Ferie og fritid

TusenFryd

Hvert år tar nærmere 450.000 besøkende turen til Norges største opplevelsespark TusenFryd. Som medlem får du billigere billetter til deg og hele familien.
 

Se mer og bestill

TusenFryd byr på aktiviteter for alle aldre. Med karuseller, berg- og dalbaner og en rekke andre frydefulle opplevelser, spill, underholdning og spisesteder, en kort biltur utenfor Oslo. Bestiller du billetter gjennom LOfavør får du som medlem rabatt på inntill 5 billetter per medlem. Billettene må forhåndsbestilles på nett og du må oppgi kode i rabattfeltet.

Slik går du frem for å få din faste medlemsrabatt: Velg først antall billetter, deretter dag, og legg så inn koden.  

20% rabatt på daterte billetter i perioden august og oktober
Bruk koden: LOfav21

NB! Vær oppmerksom på at parken bare er åpen i helgene ut sesongen. 

Rabatten gis på billetter som er datofestet og gjester over 120 cm.
Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud.
Medlemskortet ditt må fremvises sammen med billetten.

Ønsker du å kjøpe 2 dagers billetter i parken må disse kjøpes i luken før avreise og pris er kr 249.- pr billett (Dag 2 billetter kan også kjøpes i parkens webshop under andre produkter)

På grunn av Covid-19 vil det i sesongen 2021 være en kapasitetsgrense på gjester per dag og TusenFryd har innført smitteverntiltak du kan lese mer om her. Hold deg oppdatert før du besøker parken

MEDLEMSFORDELER

Fint for deg. Bra for mange.

LOfavør er fordelsprogrammet for alle som er medlem i et LO-forbund. Vi har fremforhandlet avtaler som gir deg trygghet i privatlivet, og som er bra for samfunnet vi lever i. Fint for deg. Bra for mange.

Om LOfavør

Meld deg inn i et LO-forbund
LOfavør Appen

Finn fordelene i appen!

Med LOfavør appen vår har du alltid medlemskortet og fordelene dine i lomma. Få mer ut av medlemskapet ditt, last ned appen nå.

Last ned

Vi har valgt TusenFryd som samarbeidspartner

TusenFryd er Norges største opplevelsespark med 450 000 besøkende hvert år. Her er mangfoldet stort og aktiviteter med over 30 attraksjoner for alle aldre, og inneholder en rekke berg- og dalbaner og karuseller. Her er det egne attraksjoner for de aller minste barna, og i sommermånedene kan du besøke BadeFryd, en badepark med store sklier, badeelv og basseng.