Medlemsfordeler hos et av landets mest renommerte teater for medlemmer av LO-forbund.

Det Norske Teatret har flere scener, og forestillingene viser god bredde. Hver sesong tilbys medlemspris på billetter til noen av teatrets hovedoppsetninger. Rabatten gjelder alle plasser i salen.

Dine fordeler:

  • 20 % rabatt på inntil 4 billetter per forestilling
  • Ingen begrensninger på plassering i salen

Billettene må bestilles elektronisk fra LOfavør sin nettsider eller i LOfavør-appen. Husk å ta med medlemskort til forestillingen.

Velg blant følgende forestillinger under

Kva for ein Jesus treng vi i dag?
Da Bjørn Eidsvåg vaks opp i Sauda, var Jesus den store helten. Han var god, snill og rettferdig. Ein superhelt tøffare enn Tarzan!

LOfavør medlemspris kr. 445,-/475,- (ordinær kr. 555/590)

> Les mer om forestillinga

Billetter MÅ bestilles her

- Ein spegelvendt musikal.

Å ha ei mamma som er Dronning og verdas vakraste, å bu på eit slott med eit heilt hoff parat til å hjelpe med alt mogleg, å vere prinsesse – det høyrest ut som eit eventyr. Snøkvit og mammaen hennar speglar seg i speglar og i kvarandre og er lykkelege. Heilt til den dagen Snøkvit plutseleg synest prinsessekrona er i vegen og kjolebandet strammar og ho vil gjere noko heilt anna – på sin eigen måte. Ho vil for eksempel utforske den hemmelege verda utanfor spegelslottet, der gartnarguten Jan Grøn held til. Dronninga synest det er ein dårleg ide. Ho vil at Snøkvit skal sjå seg i spegelen og øve på sjølv å bli verdas vakraste. Framsyninga er tilrådd frå 6 år.

LOfavør medlemspris kr. 235,- (Ordinær pris kr. 295,-)

> Les mer om forestillinga

Billetter MÅ bestilles her

The Book of Mormon hadde premiere på Broadway i 2011, og blei sett opp på West End to år seinare. Framsyninga trekker framleis fulle hus både i New York og London, og er no endeleg klar for eit norsk publikum.
Dette er ein overraskande og satirisk musikal om religion, som har sprengt alle grenser for kva ein kan tulle med – og komme unna med. Trey Parker og Matt Stone har i årevis utfordra alle religionar, ideologiar og tankesett gjennom serien og filmen South Park. Ingenting er for heilagt for denne duoen.

LOfavør medlemspris kr. 445,- (Ordinær kr. 555,-)

> Les mer om forestillinga

Billetter MÅ bestilles her

Tekstane og musikken til Stein Torleif Bjella blir teater!

Musikken frå siste plata og fleire av dei tidlegare kritikerroste albuma hans er grunnlaget for handling og karakterar i det som kjem til å bli ei varm og sår kjærleikserklæring til bygdelivet og folka som bur der.

Billettpris kr. 445/475 (ord. 555/590)

> Les mer om forestillinga

Billetter MÅ bestilles her 

Vi har valgt Det Norske Teatret som en av våre samarbeidspartner

Det Norske Teatret sin historie startet med 13 skuespillere fra hele landet som samlet seg sammen med Hulda Garborg. I dag representerer teateret det fremste vi har av scenekultur i Norge, og omfavner både klassiske og moderne stykker, musikaler, komedier og drama.
Vi har valgt Det Norske Teatret fordi de satser på høy kvalitet og bredde, og ivaretar omfanget av det norske språket.

416 06 600

Tast 31