Ferie og fritid

Leiebil Student

Å eie egen bil kan fort bli dyrt for en student. Men er du studentmedlem i et LO-forbund kan du jo leie en bil når du trenger det.

Se tilbud og bestill

Som studentmedlem får du rabatt gjennom LOfavør hos Hertz. Da kan du spare penger på leiebil i Norge og deler av Europa, og du slipper å betale ung-sjåførgebyr i Norge.

KONTAKT OSS

416 06 600

Tast 5, så 3

Fordeler

Opptil 20% rabatt på leiebil

Gratis ung-sjåførgebyr i Norge

Spørsmål og svar

Uansett om du skal på helgetur, roadtrip eller flytte har Hertz bilen som passer dine behov. Vi tilbyr deg som er studentmedlem i et LO forbund rabatterte priser i Norge og Europa.

  • Opptil 20% rabatt i Norge og Europa
  • Gratis Ung Sjåfør Gebyr (YDF) i Norge
  • Du kan benytte bestillingsskjema hos Hertz.
  • Du må oppgi rabattkode (CDP) 828276.
  • Student-ID må vises i utleieskranken.

MEDLEMSFORDELER

Fint for deg. Bra for mange.

LOfavør er fordelsprogrammet for alle som er medlem i et LO-forbund. Vi har fremforhandlet avtaler som gir deg trygghet i privatlivet, og som er bra for samfunnet vi lever i. Fint for deg. Bra for mange.

Om LOfavør

Meld deg inn i et LO-forbund
LOfavør Appen

Finn fordelene i appen!

Med LOfavør appen vår har du alltid medlemskortet og fordelene dine i lomma. Få mer ut av medlemskapet ditt, last ned appen nå.

Last ned

Vi har valgt Hertz som samarbeidspartner

Hertz har 100 års erfaring med utleie av bil og varebil, og har et stort bilutvalg over hele verden. Leier du bil av Hertz, får du alle fordelene av en global aktør som i tillegg har et norsk kundesenter. Dermed kan du være sikker på å bli forstått uansett hva som skulle skje. Hertz tar miljøarbeidet på alvor, og jobber derfor systematisk for å redusere miljøbelastningene. Hertz tilbyr også helt nye måter å leie bil på, som Bilpool der du kan leie bil på timesbasis, eller Freerider der du kan gratis flytte en bil fra et utleiekontor til et annet.