LOfavør Boliglån Ung - bo med lavest mulig rente

Publisert: Aug 26, 2021 | Kategori: Bank

Gjennom LOfavør kan du få et boliglån med en av Norges laveste boliglånsrenter.

De fleste av oss har en drøm om å eie sitt eget. Et sted som kjennes hjemme, som føles trygt og som ikke stjeler for mye av månedslønna. Et sted som er bare ditt, der du elsker å bo. Denne drømmen kan virke fjern, og veien dit lang; du skal finne noe du liker, til en pris du tåler – og ha et lån du kan leve med over tid.

Vi vet at dette landskapet kan være uoversiktlig, men veien til et gunstig lån er kortere enn du tror. Som medlem av et LO-forbund har du nemlig muligheten til å sikre deg en skikkelig lav boliglånsrente gjennom fordelsprogrammet LOfavør.

En av Norges beste boliglånsavtaler for deg under 34 år

Det skal lønne seg å være en del av et fellesskap – både som arbeidstaker og privatperson. Uansett om du skal kjøpe bolig for første gang, eller allerede har et boliglån, så skal du ikke betale mer enn du må. Da er det en stor fordel å være medlem av et LO-forbund.

Vår tyngde har nemlig gjort det mulig å forhandle oss frem til noen svært gode boliglånsavtaler på vegne av våre medlemmer. Disse avtalene er inngått med SpareBank 1 SMN og SpareBank 1 Østlandet. Du kan også velge en annen SpareBank 1-bank som gir gode betingelser til deg som medlem. Det betyr at du slipper å forhandle, og at du kan slappe helt av; vi ønsker deg det aller beste. Det er liten tvil om at det er mye penger å spare på å velge riktig bank. Vår avtale gjør at du får en konkurransedyktig rente over tid, og ikke minst tilgang til økonomisk rådgivning.

Dette er de to gunstigste boliglånene for deg som er under 34 år:

  • LOfavør Førstehjemslån er lånet for deg som skal kjøpe din aller første bolig – uansett alder. Du får en av Norges beste renter på førstehjemslån fra 1,19%, samt økonomisk rådgivning hos vår samarbeidspartner SpareBank 1.

    Renteeksempel (per august 2021): Nominell rente 1,19 %. Effektiv rente 1,26%. 2 mill o/25 år. Kostnad 328.318,-. Totalt 2.328.318,-.
  • LOfavør Boliglån Ung er et tilbud til deg som er under 34 år og medlem av et LO-forbund. Dette lånet gir deg en av Norges beste boliglånsrenter fra 1,25%, og tilgang til økonomisk rådgivning hos vår samarbeidspartner SpareBank 1.

    Renteeksempel (per august 2021): Nominell rente fra 1,25%. Effektiv rente 1,32 %, 2 mill. o/25 år. Kostnad 344.756,-. Totalt kr 2.344.756,-.
Boliglån Ung gjør det lettere å kjøpe bolig for deg under 34 år
Boliglån Ung gjør det lettere å kjøpe bolig for deg under 34 år.

Få hjelp av økonomisk rådgiver

Det siste året har vært vanskelig for mange. Permitteringer, usikre jobbutsikter og dårligere økonomi kan føles motløst i et allerede utfordrende boligmarked. Da er det godt å vite at du har støtte i ryggen – fordi du er organisert.

Alle som benytter seg av et av LOfavørs boliglånstilbud vil ha tilgang til økonomisk rådgivning fra SpareBank 1. Dette er minst like viktig som at du får lav rente og gunstig lånetilbud. De kan hjelpe deg til å gjøre kloke valg i din egen privatøkonomi, uansett om det gjelder boliglån, forsikringer eller en form for sparing.

BSU - begynn å spare tidlig!

Vi anbefaler deg å ta kontakt med en rådgiver i SpareBank 1 så tidlig som mulig i boligkjøpsprosessen. Dette gjør det enklere å vite hvilke økonomiske rammer du har å forholde deg til, samtidig som at rådgiveren kan gi deg gode tips om veien videre.

Fordelene ved å være en del av noe større

Fordelene med å være mange, er mange. LO er landets største arbeidstakerorganisasjon med nærmere én million medlemmer. Vi er et større fellesskap. Du som medlem av et LO-forbund skal ha det aller beste – og det får du ved å være organisert.

Gjennom fordelsprogrammet LOfavør kan du benytte deg av blant annet gode forsikringsordninger, juridisk hjelp, gunstige strømavtaler – og boliglån med svært lav rente. Som vi pleier å si: Fint for deg. Bra for mange.

Det er ingen grunn til at du ikke skal utnytte deg av de gunstige avtalene. Fordelene gir deg trygghet i hverdagen – både på jobb og ellers i livet.

Det er du som gir oss kraften til å forhandle for deg.

Les mer om LOfavør Boliglån Ung her

Klikk her