Ferie og fritid

Norsk Folkehjelp

Vi er stolt samarbeidspartner av Norsk Folkehjelp. De er en viktig aktør i den norske redningstjenesten, med over 70 redningsgrupper og 2 000 mannskaper som årlig deltar i over 400 lete- og redningsaksjoner.

Støtt deres viktige arbeid, meld deg inn og få en gratis førstehjelpsveske!

Bli medlem

Fordeler

Gratis førstehjelpsveske ved innmelding

Medlemsrabatt i nettbutikk

Liv og redning

Gi en gave med mening

Mannskaper i Norsk folkehjelp gjør mer enn å søke etter folk i fjellet. De jobber også med å finne demente personer som har gått seg bort eller mennesker i livskrise som har forsvunnet. Støtt deres arbeid med en solidaritetsgave.

Les mer og kjøp

Spørsmål og svar

Norsk Folkehjelp er en viktig aktør i den norske redningstjenesten, med over 70 redningsgrupper og 2000 mannskaper som årlig deltar i over 400 lete- og redningsaksjoner. Deres frivillige er i beredskap for lokalsamfunnet døgnet rundt og rykker ut umiddelbart når noen er meldt savnet eller har skadet seg på tur.

Lokallagene er organisert etter lokale behov. Noen lokallag har spesialisert seg på søk- og redningsoppdrag eller vinter- og skredberedskap, mens andre jobber mest med førstehjelpstjenester på ulike arrangementer eller med førstehjelpsopplæring. Slik kan de bidra best mulig når det gjelder – enten med skredmannskaper som vet hva de skal gjøre når hvert sekund teller, med erfarne redningsmannskaper som opererer i all slags vær og ulendt terreng, eller med trente akutthjelpere som kan redde liv når sykdom eller ulykker rammer. 

Norsk Folkehjelp er også en av landets største aktører innen førstehjelpstjenester på idrettsstevner, konserter og andre arrangementer over hele landet, og sørger for god førstehjelpsberedskap på blant annet Norway Cup og Oslo Maraton.  

De har også førstehjelpsinstruktører over hele landet, som gjør en betydelig innsats med å lære befolkningen livsviktig førstehjelp.

Norsk Folkehjelp ble stiftet i 1939 av LO som fagbevegelsens humanitære solidaritetsorganisasjon. Deres mål er å bedre folks levekår og bidra til demokratiske, rettferdige og trygge samfunn.

Norsk Folkehjelp er en politisk uavhengig medlemsorganisasjon. De har om lag 100 lokallag med 13 000 medlemmer over hele Norge og jobber i mer enn 35 land.

I Norge jobber de på to områder: Førstehjelp og redningstjeneste, og samfunnspolitisk arbeid. Deres medlemmer engasjer seg i en eller flere relaterte aktiviteter. Norsk Folkehjelp har rundt 2000 redningsmannskaper og førstehjelpsinstruktører. Andre medlemmer engasjerer seg i inkluderingsaktiviteter eller i internasjonal solidaritet.

Internasjonalt jobber de på tre områder: Mine- og eksplosivrydding, langsiktig utviklings- og demokratiarbeid og humanitært arbeid ved konflikt, katastrofer og kriser. Norsk Folkehjelp er en av verdens største organisasjoner innen mine- og eksplosivrydding og har vært ledende i arbeidet for de viktige internasjonale forbudene mot landminer, klasevåpen og atomvåpen.

Norsk Folkehjelp tar standpunkt i viktige samfunnsdebatter, og deres mål om en mer rettferdig verden innebærer at de ofte velger samarbeidspartnere som kan være i opposisjon til eller i konflikt med makthaverne. Folkelig deltakelse og organisering er viktige tiltak for å sikre menneskerettighetene og gi folk mer innflytelse over egne liv og over samfunnsutviklingen. Norsk Folkehjelp er en støttespiller og et talerør for våre samarbeidspartnere.

Norsk Folkehjelps visjon er «Solidaritet i praksis». Deres arbeid bygger på samarbeid mellom likeverdige partnere, ikke veldedighet.

vanntett bag

Få 15% rabatt i Norsk Folkehjelps nettbutikk!

Uansett om du skal på fjelltur, skogstur eller bare en liten svipptur er det lurt å ha godt utstyr! Som medlem i et LO-forbund og Norsk Folkehjelp får du reduserte priser på tur- og fritidsutstyr i Norsk Folkehjelps nettbutikk.
Alt fra varme luer og halser til lommelykter som kan vise veien hjem.
Pakk sekken og god tur!
Bruk rabattkoden:nflofavør

Til nettbutikken
 

MEDLEMSFORDELER

Fint for deg. Bra for mange.

Som medlem har du også en rekke medlemsfordeler i privatlivet gjennom LOfavør, som er fordelsprogrammet til LO-forbundene. Med over 990 000 medlemmer, har vi kraften til å forhandle frem ekstra gunstige avtaler og fordeler. Vi samarbeider med store og trygge merkevarer som har fokus på bærekraft.

Om LOfavør as

Meld deg inn i et LO-forbund
MobilApp_480x640_2.gif

Finn fordelene i appen!

Med appen vår har du alltid medlemskortet og fordelene dine i lomma. Få mer ut av medlemskapet ditt, last ned appen nå.

Last ned

Vi har valgt Norsk Folkehjelp som samarbeidspartner

Norsk Folkehjelp er en medlemsorganisasjon med om lag 100 lokallag over hele Norge og jobber i mer enn 35 land. I Norge jobber Norsk Folkehjelp på to områder: Førstehjelp og redningstjeneste, i tillegg til flyktnings- og inkluderingsarbeid. Norsk Folkehjelp ble stiftet i 1939 som fagbevegelsens humanitære solidaritetsorganisasjon.