Det Norske Teatret

Medlemsfordeler hos et av landets mest renommerte teater for medlemmer av LO-forbund.

Det Norske Teatret har flere scener, og forestillingene viser god bredde. Hver sesong tilbys medlemspris på billetter til noen av teatrets hovedoppsetninger. Rabatten gjelder alle plasser i salen.

Dine fordeler:

  • 20 % rabatt på inntil 4 billetter per forestilling
  • Ingen begrensninger på plassering i salen

Billettene må bestilles elektronisk fra LOfavør sin nettsider eller i LOfavør-appen. Husk å ta med medlemskort til forestillingen.

Velg blant følgende forestillinger under

Kva for ein Jesus treng vi i dag?
Da Bjørn Eidsvåg vaks opp i Sauda, var Jesus den store helten. Han var god, snill og rettferdig. Ein superhelt tøffare enn Tarzan!

LOfavør medlemspris kr. 445,-/475,- (ordinær kr. 555/590)

> Les mer om forestillinga

Billetter MÅ bestilles her

Eit storslått vrengebilde av eit samfunn der menn er fritt vilt.

Jakoba er tidleg i tenåra, og ikkje som andre barn. Han er gut. Ingen må få vite det. For dette er ei kvinneverd. Mennene er drivne ut for fleire generasjonar sidan, og er no i ein slags konstant geriljakrig med kvinnefellesskapet. Jakoba kjenner dei berre som fjerne og mystiske brøl frå skogen. Han er tatt ut av skolen, og mora blir overlykkeleg da han blir akseptert som elev hos ei respektert songlærarinne. Han innleier eit farleg forhold til tenestejenta hennar, og kjenner på drifter og kjensler han ikkje ante fanst, og som han ikkje heilt veit å kontrollere.

LOfavør medlemspris kr. 280 (Ordinær pris kr. 350)

> Les mer om forestillinga

Billetter MÅ bestilles her

The Book of Mormon hadde premiere på Broadway i 2011, og blei sett opp på West End to år seinare. Framsyninga trekker framleis fulle hus både i New York og London, og er no endeleg klar for eit norsk publikum.
Dette er ein overraskande og satirisk musikal om religion, som har sprengt alle grenser for kva ein kan tulle med – og komme unna med. Trey Parker og Matt Stone har i årevis utfordra alle religionar, ideologiar og tankesett gjennom serien og filmen South Park. Ingenting er for heilagt for denne duoen.

LOfavør medlemspris kr. 445,- (Ordinær kr. 555,-)

> Les mer om forestillinga

Billetter MÅ bestilles her

Tekstane og musikken til Stein Torleif Bjella blir teater!

Musikken frå siste plata og fleire av dei tidlegare kritikerroste albuma hans er grunnlaget for handling og karakterar i det som kjem til å bli ei varm og sår kjærleikserklæring til bygdelivet og folka som bur der.

Billettpris kr. 445/475 (ord. 555/590)

> Les mer om forestillinga

Billetter MÅ bestilles her 

Vi har valgt Det Norske Teatret som en av våre samarbeidspartner

Det Norske Teatret sin historie startet med 13 skuespillere fra hele landet som samlet seg sammen med Hulda Garborg. I dag representerer teateret det fremste vi har av scenekultur i Norge, og omfavner både klassiske og moderne stykker, musikaler, komedier og drama.
Vi har valgt Det Norske Teatret fordi de satser på høy kvalitet og bredde, og ivaretar omfanget av det norske språket.

815 32 600

Tast 31