Personvern

LOfavør er underlagt personvernlovgivningen og vi sørger for at dine personopplysninger blir behandlet på en lovlig og sikker måte etter personopplysningsloven og EUs personvernforordningen General Data Protection Regulation 2016/679 (GDPR). Personvernerklæring sist oppdatert: 12.05.2021

Kort forklaring om hvordan vi lagrer og behandler dine data, og hvordan vi benytter dine tillatelser til å bruke persondata til markedsføring av LO-forbundenes fordelsprogram, LOfavør:

LOfavør AS, org. nr. 964 422 206 (LOfavør),  behandler personopplysninger og følger derfor  personopplysningsloven. I tillegg til lovpålagte regler med Datatilsynet som kontrollinstans, har vi databehandleravtale med hvert enkelt av LO-forbundene. I disse databehandleravtalene er det gitt LOfavør plikter av forbundene hvordan vi kan kommunisere med deg som medlem.

LOfavør er en del av medlemskapet i forbundet ditt. Noen fordeler i fordelsprogrammet er inkludert i medlemskapet, mens andre er individuelle fordeler du selv bestiller etter ønske og behov. Med fordelene du har inkludert i medlemskapet, plikter LOfavør å sende ut informasjon om disse fordelene på vegne av forbundene. I tillegg er det ved noen av disse fordelene (for eksempel forsikringer) informasjonsplikt som vi på vegne av forbundene sørger for å oppfylle. Dette sørger for at du får oppdatert informasjon, forsikringsvilkår og bevis som vi lovmessig plikter å gi deg. I tillegg sender vi ut informasjon og markedsfører innholdet i fordelsprogrammet etter samtykker du gir oss. Det vil si at du har krysset av for at du ønsker å få informasjon om fordelene i fordelsprogrammet LOfavør.

SAMTYKKER OG TJENESTER
I tillegg til informasjon om selve fordelsprogrammet, sender LOfavør ut nyhetsbrev på e-post, tilpasser innholdet på nettsidene etter dine medlemsopplysninger, og markedsfører innholdet og fordelene (produktene) i fordelsprogrammet. Informasjon om LOfavør som fordelsprogram mottar du som medlem av forbundet ditt, mens nyhetsbrev, markedsføring og personalisert innhold krever ditt samtykke eller registrering hos oss i LOfavør.

PERSONVERNOMBUD
Vårt personvernombudet kan hjelpe deg med å ivareta dine rettigheter eller hjelpe deg med å få svar på spørsmål om dine personopplysninger behandlet av oss. Personvernombud i LOfavør AS, Lars Erik Innset nås ved å sende e-post til  personvern@lofavor.no 

Meld deg på og/eller gi oss samtykker på følgende tjenester:

Dette er en lukket mobil app og nettside som du selv velger å installere. Her får du oversikt over de fordelene du benytter, tilgang til å bestille tjenester du ikke benytter, elektronisk medlemskort og reiseforsikringsbevis m.m.  Denne tjenesten fungerer kun ved at du registrerer deg som bruker, da den leverer personlige tjenester til deg. Nettsidene til LOfavør vil da i pålogget tilstand tilpasse tjenester og informasjon etter dine medlemsdata, slik at du i størst mulig grad vil få innhold som er relevant for deg når du er pålogget, såkalt markedstilpasset innhold.

Dette er en lukket tjeneste i LOfavør-appen hvor du kan ta bilder av innboet ditt og lagre de på en sikker server. Tjenesten krever registering i LOfavør-appen, da dette er personlig innhold som kan knyttes til din innboforsikring som er inkludert i medlemskapet ditt. Bildene lagres i tjenesten Microsoft Azure i Amsterdam, Nederland

Du velger selv om du vil registrere deg på vårt nyhetsbrev. Nyhetsbrevet sendes på e-post ca. 1 gang per uke. Som medlem vil nyhetsbrevet benytte dine medlemsopplysninger til å tilpasse innholdet, slik at du i størst mulig grad vil få innhold om fordelsprogrammet som er relevant for deg. Hvis du ikke er medlem av noen LO-forbund, vil du motta et generelt nyhetsbrev om LOfavør og fordeler ved medlemskap.

LOfavør annonserer på mange nettsider og ønsker å vise mest mulig relevante annonser. Ved å krysse av på dette samtykke, vil vi tilpasse annonseringen slik at du i størst mulig grad vil bli eksponert for annonser fra oss som er relevant for deg. Dette er et samtykke hvor du gir oss tillatelse til å benytte din e-postadresse og/eller informasjonskapsler (cookies) fra din nettleser til å vise deg annonser på for eksempel vg.no, google, nettavisen, facebook, YouTube og andre nettsteder. Vi har en redaktørfunksjon som påser at vi kun benytter seriøse nettsider til annonsering.

Alle tjenestene og samtykkene benyttes kun av LOfavør. Du administrerer alle samtykkene dine selv ved å logge inn på Min side eller i LOfavør-appen. På de neste sidene finner du detaljert informasjon om hvordan vi ivaretar ditt personvern:

Personvernerklæring