Ferie og fritid

Bø Sommarland

Bø Sommarland er Skandinavias største vannpark. Bestiller du billetter gjennom LOfavør, får du rabatt på inngangsbilletter til parken.
Parken er stengt for i år, men vi kommer med tilbud når parken åpner igjen.

Se mer og bestill

Bø Sommarland ligger i Bø i Telemark og er en av Norges største turistattraksjoner med om lag 150 000 besøkende årlig. Parken ble åpnet i 1985, og er Norges eneste utendørs vannaktivitetspark.
 

På grunn av gjeldende restriksjoner og behov for å holde god kontroll på forventet dagsbesøk må alle gjester ha gyldig billett for sitt besøk. Dette gjelder også barn under 95 cm (denne billetten er gratis).

For å overholde gjestekapasitet er det begrenset kapasitet tilgjengelig og kun billetter til valgt dato. 
Billetten kjøpes senest dagen før besøket. 

Bø Sommarland oppfordrer sine gjester til å sette seg inn i de til enhver tid gjeldende restriksjoner og retningslinjer før sitt besøk. Disse er tilgjengelige på parkens nettside. 
Det vil være mulighet til å kjøpe inntil 5 billetter / medlem. 

Husk å ta med medlemskortet! Dette må vises sammen med billett ved inngang. Medlemskortet finner du også i LOfavør-appen. 

KONTAKT BØ SOMMARLAND

35 06 16 00

MEDLEMSFORDELER

Fint for deg. Bra for mange.

LOfavør er fordelsprogrammet for alle som er medlem i et LO-forbund. Vi har fremforhandlet avtaler som gir deg trygghet i privatlivet, og som er bra for samfunnet vi lever i. Fint for deg. Bra for mange.

Om LOfavør

Meld deg inn i et LO-forbund
LOfavør Appen

Finn fordelene i appen!

Med LOfavør appen vår har du alltid medlemskortet og fordelene dine i lomma. Få mer ut av medlemskapet ditt, last ned appen nå.

Last ned

Vi har valgt Bø Sommarland som samarbeidspartner

Bø Sommarland er Scandinavias største vannpark og er et populært feriemål. I tillegg til vannaktiviteter har parken mange andre aktiviteter og opplevelser for hele familien. Mange velger å feriere her hjemme, og vi synes det er flott å få med en av de mest populære attraksjonene i fordelsprogrammet.