Bank

LOfavør Førstehjemslån

Å komme inn på boligmarkedet er krevende for mange, og vi er derfor stolte av å tilby en av Norges beste renter på vårt førstehjemslån. 
Førstehjemslån er lånet for deg som er medlem og skal kjøpe din aller første bolig.
Vi har inngått en egen avtale med SpareBank 1 Østlandet og SpareBank 1 SMN, som tilbyr sine beste renter for deg som er medlem.

Les mer om førstehjemslån fra SpareBank 1 Østlandet

Les mer om førstehjemslån fra SpareBank 1 SMN

Du kan også benytte deg av andre  Velg en annen SpareBank 1 - bank    som tilbyr gode fordeler på boliglån til deg som er medlem.

Priseksempel: Nominell rente: 4,09 %. Effektiv rente 4,24, %, kr 2 mill. o/25 år, kostnader kroner 1.216.873. Total innbetaling blir kroner 3.216.873.

Kontakt bank

416 06 600

Tast 5, så 2

Fordeler

Effektiv rente fra 4,24%

Ingen øvre aldersgrense

Rådgivning Førstehjemslån

Å snakke med banken kan virke litt skummelt, men husk at rådgiverne er der for å hjelpe deg. De beregner hvor mye du kan få i boliglån, slik at du ikke låner mer enn du har mulighet til å betale tilbake. Rådgiveren kan også hjelpe deg med å sette opp en plan for økonomien din slik at du kan nå boligdrømmen litt raskere.

Banken vil ofte be deg om å søke lån digitalt i forkant. Det er for at rådgiveren på forhånd kan få opplysninger om økonomien din, som selvangivelser og lønnsslipper. Alt hentes direkte fra Altinn. I samtalen finner du og rådgiveren den beste løsningen for deg og økonomien din.

5 ting det er viktig for deg å tenke på:

Ta kontakt med din nærmeste SpareBank 1 for mer informasjon om rådgivning

Spørsmål og svar

  • En av Norges beste renter på førstehjemslån fra 4,24%
  • Økonomisk rådgivning hos vår samarbeidspartner SpareBank 1 tilpasset din økonomiske situasjon. Rådgiveren kan gi deg god hjelp på veien til egen bolig, og på den måten kan flere få innpass på boligmarkedet.

Priseksempel

SpareBank 1 SMN:  Nominell rente 4,09%. Effektiv rente 4,24 %. 2 mill o/25 år. Kostnad kroner 1.216.873,- Totalt 3.216.873.

Effektiv rente er beregnet med bakgrunn i et annuitetslån på 2 millioner kroner, med 25 års nedbetalingstid, etableringskostnad 1.325 kroner, depotgebyr 1.200 kroner og termingebyr 50 kroner.

Les mer om førstehjemslån fra SpareBank 1 SMN

SpareBank 1 Østlandet: Nominell rente: 4,19 %. Effektiv rente 4,34 %, kr 2 millioner o/25 år, kostnader kr 1.250.282. Total innbetaling blir kr. 3.250.282.* I tillegg deler SpareBank 1 Østlandet ut kundeutbytte.

Les mer om førstehjemslån fra SpareBank 1 Østlandet

*Samlede kostnader omfatter renter, etablerings-, termin- og depotgebyr.

Førstehjemslån
Ingen øvre aldersgrense og gjelder for deg som skal kjøpe din første bolig.

Boliglån Ung
For deg som er under 34 år.

Boliglån
For deg som er over 34 år.

For deg som har eid bolig en stund
For deg som er over 34 år og har eid bolig en stund kan du få enda bedre rente på lån inntil 50 % av boligens verdi. Se øvrige vilkår hos den enkelte bank.

Kontakt Bank

416 06 600

Tast 5, så 2

LOfavør Bankfordeler

Sjekk dine fordeler i banken

SpareBank 1

Snarvei Min Side

Logg inn og finn fordelene du har. 

Min Side

MEDLEMSFORDELER

Fint for deg. Bra for mange.

Som medlem har du også en rekke medlemsfordeler i privatlivet gjennom LOfavør, som er fordelsprogrammet til LO-forbundene. Med over 990 000 medlemmer, har vi kraften til å forhandle frem ekstra gunstige avtaler og fordeler. Vi samarbeider med store og trygge merkevarer som har fokus på bærekraft.

Om LOfavør as

Meld deg inn i et LO-forbund
MobilApp_480x640_2.gif

Finn fordelene i appen!

Med appen vår har du alltid medlemskortet og fordelene dine i lomma. Få mer ut av medlemskapet ditt, last ned appen nå.

Last ned

Vi har valgt SpareBank 1 som samarbeidspartner

SpareBank 1 satser på personlig rådgivning, og med sine produkter ivaretar de våre medlemmers trygghet. SpareBank 1 er lokalt forankret med kontorer over hele Norge, samtidig som de gir kundene stor fleksibilitet med gode, digitale løsninger. I tillegg er SpareBank 1 en viktig samfunnsaktør som støtter lokale kulturprosjekter, idrettslag og næringsliv.