Få ubegrenset advokathjelp til fast lav pris

Publisert: Nov 05, 2021 | Kategori: Juridisk

Med LOfavør Advokatforsikring får du ubegrenset advokathjelp uten å betale timepris. Du betaler kun forsikringspremien. Ved å kutte ut dyre timepriser, vil vi gjøre det enklere for medlemmer å få hjelpen de trenger.

Ifølge advokatfirmaet HELP havner 8 av 10 nordmenn i situasjoner der de kunne hatt behov for juridisk hjelp. Kun halvparten tar kontakt med advokat fordi det er for dyrt. Derfor lanserte vi LOfavør Advokatforsikring . Vi mener at alle skal ha råd til advokathjelp når de trenger det. Med forsikringen får du tilgang til dyktige advokater i HELP. Du betaler ingen timepris, og får hjelp til saken er løst.

Godt mottatt av medlemmene

LO-forbundet Industri Energi var det første forbundet som innførte advokatforsikringen. De innså tidlig at dette var viktig for mange av medlemmene deres. 

- Som tillitsvalgt får du alle slags henvendelser, men i motsetning til det mange tror, så gjelder de aller fleste personlige problemer. Dette er ting mange av oss opplever; skilsmisse, tap av nære og kjære, og omsorgsfordelinger. Du kan ikke skille mellom trygghet i privatlivet og arbeidslivet – de henger for tett sammen, forteller Torbjørn Teigland, seksjonsleder i Industri Energi. 

Advokatforsikring_generell_Torbjørn.png
Torbjørn Teigland, seksjonsleder i Industri Energi.

Siden Industri Energi innførte forsikringen, har flere forbund sett hvor stor verdi den gir medlemmene. Derfor har mange forbund fulgt etter, og inngått kollektiv avtale om advokatforsikring. 

Industri Energi opplever at forsikringen blir svært godt mottatt. - Vi har fått ekstremt gode tilbakemeldinger, og er glade for at medlemmene våre kjenner seg trygge og ivaretatt på alle plan, forteller Teigland videre.

Ubegrenset rådgivning fra advokat

Forsikringen gjør advokathjelp tilgjengelig og lett å ta i bruk, uavhengig av størrelsen på lommeboka. Du kan få hjelp med alt fra å sette opp viktige juridiske avtaler, til å ta større saker til retten. Forsikringen gir deg ubegrenset rådgivning fra advokat til en fast lav månedspris. Den dekker også eventuelle saksomkostninger ved rettssak.

En advokatforsikring er først og fremst forebyggende. Vi oppfordrer til å ta i bruk forsikringen for å opprette viktige avtaler som for eksempel samboerkontrakt, fremtidsfullmakt eller testament. Du kan også stille spørsmål før du for eksempel inngår kjøpekontrakter. På den måten kan du forebygge eventuelle konflikter. 

Over 300 000 medlemmer har allerede forsikringen. Et viktig steg mot å sikre rettssikkerheten i Norge. Vi opplever at terskelen for å ta kontakt med juridisk hjelp senkes når medlemmer har advokatforsikring. Har du ikke LOfavør Advokatforsikring kollektivt gjennom ditt forbund, kan du likevel sikre deg forsikring individuelt gjennom LOfavør. Forsikringen dekker også din samboer/ektefelle og hjemmeboende barn under 20 år.

Hjelp på de vanligste områdene

Vår samarbeidspartner HELP ble valgt som leverandør av forsikringen fordi vi jobber ut fra et felles verdigrunnlag om å ivareta vanlige folks rettigheter. HELP var det første forsikringsselskapet som tilbød advokatforsikring i Norge, og de har spesialiserte advokater som kan hjelpe innen en rekke ulike rettsområder.

Da vi utformet forsikringen, var det viktig for forbundene at advokatforsikringen dekket bredt nok til å få verdi for medlemmene. Derfor har vi fokusert på de områdene der folk flest opplever juridiske konflikter. Dette innebærer områder som barne- og familierett, arverett, førerkortbeslag, krenkende nettpublisering, fast eiendom, forbrukerkjøp, og visse forsikringssaker. 

Ved å kutte ut timeprisen og gi lett tilgjengelig hjelp på de vanligste rettsområdene, ønsker vi å gi flere muligheten til å å få advokathjelpen de trenger.

Les mer om LOfavør Advokatforsikring

Klikk her