Forsikring

LOfavør Pensjonskapitalbevis

LOfavør pensjonskapitalbevis er alternativet for deg som ikke har innskuddspensjon i dag, men som har fått pensjonskapitalbevis fra tidligere arbeidsforhold med innskuddspensjon. 
Ved å samle avtalene ett sted sparer du kostnader og får til gjengjeld mer i pensjon.

Samle avtalene dine

LOfavør Pensjonskapitalbevis passer også for deg som ikke ønsker å slå sammen pensjon du har tjent opp i tidligere jobber til egen pensjonskonto, men holde nåværende og tidligere opptjening fra hverandre. Kontakt oss hvis du er usikker på om du skal velge LOfavør pensjonskapitalbevis eller LOfavør egen pensjonskonto

KONTAKT OSS

416 06 600

Tastevalg 6

lofavorpensjon@sparebank1.no

Fordeler

Lave gebyrer fra 0,18%

Bærekraftig forvaltning

Enkel oversikt over din pensjon

Ektepar ser på telefon

Lave gebyrer fra 0,18%

Gebyrene som belastes dine pensjonskapitalbevis har stor betydning for din fremtidige pensjon. LOfavør pensjonskapitalbevis har blant markedets laveste gebyrer på 0,18 % pr år. Det påløper ingen gebyrer utover dette. For deg betyr det at du beholder mer av pensjonspengene og over tid kan dette gi deg langt høyere pensjon.

Samle avtalene dine

Spørsmål og svar

Når du er medlem av en innskuddspensjonsordning gjennom din arbeidsgiver får du et pensjonskapitalbevis når du slutter i jobben eller starter uttak av pensjon.

Med LO favør pensjonskapitalbevis nyter du godt av de samme fordeler og priser som den avtalen LO har fremforhandlet for Egen pensjonskonto. LOfavør pensjonskapitalbevis er først og fremst et produkt for deg som har hatt innskuddspensjon tidligere, men som ikke har det i dag. Har du innskuddspensjon i dag kan LOfavør Egen pensjonskonto være et bedre alternativ for deg.

Gebyrene som belastes dine pensjonskapitalbevis har stor betydning for din fremtidige pensjon. LOfavør pensjonskapitalbevis har blant markedets laveste gebyrer på 0,18 % pr år. Det påløper ingen gebyrer utover dette. For deg betyr det at du beholder mer av pensjonspengene og over tid kan dette gi deg langt høyere pensjon.

Når du velger et LOfavør Pensjonskapitalbevis får du automatisk Alderstilpasset profil med bærekraftig forvaltning. Sparingen plasseres i 100 % aksjer frem til du fyller 40 år. Aksjeandelen trappes deretter ned jevnt med ca 3 % hvert år til du har 20 % aksjer og 80 % renter når du er 67 år. Ved å avtrappe risikoen over tid sikrer du deg mot store verdifall jo nærmere du er pensjonsalder. Dersom du ønsker en annen risikoprofil enn aldretilpasset kan du velge høyere eller lavere risiko selv. Prisen på forvaltningen er uavhengig av hvilke risikoprofil du velger.

Dersom du ikke ønsker bærekraftig forvaltning har du gjennom LOfavør også tilgang til SpareBank 1 aktivt forvaltede fond. Du får prisfordeler også om du velger Sparebank 1 aktivt forvaltede fond, men prisene er noe høyere enn de svanemerkede. Ved aktiv forvalting vil også prisen være avhengig av hvilken risikoprofil du velger.

Pris på SpareBank 1 Aktiv forvaltning:

Renter               0,42 %

Forsiktig            0,62 %

Moderat             0,72 %

Offensiv             0,82 %

Aksjer                0,92 %

Alderstilpasset   0,52 - 0,92 %

Kontakt forsikring

416 06 600

Tast 1, så 3.

Skade eller uhell?

Meld skade på nett. 

Meld skade

Snarvei Min Side

Logg inn og finn fordelene du har. 

Min Side

MEDLEMSFORDELER

Fint for deg. Bra for mange.

LOfavør er fordelsprogrammet for alle som er medlem i et LO-forbund. Vi har fremforhandlet avtaler som gir deg trygghet i privatlivet, og som er bra for samfunnet vi lever i. Fint for deg. Bra for mange.

Om LOfavør

Meld deg inn i et LO-forbund
LOfavør Appen

Finn fordelene i appen!

Med LOfavør appen vår har du alltid medlemskortet og fordelene dine i lomma. Få mer ut av medlemskapet ditt, last ned appen nå.

Last ned

Vi har valgt SpareBank 1

Vi har valgt SpareBank 1 som leverandør fordi de kan tilby en av markedets laveste priser for pensjonssparing, noe som gir mer pensjon for pengene. Pensjonssparingen plasseres i bærekraftige fond som fokuserer på samfunnsansvar og anstendige arbeidsforhold. SpareBank 1 tilbyr personlig rådgivning og har gode digitale løsninger, noe som gjør det trygt og enkelt for deg å spare til pensjon og gir deg god oversikt.