Sammen gir vi trygghet til hverandre

Med forsikringer fra LOfavør gir du ekstra trygghet til det som er viktig for deg. Men forsikring er fint for flere enn deg. For når mange mennesker bidrar med litt til potten, har vi det som trengs når uhellet er ute for noen av oss. En dag er det kanskje du som trenger hjelp, en annen dag er det noen andre. Sammen gir vi trygghet til hverandre.

Du har allerede LOfavør Innboforsikring i ditt medlemskap. Hvilke andre forsikringer som er inkludert i tillegg, varierer fra forbund til forbund. Ved å logge deg inn på Min side eller i LOfavør-appen, får du rask oversikt over hvilke forsikringer du har.

LOfavør Bilforsikring

LOfavør Bilforsikring

Med LOfavør Bilforsikring har vi sammen kunne hjelpe mange bileiere i året som har gått. Slik gir vi trygghet til hverandre. Som medlem får du toppdekning uten å betale noe mer.

>> Les mer om LOfavør Bilforsikring her

11 595 leiebiler redda dagen i 2018

LOfavør Husforsikring

LOfavør Husforsikring

Med LOfavør Husforsikring har vi sammen kunne hjelpe mange huseiere i året som har gått. Slik gir vi trygghet til hverandre. Som medlem får du toppdekning uten å betale noe mer.

>> Les mer om LOfavør Husforsikring her

540 kunne flytte hjem igjen etter brann

LOfavør Reiseforsikring

LOfavør Reiseforsikring

Med LOfavør Reiseforsikring har vi sammen kunne hjelpe mange reiseglade i året som har gått. Slik gir vi trygghet til hverandre. LOfavør Reiseforsikring hjelper deg om kofferten blir borte.

>> Les mer om LOfavør Reiseforsikring her

2 123 fikk erstattet forsinket bagasje

LOfavør Fritidshusforsikring

LOfavør Fritidshusforsikring

Med LOfavør Fritidshusforsikring har vi sammen kunne hjelpe mange hytteeiere i året som har gått. Slik gir vi trygghet til hverandre. Som medlem får du toppdekning uten å betale noe mer.

>> Les mer om LOfavør Fritidshusforsikring her

809 kunne dra på hytta igjen i 2018

LOfavør Båtforsirkring

LOfavør Båtforsikring

Med LOfavør Båtforsikring har vi sammen kunne hjelpe mange båteiere i året som har gått. Som medlem får du toppdekning uten å betale noe mer.

>> Les mer om LOfavør Båtforsikring her

582 båteiere kom seg på sjøen igjen

LOfavør Forsikring

Bytt til forsikring gjennom LOfavør

Med over 900 000 medlemmer i ryggen, har vi fremforhandlet ett komplett forsikringstilbud som gir deg mange fordeler.

Vi har valgt SpareBank 1 som samarbeidspartner. De er kåret til best i test både før og etter skade av Norsk Kundebarometer og EPSI. Det viser at de er en erfaren aktør som gir rask og god hjelp til medlemmene våre. Vi anbefaler at du snakker med en rådgiver i SpareBank 1, så du er trygg på at du har de dekningene du trenger. 

>> Les mer om alle forsikringene her