Hus og hjem

Salg av bolig

For mange er bolig den største investeringen vi gjør i livet. Med LOfavør gir vi deg trygghet når du skal selge boligen.

Kontakt EiendomsMegler 1

Når du skal selge boligen din kan det være godt å velge en megler som vet hva som kreves for et godt salg, som kjenner prosessen og ditt lokalområde. Sammen med EiendomsMegler 1 har LOfavør utviklet medlemsfordeler for deg som skal selge bolig eller fritidseiendom.

KONTAKT OSS

51 91 54 00

Fordeler

Ingen honorar dersom boligen ikke er solgt etter 6 mnd

Ingen faktura før sluttoppgjør

E-takst er inkludert ved salg av bolig og fritidseiendom*

Spørsmål og svar

LOfavør anbefaler EiendomsMegler 1, som har kontorer over hele landet. EiendomsMegler 1 omsetter flest boliger i Norge, og har dyktige meglere med god lokalkunnskap i området du skal selge bolig.

Her kan du finne ditt nærmeste EiendomsMegler 1 kontor

  • Dersom boligen din ikke er solgt etter 6 måneder, står du fritt til å si opp avtalen, og du slipper å betale for tiden eiendomsmegleren har brukt.
  • ​E-takst er inkludert ved salg av bolig og fritidseiendom*. Ved boliglån/refinansiering tilbyr vi e-takst fratrukket en rabatt på kr 1.000,-
  • Ønsker du bare informasjon om boligens antatte verdi i dagens marked, tilbyr vi også dette gratis.  Denne gis muntlig og kan ikke brukes som  gyldig dokumentasjon for boligens verdi ved lånesøknader med mer.  
  • Ved fornying av oppdragsavtalen med nye 6 mnd. fakturer vi ingen utlegg før boligen er solgt eller etter 12 mnd.
  • Dersom boligen din ikke er solgt etter 6 måneder, står du fritt til å si opp avtalen, og du slipper å betale for tiden eiendomsmegleren har brukt.  
  • Ingen faktura før sluttoppgjør.  
  • E-takst er inkludert ved salg av bolig og fritidseiendom. Ved boliglån/refinansiering tilbyr vi e-takst fratrukket en rabatt på kr 1.000,-
  • Ved fornying av oppdragsavtalen med nye 6 mnd. fakturer vi ingen utlegg før boligen er solgt eller etter 12 mnd. 

Ønsker du bare informasjon om boligens antatte verdi i dagens marked, tilbyr vi også dette gratis.  Denne gis muntlig og kan ikke brukes som gyldig dokumentasjon for boligens verdi ved lånesøknader mm.  

Vår samarbeidspartner EiendomsMegler 1 har til enhver tid boliger til salgs, over hele landet. Gjennom å bruke deres avanserte søk kan du finne boligen som passer dine kriterier.

Her kan du søke etter boliger som er til salgs

MEDLEMSFORDELER

Fint for deg. Bra for mange.

Som medlem har du også en rekke medlemsfordeler i privatlivet gjennom LOfavør, som er fordelsprogrammet til LO-forbundene. Med over 990 000 medlemmer, har vi kraften til å forhandle frem ekstra gunstige avtaler og fordeler. Vi samarbeider med store og trygge merkevarer som har fokus på bærekraft.

Om LOfavør as

Meld deg inn i et LO-forbund
MobilApp_480x640_2.gif

Finn fordelene i appen!

Med appen vår har du alltid medlemskortet og fordelene dine i lomma. Få mer ut av medlemskapet ditt, last ned appen nå.

Last ned

Vi har valgt EiendomsMegler 1 som samarbeidspartner

Sammen med vår samarbeidspartner EiendomsMegler 1 har vi utviklet medlemsfordeler som gir deg trygghet ved salg av bolig og fritidseiendom.

EiendomsMegler 1 er landets største leverandør av eiendomsmeglertjenester. Hver dag er 900 medarbeidere ved 150 kontorer i full sving med å hjelpe folk over hele landet. Meglerne guider dem gjennom både kjøp og salg av bolig, fritidseiendom og prosjekt- og næringseiendom.