Ferie og fritid

Notodden Bluesfestival

Notodden Blues Festival er Norges største bluesfestival, og viden kjent som “Europas beste bluesopplevelse”.
På Notodden kan du i fire dager fra 1. til og med 4. august 2024 oppleve det beste som finnes innen norsk og internasjonal blues. 

Les mer og bestill festivalpass

Opplev artister som blant annet: Deep Purple, Vanessa Collier, Ghalia Volt, Paal Flaata, Annika Chambers, Terrie Odabi og Lady A, KAASIN, Earl Thomas & the Gospel Ambassadors featuring Sister Leola, Elles Bailey, TNT, Odd René Andersen og Rag ‘N’ Bone Man.

Medlemsrabatt på dagspass

Torsdag 1. august  Kjøp billett her

Fredag 2. august  Kjøp billett her

Lørdag 3. august  Kjøp billett her

KONTAK juridisk

416 06 600

Tast 4

Fordeler

20% rabatt på festivalpass

«Somliga går i trasiga skor»

Som en storstilt avslutning på hele festivalen arrangeres konserten «Somliga går i trasiga skor». Dette er blitt en profilkonsert som trekker til seg publikum i størrelsen 2-4000.

I år er det et imponerende stjernegalleri av norske artister samles til konsert for å hedre musikeren Morten Omlid som gikk bort i november 2023. Kåre Virud, Reidar Larsen, Petter Baarli, Spoonful of Blues, Rita Engedalen med band, Damer i Blues, Margit Bakken, Notodden Blues Band, R & B Express, Spoonful of Stones, Bård Ose, Mads Eriksen, Bård Gunnar Moe, Knut Hem, Espen Liland, Oddbjørn Holla, Trym Innleggen Hagalia, Anne Gravir Klykken, Mattis Kleppen er blant musikerne som øyeblikkelig takket ja til å være med på å hedre Morten Omlid under Notodden Blues Festival 2024.

Festivalens tradisjonelle gratiskonsert «Somliga går med trasiga skor» er et samarbeid med norsk fagbevegelse tilknyttet LO og er et elsket arrangement under festivalen

Med denne konserten takker Bluesen for bruken av byen og overleverer sentrum tilbake til befolkningen med en gratis festavslutning som er åpen for alle.

Gratiskonsert

Gratis LO-konserter under Notodden bluesfestival

I tillegg vil LOs samarbeid med Notodden Bluesfestival gi gratiskonserter alle dager under festivalen.

Det starter torsdag 1. august med Jailhouse Stage.
Denne arrangeres på Bellman ved Notodden torg. Konserten skjer i samarbeid med Blues Factory og med blant annet band fra ulike fengsel i østlandsområdet.

Fredag 2. og lørdag 3. august 
På Barrikaden Blueskro får du oppleve både nye og etablerte band uten å betale inngangspenger hele dagen på dagtid fredag og lørdag under festivalen.
Programmet tiltrekker seg mye folk hele dagen. Her nyter du de gode øyeblikkene da man ser unge uetablerte band for første gang, eller gjenopplever etablerte band som spiller musikk man kjenner. Skiftende nyetablerte band skaper stor stemning med sin entusiasme og spilleglede.

Lørdag 3. august vil det også arrangere gratis kino for barn.

Under alle gratis arrangementene selges det t-skjorter og samles inn penger til Norsk Folkehjelp

MEDLEMSFORDELER

Fint for deg. Bra for mange.

Som medlem har du også en rekke medlemsfordeler i privatlivet gjennom LOfavør, som er fordelsprogrammet til LO-forbundene. Med over 990 000 medlemmer, har vi kraften til å forhandle frem ekstra gunstige avtaler og fordeler. Vi samarbeider med store og trygge merkevarer som har fokus på bærekraft.

Om LOfavør as

Meld deg inn i et LO-forbund
MobilApp_480x640_2.gif

Finn fordelene i appen!

Med appen vår har du alltid medlemskortet og fordelene dine i lomma. Få mer ut av medlemskapet ditt, last ned appen nå.

Last ned