Hus og hjem

LOfavør Slåkke

Med enkle grep kan du gjøre hjemmet tryggere. Gjennom vårt samarbeid med Jernia får du som medlem 150 kroner i rabatt på en ny, ombrukt, brannslukker. Dette gjelder kun når du leverer ditt gamle 6 kg pulverapparat og kjøper SLÅKKE gjenbrukt brannslukker. Ta med medlemskortet og bytt hos din nærmeste Jernia-forhandler.

Brannslukkerne kommer fra Miljø Norge, som tar imot utdaterte brannslukkere, utfører service og returnerer dem til markedet, like god som ny.  

Sammen tar vi vare på både din sikkerhet og miljøet. Fint for deg og bra for mange.

Les mer om medlemsfordelen her

Fordeler

150 kroner rabatt på ombrukt brannslukker

Spørsmål og svar

Du kan bytte inn brannslukkeren din hos alle Jernia-forhandlere. Hvis du ikke har en Jernia-forhandler i nærheten, kan du også handle på nett, og da er rabatten din 100 kr.

Det anbefales å sjekke brannslukkeren minst én gang i måneden.

Levetiden til en brannslukker varierer, men de fleste har en forventet levetid på omtrent 10-15 år.

Brannslukkere har en begrenset levetid, og mange har en utløpsdato. Å bruke et utløpt apparat kan redusere funksjonen.

MEDLEMSFORDELER

Fint for deg. Bra for mange.

Som medlem har du også en rekke medlemsfordeler i privatlivet gjennom LOfavør, som er fordelsprogrammet til LO-forbundene. Med over 990 000 medlemmer, har vi kraften til å forhandle frem ekstra gunstige avtaler og fordeler. Vi samarbeider med store og trygge merkevarer som har fokus på bærekraft.

Om LOfavør as

Meld deg inn i et LO-forbund
MobilApp_480x640_2.gif

Finn fordelene i appen!

Med appen vår har du alltid medlemskortet og fordelene dine i lomma. Få mer ut av medlemskapet ditt, last ned appen nå.

Last ned

Vi har valgt Jernia som samarbeidspartner

Jernia er et ansvarlig selskap som går foran i arbeidet med å skape en mer bærekraftig handel. Selskapet er også sertifisert som et Miljøfyrtårn, og vektlegger gode og rettferdige arbeidsavtaler og forhold for alle ansatte, både i butikkene og hos leverandørene. Med 130 butikker over hele landet har Jernia landsdekkende tilstedeværelse.