Ferie og opplevelser

Det Norske Teatret

Lenge siden du gikk i teateret sist? Som medlem får du rabatt på Det Norske Teatret.

Det Norske Teatret byr på klassiske og moderne stykker, musikaler, komedier og drama – for deg og hele familien.

KONTAKT OSS

416 06 600

Tast 3, så 1

Fordeler

20 % rabatt på inntil 4 billetter per forestilling

Ingen begrensninger på plassering i salen

Spørsmål og svar

  • 20 % rabatt på inntil 4 billetter per forestilling
  • Ingen begrensninger på plassering i salen

Billettene må bestilles elektronisk fra LOfavør sine nettsider eller i LOfavør-appen. Husk å ta med medlemskort til forestillingen.

For rabatt ved bestillingen må du benytte kampanjekode lofavor.

NB! Rabatten trekkes når du legger billetten i handlekurven.

Forestillingene

Slåttekar i himmelen

Boka om forfattar Edvard Hoems eigen oldefar, slåttekaren Nesje, har nådd ein stor lesarskare. No er historia blitt teater på Hovudscenen.
Teaterframsyninga er basert på den første romanen i serien som følgjer Nesje-slekta frå Rekneslia i Molde til prærien i Amerika på midten av 1800-talet. 
Slåttekaren Nesje er enkemann og har ein son å ta seg av. Han finn kjærleiken på ny med Serianna. 
Gjennom eit liv med hardt arbeid og store val, blir ungeflokken større. Det same blir bekymringane. 
Kvardagen er eit slit for å skaffe familien eit verdig liv, som hos så mange småkårsfolk langs Romsdalsfjorden. 
Draumen om ein ny start gjer at mange vel å selje ut, bryte opp og setje kursen over til det lova landet i vest. Gjertine, søstera til Serianna, drøymer om å dra, sjølv om ho berre er ei ungjente. Det begynner å kome brev frå utvandrarar som fortel om ein frodig, men også ugjestmild prærie som skal bli til gardsbruk og heim.

LOfavør billettpris kr. 450,- (ordinær pris kr. 560,-)-

Bestill billett her

Bruk kampanjekode: lofavor

BIENES HISTORIE av Maja Lunde

Den nyskrivne musikalen Bienes historie er basert på romanen til forfattar Maja Lunde. Boka hausta strålande kritikkar da den kom ut i 2015, og retta enorm merksemd mot kva for konsekvensar vår livsførsel fører med seg. I naturen heng alt saman. Døyr biene, blir ikkje plantene vi lever av pollinert, og da blir det heller ikkje noko å leve av. Gjennom tre parallelle historier frå fortid, samtid og framtid skildrar Bienes historie menneskas første spede forsøk på å halde bier, via dagens industrielle landbruk og til ei framtid der biene er daude. I botnen ligg ei forteljing om relasjonar mellom foreldre og barn, og om menneskas sårbarheit. Framsyninga er eit samarbeid med Nasjonalballetten.  

Billettpris  kr. 520 (ord. 650)

Bestill billetter 

Bruk kampanjekode:lofavor

MEDLEMSFORDELER

Fint for deg. Bra for mange.

LOfavør er fordelsprogrammet for alle som er medlem i et LO-forbund. Vi har fremforhandlet avtaler som gir deg trygghet i privatlivet, og som er bra for samfunnet vi lever i. Fint for deg. Bra for mange.

Om LOfavør

Meld deg inn i et LO-forbund
LOfavør Appen

Finn fordelene i appen!

Med LOfavør appen vår har du alltid medlemskortet og fordelene dine i lomma. Få mer ut av medlemskapet ditt, last ned appen nå.

Last ned

Vi har valgt Det Norske Teatret som samarbeidspartner.

Vi har valgt Det Norske Teatret fordi de satser på høy kvalitet og bredde, og ivaretar omfanget av det norske språket. Det Norske Teatret sin historie startet med 13 skuespillere fra hele landet som samlet seg sammen med Hulda Garborg. I dag representerer teateret det fremste vi har av scenekultur i Norge, og omfavner både klassiske og moderne stykker, musikaler, komedier og drama. Over 280.000 besøkte Det Norske Teatret i fjor. Aldri før har teateret hatt flere publikummere.