Sikre deg den laveste boliglånsrenten

Publisert: Oct 11, 2021 | Kategori: Bank

Vet du hva du betaler i boliglånsrente? Det kan hende du betaler mer enn du må. Dersom du eier bolig, eller er på flyttefot, så bør du sjekke ut LOfavør Boliglån. Som medlem av et LO-forbund får du tilgang til en av Norges laveste boliglånsrenter gjennom fordelsprogrammet LOfavør.

Fremforhandlet gode betingelser

– Vi anbefaler dette lånet fordi det er en av Norges beste boliglånsavtaler. Du får en gunstig rente som gjør det enklere å betjene lånet ditt, samtidig som at du er sikret økonomisk rådgivning når du måtte ønske, forteller Jakob Tveit, rådgiver i LO.

Det er stor enighet mellom forbundene at en gunstig rente er viktig for privatøkonomien. Derfor gikk de sammen med mål om å fremforhandle landets beste boliglånsavtale for medlemmene sine.

Medlemsfordelen LOfavør Boliglån er fremforhandlet hos SpareBank 1 SMN og SpareBank 1 Østlandet. Dette boliglånet gir deg en svært gunstig rente i dagens marked. Du kan også benytte deg av andre SpareBank 1-banker som tilbyr gode fordeler på boliglån til deg som er medlem.

Renteeksempel LOfavør Boliglån (per oktober 2021): Nominell rente fra 1,35 %. Effektiv rente 1,44 %. 2 mill. over 25 år. Kostnad kr 378.166. Totalt kr. 2.378.166.

Under 34 år? Da får du enda bedre lånebetingelser gjennom LOfavør Boliglån Ung

– Folk er i forskjellige livssituasjoner og har ulike behov. SpareBank 1 kan veilede deg ut fra ditt eget ståsted. I tillegg er det betryggende for våre medlemmer at SpareBank 1 kjenner LO og forbundene godt, og er til stede for medlemmene over hele landet. På den måten jobber vi sammen for de gode løsningene for medlemmene våre, sier Tveit.

1280x720_JakobTveit_LO.jpg
Jakob Tveit. Foto: LO

En populær avtale

Boligmarkedet kan være et utfordrende landskap å navigere seg i. Mange synes det er vanskelig å få kjøpt sin aller første bolig, mens andre sliter med å nedbetale boliglånet sitt. Nettopp dette har vært bakgrunnen for at LOfavør tilbyr slike gode boliglånsavtaler.

– Det er viktig for oss å tilby gode medlemsfordeler som hjelper folk i det daglige. Med våre låneavtaler ønsker vi å gjøre det lettere for medlemmene våre å kjøpe den boligen de ønsker, og ikke minst kunne nedbetale lånet de har. Det er i fagbevegelsens ånd å bidra til at flere får innpass på boligmarkedet, forteller Tveit. 

Reaksjonene på LOfavørs boliglånsavtale har understreket behovet for dette.

– Våre boliglån har vært kjempepopulære. Det er veldig mange som har meldt seg inn i et LO-forbund på grunn av denne medlemsavtalen, og vi får mange positive tilbakemeldinger fra medlemmer som får en bedre rente. Det er ikke mange dagene siden jeg hadde en telefonsamtale med en mann i 50-årene som var strålende fornøyd med en veldig god rente og økonomisk rådgivning med sitt nye boliglån gjennom LOfavør.

Les mer om LOfavør Boliglån

Derfor bør du være LO-medlem

LOfavør Boliglån er bare én av fordelene du får ved å være medlem av et LO-forbund.

– Det er lurt å være medlem fordi det gir deg trygghet, både i arbeidslivet og som privatperson. Du er en del av et fellesskap som jobber for dine rettigheter. Med LO i ryggen har du tilgang til svært dyktige tillitsvalgte, i tillegg til at du får en rekke fordeler gjennom LOfavør. Boliglånsfordelene våre er bare noen av disse, forteller Tveit.

Les forbrukerøkonomens råd om kjøp og salg av bolig

Les mer om LOfavør Boliglån her

Klikk her