Gi en medlemsfordel i julegave

Julen nærmer seg. Vi har mange medlemsfordeler som er perfekte julegaver for store og små. Start julegavehandelen med oss.

Redningstjenesten

Gi trygghet i gave

Gjennom LOfavør får du som medlem tilgang til en eksklusiv symbolsk gave som bidrar til økt trygghet i hverdagen for oss alle.

Ved å gi dine nære og kjære den symbolske gaven «Et lite stykke trygghet», støtter dere den lokale beredskapen i Norge. Dere sikrer at de frivillige mannskapene er klare og godt trente til å bidra når ulykken er ute, eller noen har gått seg bort.

Les mer og kjøp

Søsken med lekevogn

Gi LOfavør Barneforsikring i gave?

Smarte Penger har kåret landets beste barneforsikring. Og vår samarbeidspartner Fremtind kom best ut. Med LOfavør Barneforsikring har familien din en ekstra trygghet i bakhånd, som kan gi barnet en mer forutsigbar økonomisk fremtid dersom et uhell skulle ramme dere. Det er ingen egenandel og du og dine får veiledning fra dyktige rådgivere.

Hva med å gi LOfavør Barneforsikring i gave til barnebarna?

Les mer og sjekk pris

Mastercard perspektiv

Sørg for trygg julehandel

Å gjøre julehandelen på nett er både enkelt og smittevennelig, men vi ønsker også at det skal være så trygt som mulig. Bruker du LOfavør Mastercard har du bedre rettigheter om pakken ikke skulle komme frem, om den er skadet eller du blir svindlet. Så blir det jul i år også!

Betaler du regningen ved forfall, påløper ingen ekstra kostnader. Velger du å utsette betalingen betaler du renter,eksempel: Effektiv rente 19,92 %, 15.000 kr o/12 mnd, kredittkostnad 1.281 kr. Samlet kredittbeløp 16.281 kr.

Les mer