Bank

LOfavør Flexilån

Flexilån er et fleksibelt boliglån, også kalt rammelån. Med sikkerhet i boligen får du en låneramme du kan bruke som du vil. Du kan ta ut penger fra flexilånet i mobil- og nettbanken, og velger selv når og hvor mye du vil betale ned på lånet.

Vi har valgt SpareBank 1-bankene som samarbeidspartner på flexilån.

Finn din bank

Pris vil variere i de ulike SpareBank 1 -bankene

Priseksempel fra SpareBank 1 Østlandet: Flexilån kr 2 mill med nominell rente 3.95%  Effektiv rente 4,24 %, 2 mill. kroner o/25 år, 0,05 % provisjon per kvartal, etableringsgebyr kr 1.900, depotgebyr kr 1.000. Beregnet som annuitetslån blir totale kostnader kr 1.218.921, total innbetaling kr 3.218.921. 

Kontakt bank

416 06 600

Tast 5, så 2

Fordeler

Lavere rente hos SpareBank 1 - bankene

Økonomisk rådgivning

Hva er et Flexilån?

Flexilån er et fleksibelt boliglån, også kalt rammelån. Lånet passer for deg som har nedbetalt en god del på boligen. Med sikkerhet i boligen kan du låne opptil 60 % av boligens verdi. Du disponerer lånerammen som du vil, og kan ta ut penger eller betale ned på lånet når det passer deg - uten å snakke med banken. Du betaler kun rente på det du har brukt av lånerammen.

Les mer og velg bank 

Terje Olsson (Foto Trond Isaksen)

Har du bekymringer for privatøkonomien?

Mange av oss må gjøre noen grep i privatøkonomien nå - med høye priser på strøm, drivstoff og mat, og en rente som stiger raskt. Er du usikker på hva du kan gjøre for å få kostnadene dine ned? LO har lang tradisjon for å ta vare på medlemmene i vanskelige økonomiske situasjoner gjennom LOfavør.

- Er du usikker på hvordan du skal håndtere økonomien fremover, anbefaler jeg deg å ta kontakt med banken din, sier Terje O. Olsson i LOs ledelse. De kan hjelpe med å gå igjennom økonomien din for å se om det finnes løsninger som kan få de månedlige utgiftene ned.

Les mer

Kontakt Bank

416 06 600

Tast 5, så 2

LOfavør Bankfordeler

Sjekk dine fordeler i banken

SpareBank 1

Snarvei Min Side

Logg inn og finn fordelene du har. 

Min Side

MEDLEMSFORDELER

Fint for deg. Bra for mange.

LOfavør er fordelsprogrammet for alle som er medlem i et LO-forbund. Vi har fremforhandlet avtaler som gir deg trygghet i privatlivet, og som er bra for samfunnet vi lever i. Fint for deg. Bra for mange.

Om LOfavør

Meld deg inn i et LO-forbund
MobilApp_480x640_2.gif

Finn fordelene i appen!

Med LOfavør appen vår har du alltid medlemskortet og fordelene dine i lomma. Få mer ut av medlemskapet ditt, last ned appen nå.

Last ned

Vi har valgt SpareBank 1 som samarbeidspartner

SpareBank 1 satser på personlig rådgivning, og med sine produkter ivaretar de våre medlemmers trygghet. SpareBank 1 er lokalt forankret med kontorer over hele Norge, samtidig som de gir kundene stor fleksibilitet med gode, digitale løsninger. I tillegg er SpareBank 1 en viktig samfunnsaktør som støtter lokale kulturprosjekter, idrettslag og næringsliv.