit 4/4-dels-bedøvande teppe på toppen av rusen. 

LOfavør medlemspris kr. 385,- (Ordinær pris kr. 480,-)

> Les mer om forestillinga

Billetter MÅ bestilles her

The Book of Mormon hadde premiere på Broadway i 2011, og blei sett opp på West End to år seinare. Framsyninga trekker framleis fulle hus både i New York og London, og er no endeleg klar for eit norsk publikum.
Dette er ein overraskande og satirisk musikal om religion, som har sprengt alle grenser for kva ein kan tulle med – og komme unna med. Trey Parker og Matt Stone har i årevis utfordra alle religionar, ideologiar og tankesett gjennom serien og filmen South Park. Ingenting er for heilagt for denne duoen.

LOfavør medlemspris kr. 445,- (Ordinær kr. 555,-)

> Les mer om forestillinga

Billetter MÅ bestilles her

- Kva ansvar har den enkelte for ei ugjerning alle var med på?

Ei ung jente er drepen. – Kven har gjort det? Drapet slår ned som eit lyn i det tilsynelatande uskyldige øysamfunnet som inntil nyleg hadde sulla søvnig på med sitt. Mistanken går umiddelbart til han som ingen kjenner, han som nett har komme til øya. Han som har noko plaga og jaga over seg. Den framande Andreas Vest blir raskt mistenkt, og det utviklar seg til ei nådelaus jakt. Øybuarane tek ei kollektiv avgjerd om å ta lova i eigne hender.

Billettpris kr. 280 (ordinær kr. 350,-)

> Les mer om forestillinga

Billetter MÅ bestilles her 

Vi har valgt Det Norske Teatret som en av våre samarbeidspartner

Det Norske Teatret sin historie startet med 13 skuespillere fra hele landet som samlet seg sammen med Hulda Garborg. I dag representerer teateret det fremste vi har av scenekultur i Norge, og omfavner både klassiske og moderne stykker, musikaler, komedier og drama.
Vi har valgt Det Norske Teatret fordi de satser på høy kvalitet og bredde, og ivaretar omfanget av det norske språket.

416 06 600

Tast 31