Bank

LOfavør Førstehjemslån

Å komme inn på boligmarkedet er krevende for mange, og vi er derfor stolte av å tilby en av Norges beste renter på vårt førstehjemslån. 
Førstehjemslån er lånet for deg som er medlem og skal kjøpe din aller første bolig.
Vi har inngått en egen avtale med SpareBank 1 Østlandet og SpareBank 1 SMN, som tilbyr sine beste renter for deg som er medlem.

Les mer om førstehjemslån fra SpareBank 1 SMN

Les mer om førstehjemslån fra SpareBank 1 Østlandet

Du kan også benytte deg av andre SpareBank 1-banker som tilbyr gode fordeler på boliglån til deg som er medlem.  Velg en annen SpareBank 1 - bank

Priseksempel: Nominell rente 1,19%. Effektiv rente 1,26%. 2 mill o/25 år. Kostnad kr 328.318,- Totalt 2.328.318,- 

Kontakt bank

416 06 600

Tast 2, så 2

Fordeler

En av Norges beste renter på førstehjemslån fra 1,19%

Ingen øvre aldersgrense

Covid 19

Har du økonomiske bekymringer under koronapandemien?

Vi vet at en krise kan skape forbigående utfordringer for en ellers god privatøkonomi. Dersom du er usikker på hvordan du skal håndtere økonomien din som følge av korona-krisen, anbefaler vi deg å kontakte banken din. Gjennom LOfavør har du tilgang til dyktige rådgivere i SpareBank 1 som kan bidra til trygghet i privatøkonomien, og som kan finne frem til gode alternativer sammen med deg.
Les mer her

Spørsmål og svar

  • En av Norges beste renter på førstehjemslån fra 1,19%
  • Økonomisk rådgivning hos vår samarbeidspartner SpareBank 1 tilpasset din økonomiske situasjon. Rådgiveren kan gi deg god hjelp på veien til egen bolig, og på den måten kan flere få innpass på boligmarkedet.

Priseksempel

SpareBank 1 SMN: Nominell rente 1,19 %. Effektiv rente 1,26 %. 2 mill o/25 år. Kostnad kr 328.318. Totalt kr 2.328.318.*

Effektiv rente er beregnet med bakgrunn i et annuitetslån på 2 millioner kroner, med 25 års nedbetalingstid, etableringskostnad 1.325 kroner, depotgebyr 1.200 kroner og termingebyr 50 kroner.

Les mer om førstehjemslån fra SpareBank 1 SMN

SpareBank 1 Østlandet: Nominell rente 1,19 %. Effektiv rente 1,27 %, kr 2 mill. o/25 år. Kostnad kr 333.839. Totalt kr 2.333.839. * I tillegg deler SpareBank 1 Østlandet ut kundeutbytte.

Les mer om førstehjemslån fra SpareBank 1 Østlandet

*Samlede kostnader omfatter renter, etablerings-, termin- og depotgebyr.

Førstehjemslån
Ingen øvre aldersgrense og gjelder for deg som skal kjøpe din første bolig.

Boliglån Ung
For deg som er under 34 år.

Boliglån
For deg som er over 34 år.

For deg som har eid bolig en stund
For deg som er over 34 år og har eid bolig en stund kan du få enda bedre rente på lån inntil 50 % av boligens verdi. Se øvrige vilkår hos den enkelte bank.

Kontakt Bank

416 06 600

Tast 2, så 2

LOfavør Bankfordeler

Sjekk dine fordeler i banken

SpareBank 1

Snarvei Min Side

Logg inn og finn fordelene du har. 

Min Side

MEDLEMSFORDELER

Fint for deg. Bra for mange.

LOfavør er fordelsprogrammet for alle som er medlem i et LO-forbund. Vi har fremforhandlet avtaler som gir deg trygghet i privatlivet, og som er bra for samfunnet vi lever i. Fint for deg. Bra for mange.

Om LOfavør

Meld deg inn i et LO-forbund
LOfavør Appen

Finn fordelene i appen!

Med LOfavør appen vår har du alltid medlemskortet og fordelene dine i lomma. Få mer ut av medlemskapet ditt, last ned appen nå.

Last ned

Vi har valgt SpareBank 1 som samarbeidspartner

SpareBank 1 satser på personlig rådgivning, og med sine produkter ivaretar de våre medlemmers trygghet. SpareBank 1 er lokalt forankret med kontorer over hele Norge, samtidig som de gir kundene stor fleksibilitet med gode, digitale løsninger. I tillegg er SpareBank 1 en viktig samfunnsaktør som støtter lokale kulturprosjekter, idrettslag og næringsliv.