Infosenter

LOfavør infosenter hjelper deg med dine spørsmål om fordeler i fordelsprogrammet. Vi svarer deg på telefon og mail. Våre åpningstider er mandag – fredag 08.30 – 15.30.

Ved arbeidsrelaterte spørsmål samt kontingent og medlemskapet ditt må du ta kontakt med ditt forbund.

Du kan finne svar på det mange lurer på FAQ under. 

LOfavør Infosenter

416 06 600

Tast 3, så 1

post@lofavor.no

Driftsmeldinger

Det ingen registrerte hendelser

Skade eller uhell?

Meld skade på nett. 

Meld skade

Snarvei Min Side

Logg inn og finn fordelene du har. 

Min Side

Spørsmål og svar - Forsikring

Dine obligatoriske forsikringer er inkludert i ditt medlemskap og betales via ditt medlemskap. Om du ønsker mer informasjon angående medlemskapet ditt må du kontakte ditt forbund.

Ved å logge deg på Min Side  får du tilgang til forsikringsbevis på dine kollektive og inviduelle forsikringer. Du finner også dine fordeler i LOfavør appen. Der finner du også ditt medlemskort og reisebevis. 

De fleste LO - forbund har  Grunnforsikring i medlemskapet sitt, denne gir engangsutbetaling  ved medlemmets død, ektefelle/ samboer og barn under 21 år død. 

Fagforbundet har Fagforbundets Stønadskasse . Denne gir en engangsutbetaling ved medlemmets død. 

Spørsmål og svar - Om oss

LOfavør er navnet på fordelsprogramet for medlemmer av et LO-forbund.

Fordelsprogramet LOfavør eies 100 % av LO og forbundene. Gjennom 110 års arbeid har LO og forbundene vektlagt trygghet for gode lønns- og arbeidsvilkår og trygghet i privatlivet. Eksempler på dette kan være fra den spede begynnelsen i fagbevegelsen hvor "Begravelseskassene" var et viktig supplement til trygghet på jobben. Ferie og fritid har gjennom hele historien stått svært sentralt og i 1967 fikk vi innboforsikringen Kollektiv Hjem. Dette er bare noen av mange viktige vedtak som trygger medlemmets og deres familie ut over arbeidsplassen.

I 1997 drøftet LO-Kongressen hvordan en skulle sikre gode tilbud til medlemmene i et 24 timers perspektiv. Som en naturlig oppfølging av denne diskusjonen vedtok LO-Sekretariatet å samle alle private medlemsfordeler i et fordelsprogram, som fikk navnet LOfavør. Medlemmene hadde mange kollektive- og individuelle forsikringer og banktjenester gjennom LO og forbundenes eget konsern med navnet VÅR Bank og forsikring. LO og forbundene solgte konsernet til Sparebank 1 alliansen i 1999, men beholdt en eierandel på 10%.

For å sikre at medlemmer av et LO forbund beholdt sine gode ordninger, ble det inngått en avtale om at bank- og forsikringsordninger som eksisterte i LOfavør skulle forsette i SpareBank 1 alliansen. LOs Sekretariat har vedtatt to nye samarbeidsavtaler med SpareBank 1 alliansen siden salget av VÅR bank og forsikring.

I dag er SpareBank 1 alliansen LOfavør sin største leverandør. I tillegge har LOfavør gode avtaler med mange andre anerkjente og landsomfattende leverandører.

LO og forbundenes målsetning med konseptet er å gi trygghet for den enkelte og at dette også skal gi medlemmene en merverdi i medlemskapet.

LOfavør AS
Organisasjonsnummer: MVA 964422206

LOfavør-programmet eies av LO og forbundene, men det er LOfavør AS som administrerer programmet.
LOfavør AS eies av LO og SpareBank 1 Gruppen, og er leverandør av LO-forbundenes elektroniske medlemskort og LOfavør-fordelsprogram. LOfavør har ingen skrankefunksjon men kan kontaktes via medlemstelefonen på 416 06 600 eller e-post post@lofavor.no 

Du kan ringe oss på medlemstelefonen 416 06 600 (tast 3 så 1.) Vi holder åpent hverdager mellom 08:30 og 15:30. 


Eller du kan sende oss en epost på post@lofavor.no
 

Postadresse: LOfavør, Postboks 778, Sentrum 0106 Oslo

LOfavør holder til i Fremtinds lokaler i Hammersborggata 2 i Oslo. LOfavør har ingen skrankefunksjon.

