Sammen gir vi trygghet til hverandre

Med forsikringer fra LOfavør gir du ekstra trygghet til det som er viktig for deg. Men forsikring er fint for flere enn deg. For når mange mennesker bidrar med litt til potten, har vi det som trengs når uhellet er ute for noen av oss. En dag er det kanskje du som trenger hjelp, en annen dag er det noen andre. Sammen gir vi trygghet til hverandre.

Du har allerede LOfavør Innboforsikring i ditt medlemskap. Hvilke andre forsikringer som er inkludert i tillegg, varierer fra forbund til forbund. Ved å logge deg inn på Min side eller i LOfavør-appen, får du rask oversikt over hvilke forsikringer du har.

LOfavør Forsikring

Bytt til forsikring gjennom LOfavør

Med forsikring gjennom LOfavør har vi sammen kunne hjelpe 61 256 medlemmer hittil i år. Slik gir vi trygghet til hverandre. 
Med over 900 000 medlemmer i ryggen, har vi fremforhandlet ett komplett forsikringstilbud som gir deg mange fordeler

>> Les mer om alle forsikringene her 

LOfavør Bilforsikring

LOfavør Bilforsikring

Med LOfavør Bilforsikring har vi sammen kunne hjelpe mange bileiere. Slik gir vi trygghet til hverandre. Som medlem får du toppdekning uten å betale noe mer.

>> Les mer om LOfavør Bilforsikring her

7 896 leiebiler har redda dagen

LOfavør Husforsikring

LOfavør Husforsikring

Med LOfavør Husforsikring har vi sammen kunne hjelpe mange huseiere. Slik gir vi trygghet til hverandre. Som medlem får du toppdekning uten å betale noe mer.

>> Les mer om LOfavør Husforsikring her

430 har kunnet flytte hjem igjen etter brann

LOfavør Reiseforsikring

LOfavør Reiseforsikring

Med LOfavør Reiseforsikring har vi sammen kunne hjelpe mange reiseglade. Slik gir vi trygghet til hverandre. LOfavør Reiseforsikring hjelper deg om kofferten blir borte.

>> Les mer om LOfavør Reiseforsikring her

1 563 har fått erstattet forsinket bagasje

LOfavør Fritidshusforsikring

LOfavør Fritidshusforsikring

Med LOfavør Fritidshusforsikring har vi sammen kunne hjelpe mange hytteeiere. Slik gir vi trygghet til hverandre. Som medlem får du toppdekning uten å betale noe mer.

>> Les mer om LOfavør Fritidshusforsikring her

498 har kunnet dra på hytta igjen

LOfavør Båtforsirkring

LOfavør Båtforsikring

Med LOfavør Båtforsikring har vi sammen kunne hjelpe mange båteiere. Som medlem får du toppdekning uten å betale noe mer.

>> Les mer om LOfavør Båtforsikring her

430 båteiere har kommet seg på sjøen igjen