Ferie og opplevelser

TusenFryd

Hvert år tar nærmere 450.000 besøkende turen til Norges største opplevelsespark TusenFryd. Som medlem får du billigere billetter til deg og hele familien.

Se mer og bestill

TusenFryd byr på aktiviteter for alle aldre, og byr på karuseller, berg- og dalbaner og en rekke andre frydefulle opplevelser, spill, underholdning og spisesteder, en kort biltur utenfor Oslo. Bestiller du billetter gjennom LOfavør får du som medlem rabatter på inntil 5 billetter per medlem. Billettene må forhåndsbestilles på nett og du må oppgi kode i rabattfeltet.
 

Slik går du frem for å få din faste medlemsrabatt
Først velger du antall billetter, deretter velger du dag og legger du inn koden  

20% rabatt i perioden 13. juni til 30. juni. Bruk kode:LOfav20
15% rabatt i juli. Bruk kode loJULI2020
20% fra 1.august - 25. oktober. Bruk kode:LOfav20

På grunn av Covid-19 vil det i sesongen 2020 være en kapasitetsgrense på gjester per dag og TusenFryd har innført smitteverntiltak du kan lese mer om her. Hold deg oppdatert før du besøker parken.

MEDLEMSFORDELER

Fint for deg. Bra for mange.

LOfavør er fordelsprogrammet for alle som er medlem i et LO-forbund. Vi har fremforhandlet avtaler som gir deg trygghet i privatlivet, og som er bra for samfunnet vi lever i. Fint for deg. Bra for mange.

Om LOfavør

Meld deg inn i et LO-forbund
LOfavør Appen

Finn fordelene i appen!

Med LOfavør appen vår har du alltid medlemskortet og fordelene dine i lomma. Få mer ut av medlemskapet ditt, last ned appen nå.

Last ned

Vi har valgt TusenFryd som samarbeidspartner

TusenFryd er Norges største opplevelsespark med 450 000 besøkende hvert år. Her er mangfoldet stort og aktiviteter med over 30 attraksjoner for alle aldre, og inneholder en rekke berg- og dalbaner og karuseller. Her er det egne attraksjoner for de aller minste barna, og i sommermånedene kan du besøke BadeFryd, en badepark med store sklier, badeelv og basseng.