Ferie og fritid

Bø Sommarland

Bø Sommarland er Skandinavias største vannpark. Bestiller du billetter gjennom LOfavør, får du rabatt på inngangsbilletter til parken.
Parken ligger i Bø i Telemark og er en av Norges største turistattraksjoner med om lag 150 000 besøkende årlig. 2021 sesongen starter 18 juni

Se mer og bestill

Parken ligger i Bø i Telemark og er en av Norges største turistattraksjoner med om lag 150 000 besøkende årlig. 

Slik går du frem for å få din faste medlemsrabatt: Velg først antall billetter, deretter dag, og legg så inn koden. Det vil være mulighet til å kjøpe inntil 5 billetter / medlem.

LOfavør pris kr 219,- på daterte billetter i perioden  juni og august.
Bruk rabattkode LO2021

LOfavør pris kr 269,- på daterte billetter i perioden  juli.
Bruk rabattkode LO2021juli

På grunn av gjeldende restriksjoner og behov for å holde god kontroll på forventet dagsbesøk må alle gjester ha gyldig billett for sitt besøk. Dette gjelder også barn under 95 cm (denne billetten er gratis).

For å overholde gjestekapasitet er det begrenset kapasitet tilgjengelig og kun billetter til valgt dato. 
Billetten kjøpes senest dagen før besøket. 
Ønsker du å være i parken i to dager, må du kjøpe dag 2 billettene i luken før avreise og da er prisen på dag to 149.- pr billett

På grunn av Covid-19 vil det i sesongen 2021 være en kapasitetsgrense på gjester per dag og parken har innført smitteverntiltak du kan lese mer om på parkens  nettside.   Hold deg oppdatert før du besøker parken
 
Husk å ta med medlemskortet! Dette må vises sammen med billett ved inngang. Medlemskortet finner du også i LOfavør-appen. 

KONTAKT BØ SOMMARLAND

35 06 16 00

MEDLEMSFORDELER

Fint for deg. Bra for mange.

LOfavør er fordelsprogrammet for alle som er medlem i et LO-forbund. Vi har fremforhandlet avtaler som gir deg trygghet i privatlivet, og som er bra for samfunnet vi lever i. Fint for deg. Bra for mange.

Om LOfavør

Meld deg inn i et LO-forbund
LOfavør Appen

Finn fordelene i appen!

Med LOfavør appen vår har du alltid medlemskortet og fordelene dine i lomma. Få mer ut av medlemskapet ditt, last ned appen nå.

Last ned

Vi har valgt Bø Sommarland som samarbeidspartner

Bø Sommarland er Scandinavias største vannpark og er et populært feriemål. I tillegg til vannaktiviteter har parken mange andre aktiviteter og opplevelser for hele familien. Mange velger å feriere her hjemme, og vi synes det er flott å få med en av de mest populære attraksjonene i fordelsprogrammet.