Forsikring

Gruppeforsikringer

Mange forbund har kollektive forsikringsordninger som en del av medlemskapet.

Meld skade

En gruppeforsikring kan gi erstatning ved uførhet, dødsfall, ulykke og kritisk sykdom. Visste du at forsikringen utbetales i tillegg til andre forsikringsordninger du har.

Spørsmål og svar

Gruppeforsikring er en god grunnpakke. Du og din familie kan ha behov for forsikringer som dekker andre hendelser og som har høyere forsikringsutbetalinger. Vi anbefaler deg å snakke med en rådgiver i SpareBank 1 for å avdekke dine behov.

Logg inn på  Min Side  for en fullstendig oversikt over dine forsikringer.

Under følger en oversikt over forbund som har kollektive gruppeforsikringer.

Du kan også se hvilke forsikringsordninger som er inkludert i ditt medlemskap i denne oversikten

For å se hvilke forsikringer du har, logg inn på  Min Side .

Ønsker du å være med på gruppeforsikringen, ta kontakt med ditt forbund.

MEDLEMSFORDELER

Fint for deg. Bra for mange.

LOfavør er fordelsprogrammet for alle som er medlem i et LO-forbund. Vi har fremforhandlet avtaler som gir deg trygghet i privatlivet, og som er bra for samfunnet vi lever i. Fint for deg. Bra for mange.

Om LOfavør

Meld deg inn i et LO-forbund
LOfavør Appen

Finn fordelene i appen!

Med LOfavør appen vår har du alltid medlemskortet og fordelene dine i lomma. Få mer ut av medlemskapet ditt, last ned appen nå.

Last ned

Vi har valgt Fremtind Forsikring som samarbeidspartner

LOfavør har valgt Fremtind Forsikring AS som leverandør av forsikringer. Historien om LOfavør begynte med et ønske om å ta vare på medlemmene også når de kom hjem. Allerede på 1960-tallet ble innboforsikringen som i dag er en del av ditt medlemskap innført. Med over 930.000 medlemmer i ryggen har LOfavør fremforhandlet et komplett forsikringstilbud for deg, levert av Fremtind Forsikring. 1. januar 2019 fusjonerte forsikringsselskapene til SpareBank 1 og DNB, som tok navnet Fremtind Forsikring. Selskapet er landets tredje største forsikringsselskap og tilbyr alle skade- og personforsikringer for privatpersoner og bedrifter. Selskapet har solid erfaring og kunnskap om forsikring og utvikler nye produkter og tjenester som betyr noe i folks liv.