Gi en medlemsfordel i julegave

Julen nærmer seg. Vi har mange medlemsfordeler som er perfekte julegaver for store og små. Start julegavehandelen med oss.

Norsk Folkehjelp

En gave som betyr noe

Mannskaper i Norsk folkehjelp gjør mer enn å søke etter folk i fjellet. De jobber også med å finne demente personer som har gått seg bort eller mennesker i livskrise som har forsvunnet. Støtt deres arbeid med en solidaritetsgave.

Les mer og kjøp

Jeanne d’Arc

Jeanne d’Arc av Lucas Svensson

Hva er vi villige til å kjempe for i dag?
Høstens storsatsning på Riksteatret er historien om den unge jenta som gikk i døden for en sak hun trodde på. Hvem var Jeanne d'Arc, og hvor kom motet hennes fra? Hva er det med skjebnen hennes som fortsatt berører oss - seks hundre år etter at hun ble brent på bålet, og gjort til helgen?

Les mer og kjøp billetter her.

Ved Målet

Ved Målet av Thomas Bernhard

«Det kommer til å bli noen fine dager, mamma»
«Ved målet» er en sterk historie om en datter som lever sammen med moren sin. Moren klarer ikke å gi slipp på datteren, og den voksne jenta kommer seg ikke videre. Hvert år, på den samme dagen, reiser de til det gamle huset ved havet. Slik har det vært så lenge de kan huske. Bare de to. Alene sammen. Når en ung forfatter kommer på besøk, slår mønsteret sprekker.

Les mer og kjøp billetter her.

Are-Kalvo-RT_640x360.jpg

Toppar VG-lista med Are Kalvø

Kan det hende at svara på alle dei store spørsmåla om livet er å finne i dei skikkeleg populære songane som omgir oss gjennom heile livet?
 Are Kalvø trur det. Med utgangspunkt i eit knippe songar som har toppa VG-lista dei siste femti åra, prøver Kalvø i denne framsyninga å forstå vår tid og finne meininga med livet. 
Som medlem får du 20 % rabatt på inntil 4 billettar per framsyning.
Les mer og kjøp billetter her

SB1_LO_Fav_mockup_flat_u_skygge_480x640.jpg

Sørg for en trygg julehandel!

Når du bruker LOfavør Mastercard, tar vår samarbeidspartner SpareBank 1 saken hvis det skulle bli problemer; om du for eksempel ikke mottar varen du har kjøpt, om selskapet du har handlet hos går konkurs eller lignende.
Eksempel: Effektiv rente 19,92 %, 15.000 kr o/12 mnd, kredittkostnad 1.281 kr. Samlet kredittbeløp 16.281 kr.

Les mer her