Ferie og fritid

Nordic Choice Student

Trenger du en liten pause fra pensumbøkene, eller vil besøke en venn som studerer utenbys? Som student- eller lærlingmedlem får du rabatt på hotellrom på Comfort Hotels i Norden og Litauen.

Les mer og bestill

Enten du skal på storby weekend, besøke venner eller bare har lyst til å dra på en studietur, har Comfort Hotel tilbud til deg.

Fordeler

799 kr pr natt for 2 personer

Gjelder alle dager

Spørsmål og svar

  • Du betaler 799 kroner per natt for et rom for 2 personer på Comfort Hoteller i Norden og Baltikum
  • Du betaler 850 kroner per natt for et rom for 2 personer på Quality Hotellene
  • Medlemsfordelen gjelder alle dager

For å få fordelen må du vise gyldig medlemskort og studentbevis ved ankomst. Er du lærling, ta med, eller ta bilde av lærlingkontrakt sammen med ditt medlemsbevis ved innsjekk

MEDLEMSFORDELER

Fint for deg. Bra for mange.

LOfavør er fordelsprogrammet for alle som er medlem i et LO-forbund. Vi har fremforhandlet avtaler som gir deg trygghet i privatlivet, og som er bra for samfunnet vi lever i. Fint for deg. Bra for mange.

Om LOfavør

Meld deg inn i et LO-forbund
MobilApp_480x640_2.gif

Finn fordelene i appen!

Med LOfavør appen vår har du alltid medlemskortet og fordelene dine i lomma. Få mer ut av medlemskapet ditt, last ned appen nå.

Last ned

Vi har valgt Nordic Choice Hotels som samarbeidspartner

Vi har valgt Nordic Choice Hotels som en av våre samarbeidspartnere i hotellnæringen. Nordic Choice Hotels er et av Nordens største hotellkonsern med mer enn 190 hoteller  i Skandinavia  og Baltikum og kan tilby medlemmer av LO-forbund gode priser på overnatting på over 100 destinasjoner i hele Norden. Nordic Choice Hotels har satt seg høye mål for å være best på miljø. Alle hoteller er miljøsertifisert etter ISO 14001.