Hjelp og veiledning

Skade eller uhell?

Meld skade på nett. 

Meld skade

Snarvei Min Side

Logg inn og finn fordelene du har. 

Min Side

Driftsmeldinger

Ingen feil registrert

Medlemskap

LOfavør er fordelsprogrammet for Medlemmer av et LOs 25 forbund. For å kunne benytte seg av LOfavør melder man seg inn i et LO-forbund. Du finner oversikt på alle LO-forbund her: https://www.lo.no/hvem-vi-er/forbundene/

LOfavør er fordelsprogrammet for Medlemmer av et LOs 25 forbund. For å kunne benytte seg av LOfavør, melder man seg inn i et LO-forbund.

Du finner oversikt på alle LO-forbund her: https://www.lo.no/hvem-vi-er/forbundene/

Når du melder deg inn mottar du bekreftelse på mail avfra ditt forbund. Det står også på fremsiden av ditt medlemskort. Du kan også logge deg inn på minside for å se hvilket forbund. 

Forbund man blir medlem av er avhengig hva du jobber med du finner oversikt her: https://www.lo.no/hvem-vi-er/forbundene/

Kostnaden på medlemskap er avhengig hvilket forbund man er medlem av. For pris på kontigent ta kontakte med relevant forbund, se oversikt på forbund her: https://www.lo.no/hvem-vi-er/forbundene/

Vi mottar personopplysninger fra forbund. Derfor oppdateres personopplysninger hos forbundet du er medlem av.

Oversikt på alle forbund: https://www.lo.no/hvem-vi-er/forbundene/

Ta kontakt med forbundet du er medlem av: https://www.lo.no/hvem-vi-er/forbundene/

Når et medlem dør meldes dette til forbundet personen var medlem av. Se oversikt på LO forbund her: lo.no/hvem-vi-er/forbundene/.

Dødsfall kan også gi erstatning fra forsikring som medlem har hatt i medlemskapet. For å dette skal bli behandlet meldes dødsfallet til Fremtind forsikring her: www.meldeskade.no eller tlf: 915 023 00. 

Forsikring

Fra 15. mai 2022 vil det kreves at alle kunder som benytter eFaktura som metode for å motta fakturaer gir en generell aksept for eFaktura. 
Den 1. desember 2021 kom det en endring i eFaktura-løsningen som gjør at du nå slipper å inngå efaktura- avtale med en og samme bedrift. Nå får du automatisk efaktura fra alle bedrifter som tilbyr det. Dette forutsetter at du har sagt "Ja takk til alle" under eFaktura i  mobilbanken/nettbanken din.

Du trenger altså ikke å opprette eFaktura avtaler lengre, du takker bare ja når en bedrift sender deg en eFaktura

Hvis du ikke ønsker å si ja takk til alle eFakturaer vil du etter 15. mai 2022 få alle regningene på papir i posten.

Etter at du har godkjent eFakturabetaling kan du endre eller slette den i forfallsregisteret fram til forfallsdato
Hvis du ikke vil motta efaktura fra denne bedriften lenger kan du slette hele avtalen under eFaktura i din nettbank og mobilbank

Dine obligatoriske forsikringer er inkludert i ditt medlemskap og betales via ditt medlemskap. Om du ønsker mer informasjon angående medlemskapet ditt må du kontakte ditt forbund.

Ved å logge deg på Min Side  får du tilgang til forsikringsbevis på dine kollektive forsikringer. Du finner dine forsikringsbevis på dine individuelle forsikringer i Forsikringsportalen  Du finner også dine fordeler i LOfavør appen. Der finner du også ditt medlemskort og reisebevis. 

De fleste LO - forbund har  Grunnforsikring i medlemskapet sitt, denne gir engangsutbetaling  ved medlemmets død, ektefelle/ samboer og barn under 21 år død. 

Fagforbundet har Fagforbundets Stønadskasse . Denne gir en engangsutbetaling ved medlemmets død. 

App og Min side

For å kunne logge inn må du registrere en e-post og et passord. Du kan bare benytte deg av e-posten du registrerte deg med. 

Det kan være at du har lastet ned appen men ikke registrert deg som bruker. Dette gjelder både Min Side og appen. Du må registrere deg første gang du skal logge deg inn. Hvis du allerede har registrert en bruker og fortsatt ikke kommer inn, kan du ta kontakt med oss på telefon 416 06 600 tast 3, så 1. 

Husk det er sammer brukernavn og passord på app og Min Side. 

Er det første gang du registrere deg kan du bruke Bank ID. Husk at fødselsnummeret skal inneholde alle 11 sifrene. Medlemsnummeret finner du på medlemskortet ditt. 

Ja, du kan endre adressen din i appen og på Min Side. 

Du kan sende en e-post til post@lofavor.no med ditt fulle navn, fødselsdato og adresse. Slik kan vi finne medlemsnummeret for deg. Du kan også ringe oss på 416 06 600 (tast 3 så 1) for å få ditt medlemsnummer. Vi har åpent hverdager 08:30 - 15:30.

