Sammen med vår samarbeidspartner EiendomsMegler 1 har vi utviklet medlemsfordeler som gir deg trygghet ved salg av bolig og fritidseiendom.

Dine medlemsfordeler:

  • Dersom boligen din ikke er solgt etter 6 måneder, står du fritt til å si opp avtalen, og du slipper å betale for tiden eiendomsmegleren har brukt.  
  • Ingen faktura før sluttoppgjør. 
  • E-takst er inkludert ved salg av bolig og fritidseiendom*. Ved boliglån/refinansiering tilbyr vi e-takst fratrukket en rabatt på kr 1.000,-
    Ønsker du bare informasjon om boligens antatte verdi i dagens marked, tilbyr vi også dette gratis. Denne gis muntlig og kan ikke brukes som  gyldig dokumentasjon for boligens verdi ved lånesøknader med mer.  
  • Ved fornying av oppdragsavtalen med nye 6 mnd. fakturer vi ingen utlegg før boligen er solgt eller etter 12 mnd.

Eiendomsmegler 1 er vår anbefalte eiendomsmegler med kontorer over hele landet. EiendomsMegler 1 omsetter flest boliger i Norge, og har alltid dyktige meglere med gode lokalkunnskaper tilgjengelig i det området du skal selge bolig.

Her kan du søke etter ditt nærmeste EiendomsMegler 1 kontor

EiendomsMegler 1 har til enhver tid boliger til salgs over hele landet. Avansert søk gir deg muligheten til å søke etter akkurat de kriteriene du setter, slik at du finner boligen du er på jakt etter raskere.

> Her kan du søke etter boliger som er til salg

*Forbehold om maks kjøreavstand 25 km og 1 verdivurdering pr år. Forbeholdene gjelder ikke om EiendomsMegler 1 får oppdraget.

Dersom boligen ikke er solgt 6 måneder etter dato fra oppdragsinngåelse kan du fritt si opp avtalen. Velger du å si opp, vil du ikke ble fakturert for timene megler har brukt inkludert salgsklargjøringshonorar, visninger og oppsigelsesgebyr. Du vil kun bli fakturert for direkte utlegg tilknyttet klargjøringen (for eksempel: Foto, markedsføring, produksjon og trykking av salgsoppgaver, plantegninger, Finn-annonse, takst/tilstandsrapport etc.).
Dersom du har avslått bud som er i henhold til eller høyre enn prisantydning i løpet av salgsperioden, kan du ikke kreve fordelen.

Medlemskort/nr. må vises før oppdragsinngåelse. 

Vi har valgt EiendomsMegler 1 som vår samarbeidsparter

Vi har valgt EiendomsMegler 1 som vår samarbeidsparter. Fornøyde kunder har gjort EiendomsMegler 1 til markedslederen blant landets eiendomsmeglere.
De har 800 ansatte fordelt på 150 kontorer i Norge som driver megling innenfor områdene bolig, fritidseiendom, prosjekteiendom og næringseiendom.

Bestillingsskjema hos EiendomsMegler 1

51 91 54 00