Juridisk

Mange kommer i situasjoner der vi må eller burde hatt juridisk hjelp. Advokathjelp kan være kostbart.
Vi mener advokattjenester bør være tilgjengelig for alle, uansett størrelse på lommeboken. Juridiske fordeler er en viktig del av medlemskapet.

LOfavør tilbyr to gunstige måter du kan sikre deg advokathjelp i privatlivet på: LOfavør Advokatforsikring – et bredt advokattilbud til fast månedspris. Søk råd, unngå konflikt, og løs de som oppstår, uten å betale timepris. 

De som har en pågående sak, elIer en sak som ikke dekkes av advokatforsikringen, kan søke advokathjelp fra advokatfirmaet Legalis. Den innledende samtalen er gratis.

Som medlem av et LO-forbund er du en del av landets største arbeidstakerorganisasjon. Med over 950.000 medlemmer har vi en unik kraft til å forhandle frem gunstige og trygge advokattjenester for deg i privatlivet. Fordelene ved å være mange er betydelige. Slik gir vi trygghet til hverandre i hverdagen.

Alle juridiske produkter

Kontakt juridisk

416 06 600

Tast 4

Snarvei Min Side

Logg inn og finn fordelene du har. 

Min Side

Chat med en advokat

Nå kan du som medlem bruke gratistjenesten Chat med advokat nå 

Chat

MEDLEMSFORDELER

Fint for deg. Bra for mange.

LOfavør er fordelsprogrammet for alle som er medlem i et LO-forbund. Vi har fremforhandlet avtaler som gir deg trygghet i privatlivet, og som er bra for samfunnet vi lever i. Fint for deg. Bra for mange.

Om LOfavør

Meld deg inn i et LO-forbund
MobilApp_480x640_2.gif

Finn fordelene i appen!

Med LOfavør appen vår har du alltid medlemskortet og fordelene dine i lomma. Få mer ut av medlemskapet ditt, last ned appen nå.

Last ned