Hus og hjem

Salg av bolig

Du har medlemsfordeler ved salg av bolig eller fritidseiendom gjennom EiendomsMegler 1.

Når du skal selge boligen din kan det være godt å velge en megler som vet hva som kreves for et godt salg, som kjenner prosessen og ditt lokalområde.

Kontakt EiendomsMegler 1

KONTAKT OSS

51 91 54 00

Fordeler

Ingen honorar dersom boligen ikke er solgt etter 6 mnd

Ingen faktura før sluttoppgjør

E-takst er inkludert ved salg av bolig og fritidseiendom

Spørsmål og svar

EiendomsMegler 1 har kontorer over hele landet og omsetter flest boliger i Norge.

Her kan du finne ditt nærmeste EiendomsMegler 1 kontor

  • Dersom boligen din ikke er solgt etter 6 måneder, står du fritt til å si opp avtalen, og du slipper å betale for tiden eiendomsmegleren har brukt.  
  • Ingen faktura før sluttoppgjør.  
  • E-takst er inkludert ved salg av bolig og fritidseiendom gjennom EiendomsMegler 1. Ved boliglån/refinansiering tilbys e-takst fratrukket en rabatt på kr. 1 000,-.
  • Ved fornying av oppdragsavtalen med nye 6 måneder fakturerer EiendomsMegler 1 ingen utlegg før boligen er solgt eller etter 12 måneder. 

Ønsker du bare informasjon om boligens antatte verdi i dagens marked, tilbyr EiendomsMegler 1 også dette gratis.  Denne gis muntlig og kan ikke brukes som gyldig dokumentasjon for boligens verdi ved lånesøknader m.m.  

Vår samarbeidspartner EiendomsMegler 1 har til enhver tid boliger til salgs, over hele landet. Gjennom å bruke deres avanserte søk kan du finne boligen som passer dine kriterier.

Her kan du søke etter boliger som er til salgs

MEDLEMSFORDELER

Fint for deg. Bra for mange.

Som medlem har du også en rekke medlemsfordeler i privatlivet gjennom LOfavør, som er fordelsprogrammet til LO-forbundene. Med over 990 000 medlemmer, har vi kraften til å forhandle frem ekstra gunstige avtaler og fordeler. Vi samarbeider med store og trygge merkevarer som har fokus på bærekraft.

Om LOfavør as

Meld deg inn i et LO-forbund
MobilApp_480x640_2.gif

Finn fordelene i appen!

Med appen vår har du alltid medlemskortet og fordelene dine i lomma. Få mer ut av medlemskapet ditt, last ned appen nå.

Last ned

Vi har valgt EiendomsMegler 1 som samarbeidspartner

EiendomsMegler 1 er landets største leverandør av eiendomsmeglertjenester. Hver dag er 900 medarbeidere ved 150 kontorer i full sving med å hjelpe folk over hele landet. Meglerne guider dem gjennom både kjøp og salg av bolig, fritidseiendom og prosjekt- og næringseiendom.