Ferie og opplevelser

Scandic Hotels

Våkne uthvilt etter en god natts søvn og start dagen med en deilig frokost på et av 280 Scandic-hoteller i Norden og Europa. 
Du som medlem får rabatterte priser på alle Scandic-hoteller, og får frokosten inkludert. 

Scandic er Nordens største hotellkjede med om lag 280 hoteller med 57.000 hotellrom i seks land. Scandic er en pioner innen CSR og bærekraft, og jobber for å redusere matsvinn og de fleste hotellene oppfyller de strenge kravene til det nordiske miljømerket Svanen.

Se tilbud og bestill

I sommer er det året for Norgesferie
Kombiner naturopplevelser og fornøyelser med et hyggelig hotellopphold. Utforsk sommer-Norge og koble av med en god natts søvn på et av Scandics mange hoteller fra Kristiansand i sør til Nordkapp i Nord
Nå får du rom fra 890,- med full fleksibilitet slik at du enkelt kan flytte eller avbestille oppholdet helt frem til ankomstdagen. De tar ikke betalt før du sjekker inn, så du kan trygt bestille ditt sommeropphold allerede i dag.
Bestiller du rom i perioden fra 19. juni til 30. august får du som medlem i tillegg kr 180.- i rabatt på dette tilbudet

KONTAKT OSS

416 06 600

Tast 5 så 1

Fordeler

180 kroner i rabatt på hotell i Norge

10 % rabatt på hotellrom i Europa

Gjelder alle ukedager og alle romtyper

Spørsmål og svar

  • Medlemmer får 180 kroner i rabatt på gjeldende publiserte Flex-pris.
  • Tilbudet gjelder pr rom alle ukedager, på alle romkategorier inklusiv frokost.
  • Tilbudet gjelder ved ledig kapasitet.
  • Tilbudet gjelder ikke i Kristiansand i juli.
  • Medlemmer får 10 % rabatt per rom på gjeldende publiserte Flex-pris.
  • Tilbudet gjelder pr rom alle ukedager, på alle romkategorier inklusiv frokost. Frokost er ikke inkludert for hotellene i Tyskland og Polen.
  • Tilbudet gjelder ved ledig kapasitet.
  • For at du skal kunne benytte avtalen må du være medlem i et LO forbund og kunne fremlegge medlemskortet ved forespørsel når du sjekker inn.
  • Avtalenummeret er D000034235, og må oppgis dersom du bestiller direkte på Scandic sine nettsider eller via telefon 23 15 50 00.

MEDLEMSFORDELER

Fint for deg. Bra for mange.

LOfavør er fordelsprogrammet for alle som er medlem i et LO-forbund. Vi har fremforhandlet avtaler som gir deg trygghet i privatlivet, og som er bra for samfunnet vi lever i. Fint for deg. Bra for mange.

Om LOfavør

Meld deg inn i et LO-forbund
LOfavør Appen

Finn fordelene i appen!

Med LOfavør appen vår har du alltid medlemskortet og fordelene dine i lomma. Få mer ut av medlemskapet ditt, last ned appen nå.

Last ned

Vi har valgt Scandic Hotels som samarbeidspartner

Vi har valgt Scandic Hotels som en av to samarbeidspartnere på hotelltilbud til medlemmene. Med nærmere 270 hoteller i seks land er Scandic Nordens største hotellkjede med over 53.000 hotellrom – fra Nordkapp i nord til Frankfurt i sør. Hotellkjeden er opptatt av bærekraftig hotelldrift, med blant annet fokus på redusert matsvinn. Hotellene oppfyller de strenge kravene til det offisielle nordiske miljømerket Svanen. I 2018 ble Scandic hoteller vinner av beste frokost i 10 av 19 fylker, hvorav Scandic Nidelven ble kåret til best i hele landet.