Ferie og fritid

Leiebil

Som medlem får du alltid 10% i rabatt på leiebil fra Hertz i hele verden og bistand fra et norsk kundesenter ved behov.

Se tilbud og bestill

Det lønner seg å være tidlig ute med bestillingen for å sikre deg best pris og bilutvalg.

KONTAKT OSS

416 06 600

Tast 3, så 4

Fordeler

10 % medlemsrabatt over hele verden

Spørsmål og svar

  • 10 % medlemsrabatt på Hertz sin beste veiledende tilgjengelige pris over hele verden. Rabatten gis på grunnbeløpet før forsikringer, skatter og avgifter blir lagt til. Enveisgebyr eller ekstraprodukter slik som superdekning, GPS, barneseter, tilleggssjåfør eller lignende blir belastet med normal pris.
  • 10 % medlemsrabatt gis på alle bilgrupper fra Hertz, også varebil og andre spesialbiler. Merk at varebil og spesialbiler har begrenset kjørelengde inkludert i prisen, dette oppgis ved bestilling.
  • Ved å benytte bestillingsskjema her eller i LOfavør-appen, blir rabatten automatisk beregnet.
  • Du kan også oppgi rabattkode 858691 når du bestiller via telefon +47 22 10 00 00, eller andre kanaler.

MEDLEMSFORDELER

Fint for deg. Bra for mange.

Som medlem har du også en rekke medlemsfordeler i privatlivet gjennom LOfavør, som er fordelsprogrammet til LO-forbundene. Med over 990 000 medlemmer, har vi kraften til å forhandle frem ekstra gunstige avtaler og fordeler. Vi samarbeider med store og trygge merkevarer som har fokus på bærekraft.

Om LOfavør as

Meld deg inn i et LO-forbund
MobilApp_480x640_2.gif

Finn fordelene i appen!

Med appen vår har du alltid medlemskortet og fordelene dine i lomma. Få mer ut av medlemskapet ditt, last ned appen nå.

Last ned

Vi har valgt Hertz som samarbeidspartner

Hertz har 100 års erfaring med utleie av bil og varebil, og har et stort bilutvalg over hele verden. Leier du bil av Hertz, får du alle fordelene av en global aktør som i tillegg har et norsk kundesenter. Dermed kan du være sikker på å bli forstått uansett hva som skulle skje. Hertz tar miljøarbeidet på alvor, og jobber derfor systematisk for å redusere miljøbelastningene. Hertz tilbyr også helt nye måter å leie bil på, som Bilpool der du kan leie bil på timesbasis, eller Freerider der du kan gratis flytte en bil fra et utleiekontor til et annet.