Ferie og fritid

Hurtigruten

Det har blitt kalt verdens vakreste sjøreise, og en reise med Hurtigruten sies å være en opplevelse for livet.

Bestill reise

Som medlem får du fra rabatter for deg og din familie på reiser langs Norskekysten og på Hurtigrutens ekspedisjonsreiser.

KONTAKT OSS

71 49 38 09

Direkte til Hurtigruten

Fordeler

10 % rabatt på reiser langs Norskekysten

Spørsmål og svar

Viktig informasjon om din reise og planlagte avganger
Les mer om planlagte avganger, øvrige kanselleringer og hva det betyr for deg som har bestilt en reise med Hurtigruten.

Informasjon om Covid-19 Håndtering

Langs norskekysten

 • 10 % rabatt for deg og din familie på lengre reiser langs Norskekysten, som varer 5 døgn eller mer. Reisen eisen inkluderer reise, lugar og alle måltider.
 • Medlemmer får også 10 % rabatt for hele familien på korte reiser som varer mellom 23 timer og 5 døgn. Reisen inkluderer frokost med mindre den bestilles mindre enn 30 dager før avreise. Da må frokost bestilles utenom.

Ekspedisjonsreiser

 • 5 % rabatt for deg og familien på Hurtigrutens ekspedisjonsreiser.
 • Dette er reiser med et av Hurtigrutens Explorerskip til andre destinasjoner som for eksempel Svalbard, Grønland, Island, Sør Amerika, Canada, Antarktis og fra 2019 også Nordvestpassasjen og Russland.
 • Per i dag omfatter dette skipene MS Midnatsol, MS Spitsbergen, MS Fram og MS Nordstjernen.
 • I 2019 ble også skipene MS Roald Amundsen og MS Fridtjof Nansen sjøsatt. Dette er de første ekspedisjonsskipene i verden som seiler helelektrisk på hybridteknologi. Søsterskipet vil settes i rute senere samme år.

Ekspedisjonsreiser for barna

 • Dette er et gratis program for barn i alderen 7-13 år. Barna får en dedikert vert som planlegger og organiserer alle aktivitetene om bord. Fokus er at barna skal ha det gøy mens de lærer.
 • På reisen vil barna få en dypere forståelse av natur, klima og kultur, og bli introdusert til emner knyttet til dyreliv, lokal mat, miljøvern og kjente oppdagere.
 • Alle får en startpakke som inneholder t-skjorte og aktivitetsbok med oppgaver relatert til ulike temaer rundt oppdagelse.
 • Du finner programmet på Hurtigruteskipet MS Finnmarken hele året.

Rabattene kan ikke kombineres med andre tilbud og gjelder ikke flyturer, utflukter, hotellovernattinger, transport, mm.

 • Du kan bestille via Hurtigrutens hjemmeside.
 • Du kan ringe Hurtigruten på telefon +47 71 49 38 09, som hjelper deg med å sette opp reisen som passer for deg.
 • Du kan også sende en mail til lofavor@hurtigruten.com
 • For å benytte rabatten på reiser over 5 døgn og ekspedisjonsreiser må du bestille via telefon +47 71 49 38 09 eller email lofavor@hurtigruten.com. Husk å opplyse rabattkoden LO COASTAL.

Vilkår og betingelser for bestilling og reiser med Hurtigruten.

MEDLEMSFORDELER

Fint for deg. Bra for mange.

LOfavør er fordelsprogrammet for alle som er medlem i et LO-forbund. Vi har fremforhandlet avtaler som gir deg trygghet i privatlivet, og som er bra for samfunnet vi lever i. Fint for deg. Bra for mange.

Om LOfavør

Meld deg inn i et LO-forbund
LOfavør Appen

Finn fordelene i appen!

Med LOfavør appen vår har du alltid medlemskortet og fordelene dine i lomma. Få mer ut av medlemskapet ditt, last ned appen nå.

Last ned

Vi har valgt Hurtigruten som vår samarbeidspartner

Hurtigruten tilbyr et bredt utvalg av meningsfulle reiser og opplevelser. I over 125 år har de fraktet gods og mennesker langs kysten vår og mange bruker Hurtigruten også den dag i dag som transportmiddel.
De er også en viktig bidragsyter til samfunnet ettersom de bidrar med å skape arbeidsplasser og til å opprettholde levedyktige små samfunn langs kysten. 
Og det er kanskje den beste måten å oppleve Norge på. Hurtigruten gjør spennende reiser trygge og tilgjengelige for alle, og de ivaretar kyst–Norge.