Når du ringer LOfavør Medlemstelefon 416 06 600 får du dise valgene opplest. her taster du ut i fra hvilke fordeler du ønsker å bestille eller trenger mer informasjon om

1
Forsikring og forsikringsspørsmål
1  Meld innboskade
2  Melde andre skader
3  Informasjon om eller kjøp av forsikring (åpningstid 07-24 alle dager)

2
Bank og Mastercard
1  LOfavør Mastercard
2  Bankfordeler gjennom SpareBank 1

3
Medlemsservice

1  Fordelsprogrammet LOfavør
2  Handel og Kontor
3  Fagforbundet
4  Fellesforbundet
5  Andre LO forbund

4
Juridisk
1  Advokatbistand gjennom Legalis
2  Advokatforsikring gjennom Help Forsikring

5
Andre fordeler
1  Scandic Hotels
2  Strøm fra Fjordkraft
3  Leiebil gjennom Hertz

Pensjon (åpningstid 07- 24 alle dager)

LOs organer bestemmer hvilke bransjer eller produkter/tjenester som skal være med i konseptet.

Dette kortet har informasjon i seg som gjør at LOfavør kan identifisere deg som medlem og sørge for at medlemstilbudene blir tilgjengelige.

LOfavør har - på vegne av LO og forbundene - inngått avtaler med kjente bedrifter. Vi har fremforhandlet avtaler som gir deg trygghet i privatlivet, og som er bra for samfunnet vi lever i. Fint for deg. Bra for mange.
Leverandører

Spørsmål og svar - Medlemskapet mitt

Du finner en oversikt over de ulike LO forbundene  her

Er du fortsatt usikker, ring LOfavør på 416 06 600, tast 3 så 1. Du kan også sende e-post til post@lofavor.no.

Du kan endre dine personopplysninger som navn, adresse og telefonnummer på  Min Side

Skal du melde deg ut av forbundet ditt må du ta direkte kontakt. Ved utmelding krever forbundet skriftelig henvendelse. 

Når du melder dødsfall, må du logge inn med Bank-ID. Hvem som helst kan melde dødsfallet, uansett hvor BankID-en kommer fra. Det er Fremtind Forsikring som administrerer og som utbetaler eventuelle forsikringer. Meld dødsfallet her

Du finner en oversikt over alle LO-forbundene  her

For å søke stipend, må du kontakte forbundet du er medlem av. LOfavør har ikke stipendordninger. 

Dette gjelder både til utdanning og etterutdanning.

Spørsmål og svar - App og Min side

Du registrerer deg enten med Bank ID eller ditt medlemsnummer. Medlemsnummeret ditt finner du på medlemskortet ditt. 

Det kan være at du har lastet ned appen men ikke registrert deg som bruker. Dette gjelder både Min Side og appen. Du må registrere deg første gang du skal logge deg inn. Hvis du allerede har registrert en bruker og fortsatt ikke kommer inn, kan du ta kontakt med oss på telefon 416 06 600 tast 3, så 1. 

Husk det er sammer brukernavn og passord på app og Min Side. 

Er det første gang du registrere deg kan du bruke Bank ID. Husk at fødselsnummeret skal inneholde alle 11 sifrene. Medlemsnummeret finner du på medlemskortet ditt. 

Ja, du kan endre adressen din i appen og på Min Side. 

Du kan sende en e-post til post@lofavor.no med ditt fulle navn, fødselsdato og adresse. Slik kan vi finne medlemsnummeret for deg. Du kan også ringe oss på 416 06 600 (tast 3 så 1) for å få ditt medlemsnummer. Vi har åpent hverdager 08:30 - 15:30.

Du finner også medlemsnummeret ditt på fremsiden av medlemskortet ditt. 

MEDLEMSFORDELER

Fint for deg. Bra for mange.

LOfavør er fordelsprogrammet for alle som er medlem i et LO-forbund. Vi har fremforhandlet avtaler som gir deg trygghet i privatlivet, og som er bra for samfunnet vi lever i. Fint for deg. Bra for mange.

Om LOfavør

Meld deg inn i et LO-forbund
LOfavør Appen

Finn fordelene i appen!

Med LOfavør appen vår har du alltid medlemskortet og fordelene dine i lomma. Få mer ut av medlemskapet ditt, last ned appen nå.

Last ned