Forsikring

LOfavør Livsforsikring

Mange familier baserer privatøkonomien på mer enn én inntekt. Med en livsforsikring fra LOfavør kan vi hjelpe deg og dine økonomisk dersom en av forsørgerne skulle gå bort.

Sjekk pris og bestill

Det er viktig at du tenker på å forsikre deg i øyeblikket du tar opp boliglån med kjæresten din eller om dere får barn sammen. I slike situasjoner er det stor sannsynlighet for at det ikke er rom for uforutsette utgifter eller inntektsfall. Med livsforsikring har partneren din mulighet til å kunne betale på boliglånet alene, og med det slippe å flytte.

Kontakt forsikring

416 06 600

Tast 1, så 3.

Fordeler

Ingen tegnings- eller endringsomkostninger

Ingen administrasjonskostnader som e-kunde

Spørsmål og svar

De fleste baserer familielivet på mer enn èn inntekt, og hvis en av partene dør kan det få store konsekvenser for familiens økonomi. En god livsforsikring gir de som sitter igjen muligheten til å ha samme levestandard som før. Boliglånet kan betjenes, man unngår å måtte flytte og barna kan fortsette å gå på den samme skolen.
En livsforsikring kan ikke ta bort sorgen etter et dødsfall, men sørger for at økonomien ikke er det som setter en stopper for at livet må gå videre.

Du kan selv velge en forsikringssum på mellom 100.000 og 3.000.000 kroner. Dersom du ønsker høyere sum tilbys inntil 10.000.000 etter vurdering av økonomiske opplysninger.

  • Forsikringen utbetales ved dødsfall – uansett årsak
  • Forsikringen utbetales i henhold til forsikringsavtaleloven

Det er ikke skatt på utbetaling fra livsforsikring.

  • Ingen tegnings- eller etableringsomkostninger
  • Ingen administrasjonsomkostninger (e-kunde)
  • Ektefelle, samboer og barn oppnår samme prisfordeler når familiens forsikringer samles på samme avtale

Forsikringsportalen

For å få oversikt over alle dine forsikringer gjennom LOfavør, kan du logge deg inn til forsikringsportalen hos Fremtind. Her finner du dine forsikringsbevis, kan melde skade og mye mer.

Logg inn

Skade eller uhell?

Meld skade på nett. 

Meld skade

Snarvei Min Side

Logg inn og finn fordelene du har. 

Min Side

Annen nyttig informasjon

Gratis helsetelefon for deg som har forsikringen

Med personforsikring i SpareBank 1 har du også tilgang til gratis helsetelefon.

Ring din helsetelefon på 21 02 55 77

Vi anbefaler at du leser forsikringsvilkårene, slik at du får full oversikt over hvilke regler som gjelder.

MEDLEMSFORDELER

Fint for deg. Bra for mange.

LOfavør er fordelsprogrammet for alle som er medlem i et LO-forbund. Vi har fremforhandlet avtaler som gir deg trygghet i privatlivet, og som er bra for samfunnet vi lever i. Fint for deg. Bra for mange.

Om LOfavør

Meld deg inn i et LO-forbund
MobilApp_480x640_2.gif

Finn fordelene i appen!

Med LOfavør appen vår har du alltid medlemskortet og fordelene dine i lomma. Få mer ut av medlemskapet ditt, last ned appen nå.

Last ned

Vi har valgt Fremtind Livsforsikring som vår samarbeidspartner

LOfavør har valgt Fremtind Livsforsikring AS som leverandør av forsikringer. Historien om LOfavør begynte med et ønske om å ta vare på medlemmene også når de kom hjem. Allerede på 1960-tallet ble innboforsikringen som i dag er en del av ditt medlemskap innført. Med over 980.000 medlemmer i ryggen har LOfavør fremforhandlet et komplett forsikringstilbud for deg, levert av Fremtind Livsforsikring. 1. januar 2019 fusjonerte forsikringsselskapene til SpareBank 1 og DNB, som tok navnet Fremtind Forsikring. Selskapet er landets tredje største forsikringsselskap og tilbyr alle skade- og personforsikringer for privatpersoner og bedrifter.