Ferie og fritid

Leiebil

Opplev Norge i en sikker leiebil fra Hertz, enten du trenger en varebil eller en stasjonsvogn. Med Norges største leiebilflåte kan du velge akkurat den størrelsen som passer best for deg.
 

Se tilbud og bestill

LOfavør har avtale med Hertz som gir deg medlemsrabatt på leiebil fra over 8.000 utleiestasjoner i 150 land, og bistand fra et norsk kundesenter uansett hva som skulle skje.

KONTAKT OSS

416 06 600

Tast 3, så 4

Fordeler

10 % medlemsrabatt over hele verden

Stort utvalg av nye og sikre biler

Gratis medlemskap i Hertz Gold Plus Rewards

Jente i leiebil

Kampanje

Bestiller du leiebil før 2. april får du 15% rabatt på leiebil fra Hertz i hele verden.
Tilbudet gjelder leier på minimum 3 dager i perioden 6. mars - 31. mai 2023.

Benytt CDP Rabattkode 804129 ved bestilling

Les mer og bestill her

Spørsmål og svar

  • 10 % rabatt på beste veiledende tilgjengelige pris over hele verden. Rabatten gis på grunnbeløpet før forsikringer, skatter og avgifter blir lagt til. Enveisgebyr eller ekstraprodukter slik som superdekning, GPS, barneseter, tilleggssjåfør eller lignende blir belastet med normal pris.
  • Kampanjer med høyere rabatt i løpet av året.  Følg med på kampanjetilbud i LOfavør-appen eller nyhetsbrev fra LOfavør.
  • Gratis medlemskap i Hertz Gold Plus Rewards, som gir deg muligheten til å gå forbi køen ved ca. 60 av verdens travleste flyplasser og en gratis tilleggssjåfør.
  • 10 % rabatt gis på alle bilgrupper, også varebil og andre spesialbiler. Merk at varebil og spesialbiler har begrenset kjørelengde inkludert i prisen, dette oppgis ved bestilling.
  • Ved å benytte bestillingsskjema her eller i LOfavør-appen, blir rabatten automatisk beregnet.
  • Du kan også oppgi rabattkode 858691 når du bestiller via telefon +47 22 10 00 00, eller andre kanaler.

MEDLEMSFORDELER

Fint for deg. Bra for mange.

LOfavør er fordelsprogrammet for alle som er medlem i et LO-forbund. Vi har fremforhandlet avtaler som gir deg trygghet i privatlivet, og som er bra for samfunnet vi lever i. Fint for deg. Bra for mange.

Om LOfavør

Meld deg inn i et LO-forbund
MobilApp_480x640_2.gif

Finn fordelene i appen!

Med LOfavør appen vår har du alltid medlemskortet og fordelene dine i lomma. Få mer ut av medlemskapet ditt, last ned appen nå.

Last ned

Vi har valgt Hertz som samarbeidspartner

Hertz har 100 års erfaring med utleie av bil og varebil, og har et stort bilutvalg over hele verden. Leier du bil av Hertz, får du alle fordelene av en global aktør som i tillegg har et norsk kundesenter. Dermed kan du være sikker på å bli forstått uansett hva som skulle skje. Hertz tar miljøarbeidet på alvor, og jobber derfor systematisk for å redusere miljøbelastningene. Hertz tilbyr også helt nye måter å leie bil på, som Bilpool der du kan leie bil på timesbasis, eller Freerider der du kan gratis flytte en bil fra et utleiekontor til et annet.