Ferie og fritid

Feriereiser

NYHET! Vi har inngått et samarbeid med Apollo! Med de reiser du både trygt og komfortabelt til herlige reisemål over hele verden. Gjennom avtalen får du alltid kr. 350,- i rabatt per person på alle charterreiser med fly og hotell, i tillegg har du en gratis ombooking og kan endre navn på billetten uten kostnad.

Bruk rabattkode LOF23 ved bestilling.
Velg ønsket hotell med avreise i tillatt avreiseperiode. Skriv inn kampanjekoden i trinn 3 i bookingen.

Se tilbud og bestill

Kontakt Apollo

21 01 75 40 apollo@apollo.no

Fordeler

Kr. 350,- i medlemsrabatt per person på charterreiser

En gratis ombooking

Gratis navneendring på billetter

Middelhavet

Kampanje

Om du bestiller før 29. mars får du 500 kroner i rabatt per person på alle reiser i sommer til den spanske favorittøya Mallorca, vakre Kalamata på det greske fastlandet og den greske øya Limnos.
Bruk kampanjekode LOFmar23
Se tilbud og bestill

Tilbudet gjelder nye bookinger og kan ikke kombineres med andre rabattkoder.

Spørsmål og svar

Fast medlemsrabatt
Du får alltid kr. 350,- i rabatt per son når du booker reisen hos Apollo. Medlemsforfordelen gjelder året rundt på alle charterreiser og treningsreiser. Medlemsrabatten gjelder nye charterreiser booket senest 30 dager før avreise.
Kan ikke kombineres med andre rabatt- og kampanjekoder.

Gratis ombooking
Du har en gratis ombooking inntil 30 dager før avreise om du bestiller pakkereise med charterfly.
Reisen kan ikke endres til en rabattert reise på samme avreisedato og hotell eller til en uspesifisert reise.

Gratis navneendring
Du har mulighet til å gjøre endringer i navn uten kostnad på pakkereiser med charterfly ved en anledning. Ta kontakt med Apollos kundesenter for hjelp. Fordelen gjelder helt frem til avreise om teknisk mulig.

Bruk rabattkode LOF23

Velg ønsket hotell med avreise i tillatt avreiseperiode. Skriv in kampanjekoden i trinn 3 i bookingen. Om du trenger hjelp med din booking kan du sende en e-post til apollo@apollo.no eller ringe 21 01 75 43 så hjelper Apollos kundesenter deg.

MEDLEMSFORDELER

Fint for deg. Bra for mange.

LOfavør er fordelsprogrammet for alle som er medlem i et LO-forbund. Vi har fremforhandlet avtaler som gir deg trygghet i privatlivet, og som er bra for samfunnet vi lever i. Fint for deg. Bra for mange.

Om LOfavør

Meld deg inn i et LO-forbund
MobilApp_480x640_2.gif

Finn fordelene i appen!

Med LOfavør appen vår har du alltid medlemskortet og fordelene dine i lomma. Få mer ut av medlemskapet ditt, last ned appen nå.

Last ned

Vi har valgt Apollo som samarbeidspartner

Apollo er en av Nordens ledende reisearrangører og tilbyr et bredt utvalg av reisemål for både liten og stor. De arrangerer charterreiser, treningsreiser, cruise, rundreiser, gruppereiser og kombinasjonsreiser.
Apollo arbeider for å gjennomføre mer bærekraftige reiser og ta mer sosialt ansvar. Apollo var blant annet først ute av de nordiske reisearrangørene til å bli bærekraftsertifisert etter Travelifes kriterier for reisearrangører.