Døgnåpen helsetelefon med vår barneforsikring

Publisert: Jan 04, 2024 | Kategori: Forsikring

Vi forsikrer ofte bilen og innboet vårt. Men hva med det mest verdifulle vi har? Med LOfavør Barneforsikring får du ekstra trygghet i hverdagen for det som betyr aller mest. Vi forteller deg mer om hva barneforsikring er, og om de ekstra fordelene du får gjennom LOfavør Barneforsikring, blant annet døgnåpen helsetelefon.

Dekker utgiftene mange ikke tenker på

Det er godt med en ekstra trygghet i bakhånd. Forbundene har derfor fremforhandlet en gunstig barneforsikring på vegne av medlemmene sine. Det kan gi en trygghet som minsker uroen for hva som kan skje dersom uhellet skulle være ute.

LOfavør Barneforsikring handler, som navnet tilsier, om barna våre. Det er en forsikring som ofte gir deg rett til en utbetaling ved alvorlige skader eller sykdommer. Men den dekker også utgifter mange ofte ikke tenker på, som for eksempel ombygging av bolig. På den måten fungerer barneforsikringen som et supplement til de offentlige støtteordningene.

Legger til rette for barnet

LOfavør har tatt en prat med Therese Barski, som er produktsjef hos vår samarbeidspartner Fremtind. 

- Vi opplever ofte at folk ikke vet hvor mye barneforsikring faktisk dekker, forteller Therese. - Den kan for eksempel dekke en skolerobot dersom barnet må være borte fra skolen i lengre tid. Med denne kan barnet fortsette å delta i undervisningen og det sosiale, og på den måten få bedre livskvalitet.

LOfavør er opptatt av at foreldre som må være hjemme med barnet sitt i en vanskelig tid, skal kunne fokusere fullt og helt på barnet. Foreldre skal få dekket inntektstap mens de tar seg av barnet sitt, slik at de slipper den ekstra bekymringen. Det viktigste i en slik situasjon er barnet, og da bør det legges til rette for at familien får den støtten de trenger. 

-  Den viktigste delen av en barneforsikring er at den gir barnet og familien økonomisk trygghet på lang sikt, forteller Therese. -  Gjennom et langt og godt samarbeid med LOfavør har vi lært at de brenner for å gi sine medlemmer trygghet gjennom gode fordeler. Derfor er vi stolte av at de har valgt nettopp vår barneforsikring.

480x640_Fremtind_ThereseBarski.jpg
- Det å forsikre barna våre er å forsikre det vi er aller mest glad i, forteller Therese Barski fra Fremtind.

Helsetelefon og veiledning gjennom LOfavør Barneforsikring

En stor fordel med LOfavør Barneforsikring er at du får tilgang til gratis, døgnåpen helsetelefon.

En helsetelefon kan være gull verdt når du er usikker på om du bør dra til legen eller ikke. Med helsetelefon kan du snakke med erfarent helsepersonell og stille spørsmål. Da får du råd tilpasset din situasjon fra en kunnskapsrik fagperson.

Les mer om Dr. Dropin Helsehjelp

-  En annen viktig fordel med LOfavør Barneforsikring, er at du ikke trenger å betale egenandel. Vanligvis må du betale egenandel til for eksempel behandlingsutgifter etter en ulykke, sier Therese. - Men med LOfavør Barneforsikring trenger du ikke det.

Vi ønsker å gjøre det vi kan for å sikre at den økonomiske belastningen blir så lav som mulig i en allerede krevende situasjon. Takket være de mange medlemmene, fikk LOfavør nok forhandlingskraft til å droppe egenandelen helt.

Flere fordeler

Medlemmer av LO-forbund får også tilgang på egen veiledningstelefon bemannet av eksperter på økonomiske rettigheter. Dersom noe skulle skje, kan veiledningstelefonen gi deg råd om barnets økonomiske rettigheter, tilpasset akkurat ditt tilfelle.

Forbundene er opptatt av at det er viktig å forstå hva man har rett på i en kaotisk situasjon. Derfor forhandlet vi frem denne veiledningstelefonen, slik at medlemmene har enklere tilgang til dyktige fagfolk.

Les mer om LOfavør Barneforsikring

Klikk her