Ferie og fritid

Feriereiser

Du har medlemsfordeler på feriereiser! Som medlem får du alltid 350 kroner i rabatt per person på alle charterreiser med fly og hotell fra Apollo.

I tillegg har du en gratis ombooking og kan endre navn på billetten uten kostnad.

Bruk rabattkode LOF23 ved bestilling.
Ved kampanjer er det andre rabattkoder se i kampanjeboks.
Velg ønsket hotell med avreise i tillatt avreiseperiode. Skriv inn kampanjekoden i trinn 6 i bookingen.

Se tilbud og bestill

Kontakt Apollo

21 01 75 40 apollo@apollo.no

Fordeler

350 kroner i medlemsrabatt per person på charterreiser

En gratis ombooking

Gratis navneendring på billetter

Sharm el Sheikh

Kampanje

Om du bestiller før 9. oktober får du 500 kroner i rabatt per person på alle reiser til Sharm el Sheikh vinteren 23/24. Der venter en ferie fylt med sol, bad og sandstrender. Og når du blir lei av å ligge i solen kan du dykke blant korellrevene i Rødehavet eller utforske spennende severdigheter som fjellet Sinai der du får en fantastisk utsikt over Sinaiørkenen og Rødehavet om du går opp til toppen.

Se tilbud og bestill

Bruk kampanjekode LOFssh

Tilbudet gjelder nye bookinger og kan ikke kombineres med andre rabattkoder.

Mondo hotel

Kampanje

Om du bestiller før 24. september får du 500 kroner i rabatt per person på alle reiser til Apollos Mondo-hotell vinteren 2024! Velg mellom familiehotell, hotell for voksne eller hvorfor ikke et hotell som er One of a Kind? Her finner du alt fra nøye utvalgte gullkorn på Madeira til familieparadis på Kanariøyene med ekstra av alt! Hvilket hotell blir ditt favoritthotell i vinter?

Se tilbud og bestill

Bruk kampanjekode LOFmondo

Tilbudet gjelder nye bookinger og kan ikke kombineres med andre rabattkoder.

Spørsmål og svar

Fast medlemsrabatt
Du får alltid 350 kroner i rabatt per person når du booker reisen hos Apollo. Medlemsforfordelen gjelder året rundt på alle charterreiser og treningsreiser. Medlemsrabatten gjelder nye charterreiser booket senest 30 dager før avreise.
Kan ikke kombineres med andre rabatt- og kampanjekoder.

Gratis ombooking
Du har en gratis ombooking inntil 30 dager før avreise om du bestiller pakkereise med charterfly.
Reisen kan ikke endres til en rabattert reise på samme avreisedato og hotell eller til en uspesifisert reise.

Gratis navneendring
Du har mulighet til å gjøre endringer i navn uten kostnad på pakkereiser med charterfly ved en anledning. Ta kontakt med Apollos kundesenter for hjelp. Fordelen gjelder helt frem til avreise om teknisk mulig.

Bruk rabattkode LOF23

Velg ønsket hotell med avreise i tillatt avreiseperiode. Skriv in kampanjekoden i trinn 6 i bookingen. Om du trenger hjelp med din booking kan du sende en e-post til apollo@apollo.no eller ringe 21 01 75 43 så hjelper Apollos kundesenter deg.

MEDLEMSFORDELER

Fint for deg. Bra for mange.

Som medlem har du også en rekke medlemsfordeler i privatlivet gjennom LOfavør, som er fordelsprogrammet til LO-forbundene. Med over 990 000 medlemmer, har vi kraften til å forhandle frem ekstra gunstige avtaler og fordeler. Vi samarbeider med store og trygge merkevarer som har fokus på bærekraft.

Om LOfavør as

Meld deg inn i et LO-forbund
MobilApp_480x640_2.gif

Finn fordelene i appen!

Med appen vår har du alltid medlemskortet og fordelene dine i lomma. Få mer ut av medlemskapet ditt, last ned appen nå.

Last ned

Vi har valgt Apollo som samarbeidspartner

Apollo er en av Nordens ledende reisearrangører og tilbyr et bredt utvalg av reisemål for både liten og stor. De arrangerer charterreiser, treningsreiser, cruise, rundreiser, gruppereiser og kombinasjonsreiser.
Apollo arbeider for å gjennomføre mer bærekraftige reiser og ta mer sosialt ansvar. Apollo var blant annet først ute av de nordiske reisearrangørene til å bli bærekraftsertifisert etter Travelifes kriterier for reisearrangører.