Notodden Bluesfestival

Notodden Blues Festival er Norges største bluesfestival, og viden kjent som “Europas beste bluesopplevelse”.
På Notodden kan du i fire dager fra 3. til og med 6. august 2023 oppleve det beste som finnes innen norsk og internasjonal blues. 

Les mer og bestill festivalpass

Opplev artister som blant annet:
Beth Hart, Canned Heat, The Waterboys, Wolfmother, Supersonic Blues Machine (med Joe Louis Walker, Ana Popovic og King Solomon Hicks), Bernhoft, Vanessa Collier, Hellbillies, Jace Everett & Amund Maarud, Roy Rogers, JT Lauritsen &The Buckshot Hunters, Knockout Greg & The Scandinavian Blues Flames, Damer i blues og Sponful of Stones.

Dagspass:
Torsdag 3. august: Kjøp dagspass
Fredag 4. august:   Kjøp dagspass
Lørdag 5. august:   Kjøp dagspass
 

KONTAK juridisk

416 06 600

Tast 4

Fordeler

20% rabatt på dagspass

Jonas Fjeld er årets artist på somliga-konserten

Det er duket for en konsertopplevelse av de helt store når den folkekjære artisten Jonas Fjeld med band kommer til årets «Somliga-konsert» når Notodden Blues Festival 2023 avsluttes søndag 6. august

Festivalens tradisjonelle gratiskonsert «Somliga går med trasiga skor» er et samarbeid med norsk fagbevegelse tilknyttet LO og er et elsket arrangement under festivalen

Med denne konserten takker Bluesen for bruken av byen og overleverer sentrum tilbake til befolkningen med en gratis festavslutning som er åpen for alle.

Gratiskonsert

Gratis LO-konserter under Notodden bluesfestival

I tillegg vil LOs samarbeid med Notodden Bluesfestival gi gratiskonserter alle dager under festivalen.

Det starter torsdag 3. august med Jailhouse Stage. Denne arrangeres på Bellman ved Notodden torg fra kl. 12:00 til 18:00. Konserten skjer i samarbeid med Blues Factory og med blant annet band fra ulike fengsel i østlandsområdet.

Fredag 4. og lørdag 5. august følges det opp med Barrikaden Blueskro, også på Bellman. Begge dager blir det Blues Jam der skjulte talenter blant publikum kan bidra. Videre vil blant annet Soft City (vinner av Union Bluescup på Notodden i 2021), Anita Nordheim med band og Compagniet Notodden spille disse dagene.

Lørdag 5. august vil det også arrangere gratis kino for barn.

Under alle gratis arrangementene selges det t-skjorter og samles inn penger til Norsk Folkehjelp

MEDLEMSFORDELER

Fint for deg. Bra for mange.

Som medlem har du også en rekke medlemsfordeler i privatlivet gjennom LOfavør, som er fordelsprogrammet til LO-forbundene. Med over 990 000 medlemmer, har vi kraften til å forhandle frem ekstra gunstige avtaler og fordeler. Vi samarbeider med store og trygge merkevarer som har fokus på bærekraft.

Om LOfavør as

Meld deg inn i et LO-forbund
MobilApp_480x640_2.gif

Finn fordelene i appen!

Med appen vår har du alltid medlemskortet og fordelene dine i lomma. Få mer ut av medlemskapet ditt, last ned appen nå.

Last ned