Som medlem av et LO-forbund får du rabatt på overnatting på alle Scandics hoteller, alle dager. Scandic tilbyr også showpakker, hvor du får billetter til utvalgte forestillinger sammen med overnatting. 

Dine fordeler:
Norge

  • NOK 150.- i rabatt på gjeldende publiserte Flex-pris.
  • Tilbudet gjelder pr rom alle ukedager, på alle romkategorier inklusiv frokost.
  • Tilbudet gjelder ved ledig kapasitet.
    NB! Tilbudet gjelder ikke i Kristiansand i juli

Europa

  • 10% pr rom i rabatt på gjeldende publiserte Flex-pris.
  • Tilbudet gjelder pr rom alle ukedager, på alle romkategorier inklusiv frokost.
  • Tilbudet gjelder ved ledig kapasitet.

For at du skal kunne benytte avtalen må du være medlem i et LO forbund og kunne fremlegge medlemskortet ved forespørsel når du sjekker inn- Avtalenummeret er D000034235, og må oppgis dersom du bestiller direkte på Scandic sine nettsider eller via telefon 23 15 50 00

Vi har valgt Scandic Hotels som en av våre samarbeidspartnere

Vi har valg Scandic Hotels som en av våre samarbeidspartnere i hotellnæringen. Scandic er Nordens største hotellkjede med 230 hoteller i 7 land. I Norge tilbyr Scandic komfortabel overnatting med prisbelønt frokost i varme og innbydende omgivelser – fra Nordkapp i nord til Kristiansand i sør. Scandic er i tillegg opptatt av deres hoteller skal være tilgjengelige for alle og en bærekraftig hotelldrift med fokus på blant annet redusert matsvinn samt at hotellene oppfyller de strenge kravene til det offisielle nordiske miljømerket Svanen. 

Se tilbud og bestill hos vår samarbeidspartner Scandic Hotels

416 06 600

Tast  5 så 2