Bank

LOfavør Refinansiering

Du har medlemsfordel på LOfavør Refinansiering, levert av SpareBank 1.

Sjekk om du bør refinansiere her

LOfavør Refinansiering av forbrukslån leveres av SpareBank 1 Kreditt AS.

Priseksempel: Nominell rente 12,2 %, 34 kroner i termingebyr. Effektiv rente 13,4 %. 150 000 kroner over 5 år. Kostnad 53 210 kroner. Totalt 203 210 kroner.

Kontakt bank

416 06 600

Tast 5, så 2

Fordel

Lavere termingebyr

Familie spiser lunsj i parken

Hva er refinansiering av forbrukslån?

Med LOfavør Refinansiering kan du samle smålån som for eksempel kredittkort og forbrukslån i ett felles lån. Da får du bedre oversikt og kontroll over gjelden din, og du kan senke rentekostnadene.

Sjekk hva du kan spare  

Kortvett

Kortvett.no

På Kortvett.no får du gode råd fra uavhengige eksperter som gjør at du kan utnytte fordelene som følger med et kredittkort, og unngå ulempene.

Til kortvett.no

Spørsmål og svar

De vanligste årsakene til avslag er betalingsanmerkning eller manglende betalingsevne. 

Har du betalingsanmerkning kontakter du stedet den er registrert og undersøker muligheten for en betalingsavtale. Vet du ikke hvor betalingsanmerkningen er registrert, kan du sjekke dette via et kredittopplysningsbyrå, for eksempel Bisnode.

Dersom du ikke har betalingsanmerkning, kan du kontakte banken din og forsøke å finne en løsning. Dersom dette er vanskelig, anbefaler vi deg å kontakte NAV for videre bistand. 

Hvis du har ledig sikkerhet i boliglånet, kan det være en løsning. I andre tilfeller vil en samrefinansiering være løsningen, det vil si en todeling hvor en del av din samlede forbruksgjeld kan samles i lån med pant i bolig, mens en annen del er i et refinansieringslån uten pant i bolig. Om du ikke har bolig, eller allerede har maksimal belåningsgrad på boliglånet, vil løsningen være et usikret refinansieringslån.

Alle avtalevilkår og detaljert informasjon finner du her på SpareBank 1 sine sider.
Les mer her:

Kontakt Mastercard

416 06 600

Tast 5, så 1

Mastercard

Sjekk saldo i Kredittbanken Refinansiering

Kredittbanken Refinansiering

Snarvei Min Side

Logg inn og finn fordelene du har. 

Min Side

MEDLEMSFORDELER

Fint for deg. Bra for mange.

Som medlem har du også en rekke medlemsfordeler i privatlivet gjennom LOfavør, som er fordelsprogrammet til LO-forbundene. Med over 990 000 medlemmer, har vi kraften til å forhandle frem ekstra gunstige avtaler og fordeler. Vi samarbeider med store og trygge merkevarer som har fokus på bærekraft.

Om LOfavør as

Meld deg inn i et LO-forbund
MobilApp_480x640_2.gif

Finn fordelene i appen!

Med appen vår har du alltid medlemskortet og fordelene dine i lomma. Få mer ut av medlemskapet ditt, last ned appen nå.

Last ned

Vi har valgt SpareBank 1 som samarbeidspartner

Vi har valgt SpareBank 1 som vår samarbeidspartner på kredittkort og refinansiering. De er en ansvarlig aktør som jobber for en regulert og trygg bransje innen kredittkort og forbrukslån.