Kampen for de mange hjem

I over femti år har vi jobbet for å ta vare på medlemmene våre, også på hjemmebane. Vi tilbyr derfor fordeler som ikke bare er fint for deg, men som også er bra for fellesskapet. LOfavør innboforsikring har siden slutten av 60-tallet gitt økonomisk trygghet til over 900 000 medlemmer. Men visste du at det var en hard kamp for å få det til? LOfavør innboforsikring er en del av ditt medlemskap.

Når man ser hva ting til hjemmet kostet på 60-tallet, er det ikke vanskelig å forstå at innboforsikring var viktig å kjempe for.

Kjøleskap 1967

Kjøleskap 1967: 800 kr.

Kjøleskapet var en stor, men viktig investering i norske kjøkken på 1960-tallet. Husmødrene kunne spare både tid og penger ved at maten fikk lenger holdbarhet, og de slapp å handle hver dag. Hvis kjøleskapet ble ødelagt, og man ikke hadde innboforsikring, måtte man spare i lang tid for å få råd til nytt. 

I dag dekker LOfavør Innboforsikring skader på hvitevarer og tapt verdi på ødelagte matvarer. 

> Les mer om LOfavør Innboforsikring og hva den dekker

Halv månedslønn

Fjernsyn 1967

Fjernsyn 1967: 1980 kr

Fjernsynet var en luksusvare de fleste måtte spare lenge til. Apparatene var svært dyre, men etterspørselen var likevel stor, og etterhvert kunne man finne apparatene i de fleste norske hjem. I dag kan det virke ganske utrolig å bruke to hele månedslønner på en TV!

LOfavør Innboforsikring dekker i dag skader på elektronikk i hjemmet ditt, etter for eksempel lynnedslag.

> Les mer om LOfavør Innboforsikring og hva den dekker

To månedslønner

Håndmikser 1967

Håndmikser 1967: 118 kr

Håndmikseren var fast inventar i mange norske kjøkken på 60-tallet. Den kunne brukes til så mangt - og kostet mye. Mange kvinner fikk en slik «kjøkkenhjelper» i bryllupsgave, og ble den ødelagt var det til stor frustrasjon for husfrua selv, og de som likte kakene hennes. 

I dag dekker LOfavør Innboforsikring skader på småelektronikk hjemme hos deg.

> Les mer om LOfavør Innboforsikring og hva den dekker

To dagslønner

Vaskemaskin i 1967

Vaskemaskin 1967: 954 kr

Vaskemaskinen var en stor investering som tok en god bit av husholdningsbudsjettet. Men, den sparte husmødrene for både tid og den fysisk tunge klesvasken, og mange mente nok at de kostbare maskinene var verdt hver eneste krone. Ble vaskemaskinen ødelagt, hadde de færreste råd til en ny med det første, og klærne måtte vaskes på gamlemåten igjen.

I dag dekker LOfavør Innboforsikring skader på hvitevarer i hjemmet ditt etter for eksempel strømstans.

> Les mer om LOfavør Innboforsikring hva den dekker

En halv månedslønn

Støvsuger i 1965

Støvsuger 1965: 378 kr.

Støvsugeren gjorde husrengjøringen enklere og var på toppen av ønskelista for mange. Maskinene var kostbare, men bare tanken på å slippe å banke tunge tepper, gjorde at mange husmødre spinket og sparte for å få råd dem. 

I dag dekkes skader på løsøre i hjemmet ditt av LOfavør Innboforsikring. 

> Les mer om LOfavør Innboforsikring og hva den dekker

En og en halv ukeslønn