Nå kan du få advokatforsikring

Fellesforbundet har inngått en avtale om advokatforsikring. Bestiller du nå får du forsikringen til 63,- per måned. Førpris 167,- per måned. Forsikringen gjelder fra du har fullført bestilling og mottatt bekreftelse på e-post.

Bestill her

Med advokatforsikring får du tilgang til dyktige advokater i HELP som hjelper deg med privatlivets juridiske spørsmål. Du betaler ingen timepris, kun forsikringspremien og får hjelp til saken er løst.

FF

Spørsmål om forsikringen, betaling og faktura

ring 22 99 99 99

Fordeler

Ubegrenset rådgivning fra spesialisert advokat

Tilgang til viktige, digitale juridiske avtaler

Full dekning av sakskostnader opp til 3 millioner kroner

Advokatforsikring

Med Advokatforsikring får du:

For fullstendige vilkår

Dette kan du bruke forsikringen til:

Arv

Arv skaper dessverre konflikter i mange familier. Ikke alle er enige om hvem som arver hva, og selv om de fleste saker løses utenfor retten, er det ofte behov for advokathjelp. Dette får du gjennom advokatforsikring. Du får også hjelp med opprettelse av juridiske dokumenter som testament eller fremtidsfullmakt og kan når som helst rådføre deg med en spesialisert advokat om arverettslige spørsmål.

SAMBOER/ EKTESKAP

Få et tryggere samliv med en samboerkontrakt eller ektepakt. Dette gir dere forutsigbarhet, og kan enkelt opprettes og lagres, trygt og sikkert på Min side på help.no. Du er også sikret advokathjelp ved konflikter, samlivsbrudd eller skilsmisseoppgjør.

Barn

Det er veldig ofte behov for advokathjelp når det oppstår konflikter ved barnefordeling, samvær og fast bosted. HELPs advokater jobber for å sikre barnets beste i konflikter. Dette er også det største rettsområdet for medlemmer som bruker advokatforsikringen. Forsikringen dekker også saker som omfatter barn og unges skolehverdag, for eksempel opplæringsloven.

KJØP/ FORBRUKERKJØP

Det er ikke uvanlig at man trenger hjelp fra en advokat etter et mislykket kjøp eller salg av en vare eller tjeneste. Kanskje har du kjøpt en bruktbil som har havarert, en TV som ikke blir levert, eller opplever at en håndverker ikke gjør som avtalt. Med advokatforsikring får du hjelp i disse tilfellene.

Spørsmål og svar

 • Du får ikke forsikringen automatisk. Om du ønsker advokatforsikring må du bestille ved å bruke «Bestill her» knappen på denne siden.
 • Tilbudet gjelder fra 1. februar for deg som er pensjonist, ufør eller student og medlem i Fellesforbundet. Du kan bestille forsikringen frem til 31. mars 2022.
 • Forsikringen gjelder fra du har fullført bestilling og mottatt bekreftelse på e-post.
 • Du kan ikke tilslutte deg den kollektive avtalen etter 31. mars 2022. Da må du bestille LOfavør Advokatforsikring individuellt som koster 167.- pr måned
 • Om du allerede har LOfavør Advokatforsikring individuelt, kan du nå få forsikringen til 63,- per måned. Alt du trenger å gjøre er å bestille den kollektive advokatforsikringen på denne siden.
 • Forsikringen gjelder for hele husstanden (medlem, ektefelle/samboer og hjemmeboende barn under 20 år).
 • Hvis dere er flere i husstanden som er medlemmer i Fellesforbundet trenger kun en av dere å ha forsikringen og begge vil da være fullt ut dekket. Dette gjelder kun så lenge dere er del av samme husstandsdekning.
 • Forsikringen gjelder kun saker hvor behovet oppstår i forsikringsperioden. Dette er vanlig ved alle typer forsikring.
 • Advokat brukes i alle typer saker, både i konfliktsituasjoner og ved spørsmål eller behov for rådgivning. Kontrakter av ulike slag, forhold som gjelder bil, klager på kjøp av varer og tjenester eller forsikringsoppgjør, konflikter i forhold til arv eller ekteskap og samvær med barn er noen av de områdene hvor det er vanligst å benytte advokat
 • For å melde inn en sak til HELP kan du gjøre det via Min Side på help.no. Du kan også ringe 22 99 99 99 eller sende e-post til post@help.no.
 • HELP sine advokater er spesialisert innen de rettsområder som forsikringen dekker. Ved bruk av ekstern advokat kan det påløpe ekstra utgifter. Om du ønsker å velge advokat selv, må du kontakte HELP først for bekreftelse.
 • Det vil alltid være en mulighet til å møte advokaten fysisk i HELP sine lokaler på Majorstuen i Oslo. Vår erfaring er at vi kan hjelpe like godt uansett hvor i landet du befinner deg ved hjelp av telefon, epost, brev og digitale møter. I rettstvister og ved behov så vil advokaten møte personlig.

Ved spørsmål om betaling og faktura ta kontakt med HELP på telefon 22 99 99 99 eller send en e-post til post@help.no (åpningstider mandag-fredag 08.30-16.30).

Vi har valgt HELP som samarbeidspartner

Vi har valgt HELP  som vår samarbeidspartner. Advokatforsikring er en helt ny måte å tenke advokathjelp på, og HELP er det eneste forsikringsselskapet i Norge som spesialiserer seg på advokatforsikring. Sammen ønsker vi å gjøre advokattjenester tilgjengelig for alle, og dermed bidra til økt rettssikkerhet i samfunnet.

Siden starten i 2005 har HELP sine advokater hjulpet mennesker gjennom mer enn 100.000 saker.