Bank

LOfavør Depositumslån

Skal du leie leilighet, men mangler penger til depositumet? Med LOfavør Depositumlån kan du låne pengene du mangler av Sparebank 1.

Les mer og fyll inn lånesøknad

Det er vanlig at utleier krever en sikkerhet i form av et depositum av den som skal leie. Som regler utgjør et depositum tre måneders husleie, og dette beløpet settes på en sperret konto som du og utleier oppretter sammen.

Kontakt bank

416 06 600

Tast 2, så 2

Fordeler

Lån opptil 30.000 kroner

2 prosentpoeng lavere rente

Opptil 5 års nedbetaling

Spørsmål og svar

Alle som er medlem av et LO-forbund og er mellom 18 og 34 år og har brukskonto i SpareBank 1 kan få Depositumslån. Du kan ikke ha purringer eller betalingsanmerkninger.

Priseksempel

Lån av kroner 21.000 til 4,90 % i rente, nedbetalt over fem år med 30 kroner i termingebyr og 375 kroner i etableringsgebyr gir:

  • Terminbeløp: kr. 425
  • Effektiv rente: 9,07%
  • Totalsum: kr. 25.894

Vær oppmerksom på at renten kan variere mellom SpareBank 1 bankene.

Kontakt Bank

416 06 600

Tast 2, så 2

LOfavør Bankfordeler

Sjekk dine fordeler i banken

SpareBank 1

Snarvei Min Side

Logg inn og finn fordelene du har. 

Min Side

MEDLEMSFORDELER

Fint for deg. Bra for mange.

LOfavør er fordelsprogrammet for alle som er medlem i et LO-forbund. Vi har fremforhandlet avtaler som gir deg trygghet i privatlivet, og som er bra for samfunnet vi lever i. Fint for deg. Bra for mange.

Om LOfavør

Meld deg inn i et LO-forbund
LOfavør Appen

Finn fordelene i appen!

Med LOfavør appen vår har du alltid medlemskortet og fordelene dine i lomma. Få mer ut av medlemskapet ditt, last ned appen nå.

Last ned

Vi har valgt SpareBank 1 som samarbeidspartner

SpareBank 1 satser på personlig rådgivning, og med sine produkter ivaretar de våre medlemmers trygghet. SpareBank 1 er lokalt forankret med kontorer over hele Norge, samtidig som de gir kundene stor fleksibilitet med gode, digitale løsninger. I tillegg er SpareBank 1 en viktig samfunnsaktør som støtter lokale kulturprosjekter, idrettslag og næringsliv.