Ferie og fritid

TusenFryd

Hvert år tar nærmere 450.000 besøkende turen til Norges største opplevelsespark TusenFryd. Som medlem får du billigere billetter til deg og hele familien. 

Parken er bare åpen i helgene ut sesongen untatt høstferien i uke 40, da er parken også åpen i ukedagene.

 

Se mer og bestill

TusenFryd byr på aktiviteter for alle aldre. Med karuseller, berg- og dalbaner og en rekke andre frydefulle opplevelser, spill, underholdning og spisesteder, en kort biltur utenfor Oslo. Bestiller du billetter gjennom LOfavør får du som medlem rabatt på inntil 5 billetter per medlem. Billettene må forhåndsbestilles på nett og du må oppgi kode i rabattfeltet.
 

August - oktober : 20% rabatt på lukepris på daterte billetter i periodene 
Bruk koden: LOfav22 (gjelder kun dagsbilletter over 120cm, og ikke på 2-dagsbilletter)

 

Billetten inkluderer inngang og kjøring i parkens attraksjoner unntatt SkyCoaster og The Dungeon som koster ekstra.

Slik går du frem for å få din faste medlemsrabatt: Velg først antall billetter, deretter dag, og legg så inn koden.  Rabatten gis på billetter  over 120 cm. Barn under 95 cm er gratis
Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud.
Medlemskortet ditt må fremvises sammen med billetten.

MEDLEMSFORDELER

Fint for deg. Bra for mange.

LOfavør er fordelsprogrammet for alle som er medlem i et LO-forbund. Vi har fremforhandlet avtaler som gir deg trygghet i privatlivet, og som er bra for samfunnet vi lever i. Fint for deg. Bra for mange.

Om LOfavør

Meld deg inn i et LO-forbund
MobilApp_480x640_2.gif

Finn fordelene i appen!

Med LOfavør appen vår har du alltid medlemskortet og fordelene dine i lomma. Få mer ut av medlemskapet ditt, last ned appen nå.

Last ned

Vi har valgt TusenFryd som samarbeidspartner

TusenFryd er Norges største opplevelsespark med 450 000 besøkende hvert år. Her er mangfoldet stort og aktiviteter med over 30 attraksjoner for alle aldre, og inneholder en rekke berg- og dalbaner og karuseller. Her er det egne attraksjoner for de aller minste barna, og i sommermånedene kan du besøke BadeFryd, en badepark med store sklier, badeelv og basseng.