Visste du at du kan få penger igjen hvis du ikke kan bruke festivalbilletten?

Publisert: Jun 25, 2024 | Kategori: Bank

Hver sommer besøker tusenvis av mennesker ulike musikkarrangementer rundt omkring i landet. Dessverre opplever mange å bli forhindret fra å dra på festivalen som planlagt, ofte på grunn av sykdom. Det betyr ikke nødvendigvis at pengene man har brukt på billetter trenger å gå i vasken.

Du kan nesten velge og vrake blant festivaler i Norge om sommeren. Med et så høyt antall av arrangementer, og titusenvis av besøkende, sier det seg selv at det også vil være mange som ikke får brukt billettene sine. Årsakene er som oftest sykdom eller andre uforutsette hendelser. Charlotte Wolff Aunan, senior saksbehandler i SpareBank 1, forteller at billettforsikring er en av fordelene som mange ikke tar i bruk – selv om den er inkludert i LOfavør Mastercard.

Charlotte Wolf Aunan
Charlotte Wolf Aunan

- Mitt inntrykk er at mange ikke er klar over at de har billettforsikring inkludert i kortet, eller at de har glemt det. Og det er jo klart at en del vil oppleve å bli syk før en festival eller andre arrangementer i sommer.

Aunan har selv erfart å bli syk før en konsert hun gledet seg til.

- Jeg skulle på Toto-konsert på Sverresborg i Trondheim for noen år siden, men kunne ikke dra fordi jeg hadde covid.

Skulle du være så uheldig å bli syk, lønner seg å bruke LOfavør Mastercard. Inkludert i kortet ligger det nemlig en billettforsikring som dekker billettkostnaden hvis du blir forhindret fra å dra på festivalen. I tillegg til festivaler og konserter, gjelder forsikringen også for andre arrangementer som for eksempel sportsarrangementer, teater og opplevelsesparker.

Neste gang du har sett deg ut en musikkfestival, kan det altså være lurt å betale med LOfavør Mastercard. Da er du på den sikre siden – hvis det skulle skje noe.

Priseksempel: Nominell rente 18,8 %. Effektiv rente 20,5 %. Låner du 15 000 kroner over 12 måneder, koster det 1 316 kroner og du betaler totalt 16 316 kroner.

Les mer om LOfavør Mastercard og alle fordelene her

Klikk her