Medlemsfordeler hos et av landets mest renommerte teater for medlemmer av LO-forbund.

Det Norske Teatret har flere scener, og forestillingene viser god bredde. Hver sesong tilbys medlemspris på billetter til noen av teatrets hovedoppsetninger. Rabatten gjelder alle plasser i salen.

Dine fordeler:

  • 20 % rabatt på inntil 4 billetter per forestilling
  • Ingen begrensninger på plassering i salen

Billettene må bestilles elektronisk fra LOfavør sin nettsider eller i LOfavør-appen. Husk å ta med medlemskort til forestillingen.

Velg blant følgende forestillinger under

Kva for ein Jesus treng vi i dag?
Da Bjørn Eidsvåg vaks opp i Sauda, var Jesus den store helten. Han var god, snill og rettferdig. Ein superhelt tøffare enn Tarzan!

LOfavør medlemspris kr. 445,-/475,- (ordinær kr. 555/590)

> Les mer om forestillinga

Billetter MÅ bestilles her

Eit storslått vrengebilde av eit samfunn der menn er fritt vilt.

Jakoba er tidleg i tenåra, og ikkje som andre barn. Han er gut. Ingen må få vite det. For dette er ei kvinneverd. Mennene er drivne ut for fleire generasjonar sidan, og er no i ein slags konstant geriljakrig med kvinnefellesskapet. Jakoba kjenner dei berre som fjerne og mystiske brøl frå skogen. Han er tatt ut av skolen, og mora blir overlykkeleg da han blir akseptert som elev hos ei respektert songlærarinne. Han innleier eit farleg forhold til tenestejenta hennar, og kjenner på drifter og kjensler han ikkje ante fanst, og som han ikkje heilt veit å kontrollere.

LOfavør medlemspris kr. 280 (Ordinær pris kr. 350)

> Les mer om forestillinga

Billetter MÅ bestilles her

Underhaldande og fargerikt om urettferd

Vi følgjer ei fattig påfuglmamma (Heidi Gjermundsen Broch) og ungane hennar. Med draumen om ei betre framtid reiser ho til landet langt unna der Labradoren lever i velstand med kvalpen sin. Det er ikkje berre enkelt å skulle finne plassen sin i ein ny kultur med uvande skikkar og eit anna temperament. Men livet er heller ikkje utan utfordringar for hundane. Dei strevar med å få tida til å strekke til i ein hektisk kvardag.

LOfavør medlemspris kr. 235,- (Ordinær kr. 295)

> Les mer om forestillinga

Billetter MÅ bestilles her

Eit eventyr om kjærleikens kraft
Med utgangspunkt i den kjende historia om kvitebjørnen som er bjørn om dagen og menneskeprins om natta, har Det Norske Teatret laga ei ny og dramatisk forteljing for barn på Hovudscenen.

LOfavør medlemspris kr. 235,- (Ordinær kr. 295)

> Les mer om forestillinga

Billetter MÅ bestilles her 

815 32 600

Tast 31