Ferie og fritid

Riksteatret

Det beste for de fleste. Riksteatret er hele landets teater. Du kan velge fra et repertoar med de store klassikerne til den nye samtidsdramatikken.

Se mer og bestill

Landets nasjonale turnéteater har hele Norges befolkning som publikum. Deres oppgave er å tilby scenekunst av fremste merke med en ambisjon om å gjøre scenekunst til allemannseie.

KONTAKT RIKSTEATRET

24 14 42 00 post@riksteatret.no

Fordeler

20 % rabatt på inntil 4 billetter per forestilling

Hedda Gabler på riksteatret

Hedda Gabler

Hedda Gabler er en av Ibsens mest sammensatte karakterer. Nå er forestillingen på turné rundt i hele landet med Riksteatret. Som medlem får du 20% i rabatt på inntil 4 billetter per forestilling.

Les mer og kjøp billetter her.

Mio Min Mio Riksteatret

Mio min Mio

Årets beste barneforestilling på turné med Riksteatret til hele landet! Mio, min Mio er historien om den foreldreløse gutten som blir prins Mio. Som medlem får du 20% i rabatt på inntil 4 billetter per forestilling.

Les mer og kjøp billetter her.

Spørsmål og svar

Hedda Gabler av Ibsen
Hva er det i Hedda Gabler, som blir farlig for henne selv og alle hun omgir seg med?
Når regissør Fredrik Longva setter opp klassikeren for Riksteatret, vil han finne ut hvem Hedda er: «Hva får et menneske til å gjøre de tingene Hedda gjør? Hva får mennesker til å være destruktive - overfor oss selv og de rundt oss? Det er jo spørsmål som vi egentlig burde stille mye mer enn det bi gjør.

Hedda Gabler er en av Ibsens mest sammensatte karakterer. Nå på turné til hele landet med Riksteatret.
Les mer og bestill her

«Mine Venner» av Monica Isakstuen
Hun har nettopp «gjort det slutt» med bestevenninnen. Henne som hun har delt alt med, fortalt hemmeligheter til og hatet resten av verden med. Vel innenfor døren i egen leilighet hører hun stemmer fra soverommet. Der står alle hun har kalt sine venninner. De kommer fra ulike steder, ulike faser av livet. Det er bursdagen hennes, og de gir henne en overraskelsesfest hun aldri kommer til å glemme.

Den kritikkerroste romanen «Mine venner» handler om vennskap. Invaderende vennskap, gode gamle vennskap, konfliktfylte vennskap, situasjonsbetingede vennskap og ferske vennskap som likner besettende forelskelser. Hvem makter du å være når du møter alle du noensinne har kjent? Hvem er du uten vennene dine?

Håper vi sees når boka forvandles til teater for hele landet!
Les mer og bestill her

«Mio, min Mio» av Astrid Lindgren
Årets beste barneforestilling på turné med Riksteatret til hele landet! Mio, min Mio er historien om den foreldreløse gutten som blir prins Mio. En storslått og vakker fortelling om savn og ensomhet, vennskap og ondskap og det sterke båndet mellom barn og foreldre.

Aldersgrense: 6 år. Begrenset antall plasser.
Les mer og bestill her

Detektivbyrå nr 2.
Barn i Norge elsker bøkene om Detektivbyrå nr. 2 av krimforfatter Jørn Lier Horst. Nå blir det teater for hele familien der Tiril, Oliver og hunden Åtto må løse et helt nytt mysterium!
Operasjon Teater er et nytt oppdrag for Detektivbyrå nr. 2. Et mysterium som bare kan oppleves når Riksteatret kommer til ditt kulturhus. For hva er det egentlig som skjer når Riksteatret kommer til Elvestad for å spille forestillingen Hamlet?

Hvorfor har det skjedd mystiske ulykker under hele turneen? Er teaterforestillingen forbannet eller er det noen som saboterer? Bli med Tiril, Oliver og Åtto på et spennende mysterium i teatrets magiske verden.

Vi gleder oss til å se deg i teatret! Hvis du vil, kan du kle deg ut i et helt eget teaterkostyme når du kommer til teateret.
Les mer og bestill her

Billettene kjøpes på Riksteatrets nettside eller hos ditt lokale kulturhus. Bruk rabattkoden «RTpartner» og velg billettkategorien «Samarbeidspartner». Husk å ta med ditt medlemskort  - du finner det i LOfavør appen.

«Å vise teater nå gir økt mening. Folk vil ha levende kunst og vi skal gjøre det mulig uansett hvor i landet du bor», sier Riksteatrets nye teatersjef Arne Nøst. 

Det skal være trygt å gå på teater når Riksteatret kommer til ditt kulturhus. De følger myndighetenes forskrifter for smittevern, og bransjestandarden når det gjelder avstand til andre i salen. Det blir begrenset kapasitet og ikke like fulle saler, men det vil være trygt å gå på teater hos ditt lokale kulturhus. 

De kommer, og det er det viktigste – som hele landets teater. 

Riksteatret og arrangørene følger myndighetene sine forskrifter for smittevern, og bransjestandarden når det gjelder avstand til andre i salen. Dette for å sikre en god og trygg teateropplevelse.

Les mer

MEDLEMSFORDELER

Fint for deg. Bra for mange.

LOfavør er fordelsprogrammet for alle som er medlem i et LO-forbund. Vi har fremforhandlet avtaler som gir deg trygghet i privatlivet, og som er bra for samfunnet vi lever i. Fint for deg. Bra for mange.

Om LOfavør

Meld deg inn i et LO-forbund
LOfavør Appen

Finn fordelene i appen!

Med LOfavør appen vår har du alltid medlemskortet og fordelene dine i lomma. Få mer ut av medlemskapet ditt, last ned appen nå.

Last ned

Vi har valgt Riksteatret som samarbeidspartner

Riksteatret har en større oppgave enn noe annet teater og en ambisjon om å gjøre scenekunst til allemannseie. Teatrets publikum er hele Norges befolkning. Det betyr at teatrets forestillinger forteller historier som kan forene hele landet, på tvers av de mange små og store forskjellene vi lever med. Gjør deg klar for alt fra klassikere til den nye samtidsdramatikken – de tilbyr noe til alle, uansett generasjon. Riksteatret skal by på det beste for de fleste.