Bank

LOfavør Flexilån

Flexilån er et fleksibelt boliglån, også kalt rammelån. Med sikkerhet i boligen får du en låneramme du kan bruke som du vil. Du kan ta ut penger fra flexilånet i mobil- og nettbanken, og velger selv når og hvor mye du vil betale ned på lånet.

Vi har valgt SpareBank 1-bankene som samarbeidspartner på flexilån.

Finn din bank

Pris vil variere i de ulike SpareBank 1 -bankene

Priseksempel fra SpareBank 1 SMN: Flexilån kr 2 millioner: Nominell rente 2,45%. Effektiv rente 2,73%  ved 100% utnyttelse. Total kostnad kr 2.752.450,-

Kontakt bank

416 06 600

Tast 2, så 2

Fordeler

Lavere rente hos SpareBank 1 - bankene

Økonomisk rådgivning

Hva er et Flexilån?

Flexilån er et fleksibelt boliglån, også kalt rammelån. Lånet passer for deg som har nedbetalt en god del på boligen. Med sikkerhet i boligen kan du låne opptil 60 % av boligens verdi. Du disponerer lånerammen som du vil, og kan ta ut penger eller betale ned på lånet når det passer deg - uten å snakke med banken. Du betaler kun rente på det du har brukt av lånerammen.

Les mer og velg bank 

Kontakt Bank

416 06 600

Tast 2, så 2

LOfavør Bankfordeler

Sjekk dine fordeler i banken

SpareBank 1

Snarvei Min Side

Logg inn og finn fordelene du har. 

Min Side

MEDLEMSFORDELER

Fint for deg. Bra for mange.

LOfavør er fordelsprogrammet for alle som er medlem i et LO-forbund. Vi har fremforhandlet avtaler som gir deg trygghet i privatlivet, og som er bra for samfunnet vi lever i. Fint for deg. Bra for mange.

Om LOfavør

Meld deg inn i et LO-forbund
MobilApp_480x640_2.gif

Finn fordelene i appen!

Med LOfavør appen vår har du alltid medlemskortet og fordelene dine i lomma. Få mer ut av medlemskapet ditt, last ned appen nå.

Last ned

Vi har valgt SpareBank 1 som samarbeidspartner

SpareBank 1 satser på personlig rådgivning, og med sine produkter ivaretar de våre medlemmers trygghet. SpareBank 1 er lokalt forankret med kontorer over hele Norge, samtidig som de gir kundene stor fleksibilitet med gode, digitale løsninger. I tillegg er SpareBank 1 en viktig samfunnsaktør som støtter lokale kulturprosjekter, idrettslag og næringsliv.