Du finner også medlemsnummeret ditt på fremsiden av medlemskortet ditt. 

Faktura fra LOfavør AS

LOfavør AS fakturerer for en rekke forsikringer på oppdrag for ulike LO-forbund.

Vi fakturerer:

  • Fagforbundets Advokatforsikring
  • Fagforbundets Uføre-Ulykke og Livsforsikring
  • NNNs Uføreforsikring
  • NAF Gruppeforsikring
  • Skolenes Landsforbund's uføre/ulykkesforsikring
  • NTL reiseforsikring for pensjonister
  • Sjømannsforbundets Reiseforsikring
  •  FLT reiseforsikring for pensjonister
  • HK Region Innlandet`s Gruppeforsikring

Vi fakturerer på oppdrag fra flere forbund. Årsaken til du mottar faktura er at du har avtalt dette med ditt forbund. Fr ospørsmål om villkår, avtale, avslutte forsikring, eller tegne forsikring tar du kontakt med ditt forbund. 

Forfallsdatoen på fakturaen kan dessverre ikke endres.

Avtalegiro oppretter du selv i din nettbank med informasjon du finner på faktura. 

Når du bytter bank, sier du opp din gamle avtalegiro i nettbank og oppretter en ny i din nye bank.

Om oss

LOfavør er navnet på fordelsprogramet for medlemmer av et LO-forbund.

Fordelsprogramet LOfavør eies 100 % av LO og forbundene. Gjennom 110 års arbeid har LO og forbundene vektlagt trygghet for gode lønns- og arbeidsvilkår og trygghet i privatlivet. Eksempler på dette kan være fra den spede begynnelsen i fagbevegelsen hvor "Begravelseskassene" var et viktig supplement til trygghet på jobben. Ferie og fritid har gjennom hele historien stått svært sentralt og i 1967 fikk vi innboforsikringen Kollektiv Hjem. Dette er bare noen av mange viktige vedtak som trygger medlemmets og deres familie ut over arbeidsplassen.

I 1997 drøftet LO-Kongressen hvordan en skulle sikre gode tilbud til medlemmene i et 24 timers perspektiv. Som en naturlig oppfølging av denne diskusjonen vedtok LO-Sekretariatet å samle alle private medlemsfordeler i et fordelsprogram, som fikk navnet LOfavør. Medlemmene hadde mange kollektive- og individuelle forsikringer og banktjenester gjennom LO og forbundenes eget konsern med navnet VÅR Bank og forsikring. LO og forbundene solgte konsernet til Sparebank 1 alliansen i 1999, men beholdt en eierandel på 10%.

For å sikre at medlemmer av et LO forbund beholdt sine gode ordninger, ble det inngått en avtale om at bank- og forsikringsordninger som eksisterte i LOfavør skulle forsette i SpareBank 1 alliansen. LOs Sekretariat har vedtatt to nye samarbeidsavtaler med SpareBank 1 alliansen siden salget av VÅR bank og forsikring.

I dag er SpareBank 1 alliansen LOfavør sin største leverandør. I tillegge har LOfavør gode avtaler med mange andre anerkjente og landsomfattende leverandører.

LO og forbundenes målsetning med konseptet er å gi trygghet for den enkelte og at dette også skal gi medlemmene en merverdi i medlemskapet.

LOfavør AS
Organisasjonsnummer: MVA 964422206

LOfavør-programmet eies av LO og forbundene, men det er LOfavør AS som administrerer programmet.
LOfavør AS eies av LO og SpareBank 1 Gruppen, og er leverandør av LO-forbundenes elektroniske medlemskort og LOfavør-fordelsprogram. LOfavør har ingen skrankefunksjon men kan kontaktes via medlemstelefonen på 416 06 600 eller e-post post@lofavor.no 

LOfavør holder til i Fremtinds lokaler i Hammersborggata 2 i Oslo. LOfavør har ingen skrankefunksjon.

LOs organer bestemmer hvilke bransjer eller produkter/tjenester som skal være med i konseptet.

LOfavør har - på vegne av LO og forbundene - inngått avtaler med kjente bedrifter. Vi har fremforhandlet avtaler som gir deg trygghet i privatlivet, og som er bra for samfunnet vi lever i. Fint for deg. Bra for mange.
Leverandører

MEDLEMSFORDELER

Fint for deg. Bra for mange.

Som medlem har du også en rekke medlemsfordeler i privatlivet gjennom LOfavør, som er fordelsprogrammet til LO-forbundene. Med over 990 000 medlemmer, har vi kraften til å forhandle frem ekstra gunstige avtaler og fordeler. Vi samarbeider med store og trygge merkevarer som har fokus på bærekraft.

Om LOfavør as

Meld deg inn i et LO-forbund
MobilApp_480x640_2.gif

Finn fordelene i appen!

Med appen vår har du alltid medlemskortet og fordelene dine i lomma. Få mer ut av medlemskapet ditt, last ned appen nå.

Last ned