Barneforsikring - trygghet for din familie

Publisert: Feb 05, 2021 | Kategori: Forsikring

Hverdagen med barn er morsom, travel og uforutsigbar. Det blir noen knall og fall, men går som regel bra. Dersom uhellet dessverre skulle ramme, er barneforsikring et viktig supplement for å gjøre hverdagen til barn og pårørende enklere.

Livet er uforutsigbart, og det er nettopp uforutsigbare hendelser vi forsikrer oss mot. Sannsynligheten for at huset skulle brenne ned eller du skulle havne i en bilulykke er veldig liten. Likevel har de aller fleste av oss forsikret både bolig og bil.

Barneforsikring - et viktig supplement

Noen tenker at barneforsikring er unødvendig ettersom vi har et offentlig helsevesen i Norge som prioriterer barn. Det er i og for seg sant at barna våre er godt dekket, og det er kanskje her den største forvirringen rundt barneforsikring oppstår. Barneforsikring er ikke istedenfor, men et supplement til den offentlige støtten vi får.

En alvorlig sykdom eller ulykke i ung alder, kan også ha konsekvenser for resten av livet til barnet. I verste fall kan barnet bli hindret i å delta i arbeidslivet, hvor et liv på uføretrygd er eneste alternativ. Hvis det utenkelige skulle skje, vil en barneforsikring bidra til at familier får erstatning som kompenserer for en del av inntektstapet ved å være hjemme, og forsikringen kan sørge for en bedre levestandard for barnet.

-  For de som rammes har det vist seg at forsikringsordningene har vært viktige for barnets økonomiske fremtid, sier skadeforebygger Therese Nielsen i Fremtind, vår samarbeidspartner på forsikring.

LOfavør Barneforsikring

Med LOfavør Barneforsikring har familien en ekstra trygghet i bakhånd. Blir et barn alvorlig sykt eller utsatt for en ulykke, stanser livet litt opp. Og kanskje vil en av de pårørende måtte ta seg fri fra jobben i en kortere eller lengre periode.

Barneforsikring kan gjøre vanskelige situasjoner lettere

Når det kommer til hva vi tror kan skje med barna våre tenker vi ofte på ulykker. Men barn kan dessverre også bli alvorlig syke. Og ved både alvorlig og mindre alvorlig sykdom kan barneforsikringen bidra til at ting blir litt lettere i en ellers vanskelig tid.

Mange blir overrasket over det faktum at en av de vanligste sykdommene å bruke barneforsikringen på, faktisk er diabetes.

Gratis helsetelefon med LOfavør Barneforsikring

Heldigvis er sannsynligheten for at barnet ditt blir sykt eller alvorlig skadet lav, men sjansen er der, og da vil en barneforsikring komme godt med som et tillegg. En annen sikkerhet, spesielt for småbarnsforeldre, er at gratis helsetelefon også er inkludert i forsikringen. 

Helsetelefonen kan du ringe når som helst på døgnet – uansett hva du lurer på. I andre enden møter du sykepleiere og leger med bred erfaring, og som kan hjelpe deg med det meste.

Les mer om LOfavør Barneforsikring

Klikk her