Ferie og fritid

Scandic Hotels

Kombiner naturopplevelser og fornøyelser med hotellopphold på Scandic og våkne opp til Norges beste frokost. Utforsk Norge og koble av med en god natts søvn på et av Scandics mange hoteller fra Kristiansand i sør til Nordkapp i Nord.

Se tilbud og bestill

Scandic er Nordens største hotellkjede med om lag 270 hoteller i seks land med totalt over 53.000 hotellrom. Scandic er opptatt av bærekraft, og jobber for å redusere matsvinn og oppfyller de strenge kravene til det nordiske miljømerket Svanen.

KONTAKT OSS

416 06 600

Tast 3 så 3

Fordeler

180 kroner i rabatt på hotell i Norge

10 % rabatt på hotellrom i Europa

Gjelder alle ukedager og alle romtyper

Par i hotellbar

Skiferie hos Scandic

Scandic har flere hoteller med umiddelbar nærhet til noen av Norges beste alpinanlegg og langrennsløyper. Som medlem av får du rabatt på oppholdet.
Sjekk mulighetene her

Spørsmål og svar

  • Medlemmer får 180 kroner i rabatt på gjeldende publiserte Flex-pris.
  • Tilbudet gjelder pr rom alle ukedager, på alle romkategorier inklusiv frokost.
  • Tilbudet gjelder ved ledig kapasitet.
  • Tilbudet gjelder ikke i Kristiansand i juli.
  • Medlemmer får 10 % rabatt per rom på gjeldende publiserte Flex-pris.
  • Tilbudet gjelder pr rom alle ukedager, på alle romkategorier inklusiv frokost. Frokost er ikke inkludert for hotellene i Tyskland og Polen.
  • Tilbudet gjelder ved ledig kapasitet.
  • For at du skal kunne benytte avtalen må du være medlem i et LO forbund og kunne fremlegge medlemskortet ved forespørsel når du sjekker inn.
  • Avtalenummeret er D000034235, og må oppgis dersom du bestiller direkte på Scandic sine nettsider eller via telefon 23 15 50 00.

MEDLEMSFORDELER

Fint for deg. Bra for mange.

LOfavør er fordelsprogrammet for alle som er medlem i et LO-forbund. Vi har fremforhandlet avtaler som gir deg trygghet i privatlivet, og som er bra for samfunnet vi lever i. Fint for deg. Bra for mange.

Om LOfavør

Meld deg inn i et LO-forbund
MobilApp_480x640_2.gif

Finn fordelene i appen!

Med LOfavør appen vår har du alltid medlemskortet og fordelene dine i lomma. Få mer ut av medlemskapet ditt, last ned appen nå.

Last ned

Vi har valgt Scandic Hotels som samarbeidspartner

Vi har valgt Scandic Hotels som en av to samarbeidspartnere på hotelltilbud til medlemmene. Med nærmere 270 hoteller i seks land er Scandic Nordens største hotellkjede med over 53.000 hotellrom – fra Nordkapp i nord til Frankfurt i sør. Hotellkjeden er opptatt av bærekraftig hotelldrift, med blant annet fokus på redusert matsvinn. Hotellene oppfyller de strenge kravene til det offisielle nordiske miljømerket Svanen. I 2018 ble Scandic hoteller vinner av beste frokost i 10 av 19 fylker, hvorav Scandic Nidelven ble kåret til best i hele landet.