Forsikring

Vi vet hvor viktig det er å velge riktig forsikring, og at konsekvensene kan bli store ved å velge feil. Derfor har LO-forbundene kjempet for å sikre deg og dine gode avtaler i privatlivet.

Som medlem av et LO-forbund er du en del av landets største arbeidstakerorganisasjon. Med over 970.000 medlemmer har vi en unik kraft til å forhandle frem gunstige og trygge forsikringsavtaler for deg i privatlivet. Fordelene ved å være mange er betydelige. Slik gir vi trygghet til hverandre i hverdagen.

De fleste medlemmer har kollektive forsikringer inkludert i sitt medlemskap. Slik er alle medlemmer sikret god dekning og ekstra gunstige priser på viktige områder av privatlivet. Men vi er alle forskjellige, med ulike behov. Derfor er det også forhandlet frem gode individuelle forsikringer som gir økonomisk trygghet til det som er viktig for deg.

Kontakt forsikring

416 06 600

Tast 1, så 3.

Gjelder det LOfavør Advokaforsikring

Tast 4, så 2.

MEDLEMSFORDELER

Fint for deg. Bra for mange.

LOfavør er fordelsprogrammet for alle som er medlem i et LO-forbund. Vi har fremforhandlet avtaler som gir deg trygghet i privatlivet, og som er bra for samfunnet vi lever i. Fint for deg. Bra for mange.

Om LOfavør

Meld deg inn i et LO-forbund
LOfavør Appen

Finn fordelene i appen!

Med LOfavør appen vår har du alltid medlemskortet og fordelene dine i lomma. Få mer ut av medlemskapet ditt, last ned appen nå.

Last ned