Strøm

Nå kan du få strøm til innkjøpspris!

Dine medlemsfordeler
• Fastbeløp på 29 kroner måneden
• Påslag på 3,49 øre per kWh.

For deg som ikke ønsker innkjøpspris, men en garanti for en strømavtale som er blant de 3 billigste, kan du velge LOfavør Medlemsstrøm.

Fjordkraft er et landsdekkende strømselskap med godt omdømme. har produkter vi går god for både på innkjøpspris og med prisgaranti. 

For deg som vil ha strøm til innkjøpspris, eller spotpris som det også kalles, er dette et godt alternativ.

Du betaler et fastbeløp på kr. 29 per måned og et påslag på 3,49 øre per kWh. Prisene er inkludert kostnader til myndighetspålagte elsertifikatkostnader og mva.

Med LOfavør Medlemsstrøm er du garantert at strømprisen over 1 år er blant de 3 billigste målt mot en referanseliste av de største variabel-avtalene til de største leverandørene i landet, til ordinære vilkår.
Avtalen gir også sikkerhet for at strømprisen skal være lik over hele landet. Det betyr at du får samme pris uavhengig av hvor du bor.

Du betaler et fastbeløp på kr. 29 per måned og en strømpris per kWh. Strømpris settes på forhånd og kan endres med umiddelbart varsel. Har du et strømforbruk over 16.000 kWh betaler du ikke fastbeløp.

Prisene er inkludert kostnader til myndighetspålagte elsertifikatkostnader og en prissikringskostnad på 1,5 øre per kWh (eks MVA) for å sikre lik strøm pris over hele landet.

Vi har valgt Fjordkraft som samarbeidspartner innen strøm
Fjordkraft er et landsdekkende strømselskap med godt omdømme. De har gode produkter både på spotpris og med prisgaranti, noe for ethvert behov med andre ord.

For deg som ønsker mer forutsigbarhet, kan du velge LOfavør Medlemsstrøm. Dette er et godt alternativ for deg som ikke følger med på strømprisene, og ønsker trygghet for at du ikke betaler for mye over tid.

Se tilbud og bestill strøm fra vår samarbeidspartner Fjordkraft

815 32 600

Tast  5 så  5