Ferie og fritid

Riksteatret

Det beste for de fleste. Riksteatret er hele landets teater. Du kan velge fra et repertoar med de store klassikerne til den nye samtidsdramatikken.

Se mer og bestill

Landets nasjonale turnéteater har hele Norges befolkning som publikum. Deres oppgave er å tilby scenekunst av fremste merke med en ambisjon om å gjøre scenekunst til allemannseie.

KONTAKT RIKSTEATRET

24 14 42 00 post@riksteatret.no

Fordeler

20 % rabatt på inntil 4 billetter per forestilling

Kr 150.- per billett for deg som er under 30 år.

Hør`a dagbok

Hør`a dagbok
En hiphop-musikal for hele familien! 

Nansi er ikke så god i norsk. Hun får tips om å begynne å skrive dagbok – akkurat som han i En pingles dagbok – og går motvillig med på det. Egentlig har hun annet å gjøre. Nansi drømmer nemlig om å bli Norges største rap-stjerne!  

Les mer og bestill

Stormfulle høyder

Stormfulle høyder
Emily Brontës romanklassiker «Stormfulle høyder» er en av tidenes største kjærlighetsfortellinger.

Catherine og Heathcliffs intense kjærlighet er tidløst fascinerende. Her er det ingen helter. Bare mennesker. Drevet av fortvilelse, hevngjerrighet og sjalusi. Og av naturens destruktive, stormfulle krefter.  

Les mer og bestill

Spørsmål og svar

Stormfulle høyder av Emily Brontë
En medrivende og vakker historie om klasseforskjeller, hevn og umulig kjærlighet 

Emily Brontës romanklassiker «Stormfulle høyder» er en av tidenes største kjærlighetsfortellinger. Catherine og Heathcliffs intense kjærlighet er tidløst fascinerende. Her er det ingen helter. Bare mennesker. Drevet av fortvilelse, hevngjerrighet og sjalusi. Og av naturens destruktive, stormfulle krefter.  

Les mer og bestill

Nei og atter nei av Nina Lykke
Nina Lykke sparer ikke på kruttet når hun tar tidsånden på kornet og får oss til å le av oss selv. Gled deg til en nådeløs satire over våre liv! 
 

Ingrid og Jan har vært gift i et kvart århundre og bor i en villa med de to sønnene sine. Guttene er store nok til å regnes som voksne, men oppfører seg som hotellgjester. For Ingrid har både familielivet og læreryrket mistet glansen. Jan, derimot, får opprykk til avdelingsdirektør i departementet og blir overmannet av en ny og energisk giv. Og av den langt yngre rådgiveren Hanne, som er i ferd med å bli akterutseilt på familiefronten. Det er på tide å ta grep.  
 

«Nei og atter nei» er en skarp, morsom og ubehagelig roman om kjernefamiliens kår i et samfunn hvor øyeblikkets lyst er den edleste ledestjerne og ingenting er så drøyt at det ikke kan forsvares med individets trang til frihet. 

Les mer og bestill

Hør'a dagbok av Amina Sewali
En hiphop-musikal for hele familien! 

Nansi er ikke så god i norsk. Hun får tips om å begynne å skrive dagbok – akkurat som han i En pingles dagbok – og går motvillig med på det. Egentlig har hun annet å gjøre. Nansi drømmer nemlig om å bli Norges største rap-stjerne!  

Hør'a dagbok er en historie om å være ny i Norge. Om en sterk og kul jente som er full av pågangsmot og minst like tøff som mobberne i klassen. Hun er småfrekk og stor i kjeften, og stiller alltid opp for de svake.  

Les mer og bestill

Billettene kjøpes på Riksteatrets nettside eller hos ditt lokale kulturhus. Bruk rabattkoden «RTpartner» og velg billettkategorien «Samarbeidspartner». Husk å ta med ditt medlemskort  - du finner det i LOfavør appen.

MEDLEMSFORDELER

Fint for deg. Bra for mange.

LOfavør er fordelsprogrammet for alle som er medlem i et LO-forbund. Vi har fremforhandlet avtaler som gir deg trygghet i privatlivet, og som er bra for samfunnet vi lever i. Fint for deg. Bra for mange.

Om LOfavør

Meld deg inn i et LO-forbund
MobilApp_480x640_2.gif

Finn fordelene i appen!

Med LOfavør appen vår har du alltid medlemskortet og fordelene dine i lomma. Få mer ut av medlemskapet ditt, last ned appen nå.

Last ned

Vi har valgt Riksteatret som samarbeidspartner

Riksteatret har en større oppgave enn noe annet teater og en ambisjon om å gjøre scenekunst til allemannseie. Teatrets publikum er hele Norges befolkning. Det betyr at teatrets forestillinger forteller historier som kan forene hele landet, på tvers av de mange små og store forskjellene vi lever med. Gjør deg klar for alt fra klassikere til den nye samtidsdramatikken – de tilbyr noe til alle, uansett generasjon. Riksteatret skal by på det beste for de fleste.