Hus og hjem

Noen av tjenestene vi har behov for i privatlivet krever god oversikt, oversiktlige vilkår eller ekstra sikker levering. Når det er mange tilbydere i markedet kan det være vanskelig å finne frem.

Vi har forhandlet frem avtaler med fokus på trygg og oversiktlig leveranse til gunstig pris. Våre samarbeidspartnere er nasjonale leverandører. Uansett om du skal velge strømleverandør eller selge boligen din er du i de beste hender.

Som medlem av et LO-forbund er du en del av landets største arbeidstakerorganisasjon. Med over 950.000 medlemmer har vi en unik kraft til å forhandle frem gunstige og trygge avtaler for deg i privatlivet. Fordelene ved å være mange er betydelige. Slik gir vi trygghet til hverandre i hverdagen.

Alle produkter innen Hus og hjem

MEDLEMSFORDELER

Fint for deg. Bra for mange.

LOfavør er fordelsprogrammet for alle som er medlem i et LO-forbund. Vi har fremforhandlet avtaler som gir deg trygghet i privatlivet, og som er bra for samfunnet vi lever i. Fint for deg. Bra for mange.

Om LOfavør

Meld deg inn i et LO-forbund
MobilApp_480x640_2.gif

Finn fordelene i appen!

Med LOfavør appen vår har du alltid medlemskortet og fordelene dine i lomma. Få mer ut av medlemskapet ditt, last ned appen nå.

Last ned