Med over 50 års historie i bransjen er Ving i dag landets største reisearrangør. 

Opptil trippel medlemsrabatt
Om du bestiller før 5. april kan du få opptil trippel medlemsrabatt på utvalgte reiserfra Ving. 

Det betyr at du kan få opptil 1 000,– i rabatt per bestilling på charterreiser til Kapp Verde, og opptil 1 500,– i rabatt per bestilling på reiser til Phuket i Thailand.

Du kan også få opptil 1 000,– i rabatt på pakkereiser med rutefly til utvalgte reisemål. Velg mellom Mauritius, Maldivene, Seychellene, Zanzibar, Bali, Sri Lanka, Florida, Thailand og Karibia.
Rabatten gjelder nye bestillinger av pakkereiser med fly og hotell med avreise i perioden 1. november 2018 til 31. mars 2019. 
Reisen må ha en varighet på minimum 7 netter.

Dine faste fordeler:

  • Du får alltid 500,- i rabatt*
  • Du kan alltid ombestemme deg**

*Rabatten gjelder på alle pakkereiser med fly og hotell fra Ving (unntatt fotballreiser)
**Du kan endre charterreisen din én gang uten ekstra kostnad etter bestilling.

Sammen med Ving, Norges største reisearrangør, tilbyr vi nå flere eksklusive fordeler til deg som skal ut og reise. Ving har de mest fornøyde kundene i bransjen (TNS Gallup), og du kan bestille reiser til både fjernt og nært og fra hele landet.

Du får alltid kr. 500,- i rabatt pr. bestilling på alle* pakkereiser i tillegg til eksisterende rabatter.

*Rabatten gjelder alle pakkereiser med fly og hotell (unntatt fotballreiser).

Du kan endre charterreisen din én gang uten ekstra kostnad etter bestilling. Dette gjelder for eksempel navneendring/korrigering, antall reisende, bytte av reisemål, hotell eller om romtype, datoendring og forandring av feriens varighet. Det eneste du ikke kan gjøre er å avbestille ferien i sin helhet. 

Fordelen gjelder nye bestillinger gjort via lofavor.no eller via telefon 416 06 600 fra og med 01.01.2016.

Fordelen gjelder fra den dagen du bestiller og inntil 42 dager før avreise, og har en verdi på kr. 500,- pr. person.

Vi har valgt Ving som samarbeidspartner
Vi har valgt Ving som vår samarbeidspartner innen feriereiser. Med over 50 års historie i bransjen er Ving Norge AS i dag landets største reisearrangør.
Ving sendte sitt første charterfly til Mallorca for over 50 år siden. Siden den gang har de hjulpet reiseglade nordmenn med å flykte fra hverdagens stress, minusgrader og snømåking. I dag tilbyr Ving reiser til både fjernt og nært, og er Norges største reisearrangør. Hvert år velger over 400 000 nordmenn å tilbringe feriene sine sammen med Ving.

De mest fornøyde kundene i bransjen!
I 2015 ble Ving kåret til å ha bransjens mest fornøyde kunder av Norsk kundebarometer.  I januar 2015 vant Ving prisen ”Norges beste kundeservice–reiseliv" i TNS Gallups store kundesentermåling for 3. år på rad.

Se mer og bestill hos vår samarbeidspartner Ving

416 06 600

Tast  5 deretter 1