Bank

LOfavør Førstehjemslån

Å komme inn på boligmarkedet er krevende for mange. Derfor er vi stolte av å kunne tilby en av Norges beste boliglånsrenter på førstehjemslån gjennom avtalen vår med SpareBank 1 Østlandet og SpareBank 1 SMN.

I tillegg til en konkurransedyktig rente over tid, får du gode råd på veien fra deres dyktige økonomiske rådgivere.

Sjekk deres boliglånskalkulator for å se hvor mye du kan låne og hva boliglånet vil koste deg. Det er helt uforpliktende å be om et tilbud.

Les mer om førstehjemslån fra SpareBank 1 Østlandet

Les mer om førstehjemslån fra SpareBank 1 SMN

Du kan også benytte deg av andre  Velg en annen SpareBank 1 - bank    som tilbyr gode fordeler på boliglån til deg som er medlem.

Priseksempel
Nominell rente: 5,24 %. Effektiv rente 5,42 %, 2 millioner kroner over 25 år, kostnader kroner 1 608 451. Total innbetaling blir 3 608 451 kroner.

Kontakt bank

416 06 600

Tast 5, så 2

Fordeler

Effektiv rente fra 5,44%

Ingen øvre aldersgrense

Rådgivning Førstehjemslån

Å snakke med banken kan virke litt skummelt, men husk at rådgiverne er der for å hjelpe deg. De beregner hvor mye du kan få i boliglån, slik at du ikke låner mer enn du har mulighet til å betale tilbake. Rådgiveren kan også hjelpe deg med å sette opp en plan for økonomien din slik at du kan nå boligdrømmen litt raskere.

Avtaler du et møte, vil banken ofte be deg om å søke boliglån digitalt i forkant. Da kan rådgiveren hente opplysninger om økonomien din, som selvangivelser og lønnsslipper. Alt hentes direkte fra Altinn. I samtalen finner du og rådgiveren den beste løsningen for deg og økonomien din.

5 ting det er viktig for deg å tenke på:

Relaterte produkter

Spørsmål og svar

Priseksempel

SpareBank 1 SMN:  Nominell rente 5,44 %. Effektiv rente 5,64 %. 2 millioner over 25 år. Kostnad 1 684 770 kroner. Totalt 3 684 770 kroner.

Effektiv rente er beregnet med bakgrunn i et annuitetslån på 2 millioner kroner, med 25 års nedbetalingstid, etableringskostnad 0 kroner, depotgebyr 1 200 kroner og termingebyr 65 kroner.

Les mer om førstehjemslån fra SpareBank 1 SMN

SpareBank 1 Østlandet: Nominell rente: 5,24 %. Effektiv rente 5,42 %. 2 millioner kroner over 25 år, kostnader 1 608 451 kroner. Total innbetaling blir 3 608 451 kroner..* I tillegg deler SpareBank 1 Østlandet ut kundeutbytte.

Les mer om førstehjemslån fra SpareBank 1 Østlandet

Du kan også få LOfavør-fordeler fra andre Sparebank 1 banker.

Velg en annen SpareBank 1 - bank

*Samlede kostnader omfatter renter, termin- og depotgebyr.

Førstehjemslån
Ingen øvre aldersgrense og gjelder for deg som skal kjøpe din første bolig.

Boliglån Ung
For deg som er under 34 år.

Boliglån
For deg som er over 34 år.

For deg som har eid bolig en stund
For deg som er over 34 år og har eid bolig en stund kan du få enda bedre rente på lån inntil 50 % av boligens verdi.

Kontakt Bank

416 06 600

Tast 5, så 2

LOfavør Bankfordeler

Sjekk dine fordeler i banken

SpareBank 1

Snarvei Min Side

Logg inn og finn fordelene du har. 

Min Side

MEDLEMSFORDELER

Fint for deg. Bra for mange.

Som medlem har du også en rekke medlemsfordeler i privatlivet gjennom LOfavør, som er fordelsprogrammet til LO-forbundene. Med over 990 000 medlemmer, har vi kraften til å forhandle frem ekstra gunstige avtaler og fordeler. Vi samarbeider med store og trygge merkevarer som har fokus på bærekraft.

Om LOfavør as

Meld deg inn i et LO-forbund
MobilApp_480x640_2.gif

Finn fordelene i appen!

Med appen vår har du alltid medlemskortet og fordelene dine i lomma. Få mer ut av medlemskapet ditt, last ned appen nå.

Last ned

Vi har valgt SpareBank 1 som samarbeidspartner

SpareBank 1 - bankene har dyktige rådgivere som ivaretar deg som medlem med trygge og gode løsninger. SpareBank 1 er lokalt forankret med kontorer over hele Norge, samtidig som de har gode, digitale løsninger. I tillegg er SpareBank 1 en viktig samfunnsaktør som støtter lokale kulturprosjekter, idrettslag og næringsliv.